Cu fundaşul Podină integralist, România U16 învinge din nou în Rusia: 1-0 cu Cipru

România U 16 a adăugat o nouă victorie participării sale în patrulaterul internaţional amical juvenil disputat săptămâna aceasta în Rusia, la Izmailovo (Moscova), încheind participarea la turneul „Star Way” cu un succes la limită, 1-0 cu selecţionata similară a Ciprului.

Românii pregătiţi de selecţionerul Adrian Boingiu s-au impus aşadar de două ori la zero, după ce debutau cu un notabil 3-0 în dauna gazdei Rusia, joc în care Vlad Dragomir, de la ACS Poli Timişoara, a oferit două pase de gol „de la pupitru”.

Fără Dragomir, suspendat pentru meciul de sâmbătă datorită cartonaşelor galbene primite contra ruşilor şi în eşecul cu Serbia, 1-2, partidă în care egala pentru „tricolori”, România U 16 s-a impus în dauna insularilor prin reuşita căpitanului Craiu, junior la Real Madrid: 1-0 în minutul 7.

Selecţionerul Boingiu l-a titularizat de această dată pe Cristian Podină, în linia defensivă, juniorul lui ACS Poli Timişoara evoluând toate cele 80 de minute, iar în cea de-a doua jumătate a părţii secunde a apelat şi la colegul său de club Andrei Mezin, titular în avanposturi în primele două întâlniri.

Tinerii alb-negrilor lui ACS Poli Timişoara sunt proaspeţi vicecampioni naţionali de juniori B, în această vară, 0-2 în finala cu Dinamo.

Serbia U 16, învingătoare în primele sale două meciuri la „Star Way”, joacă de la această oră cu ruşii, iar orice altceva decât o victorie a gazdelor ar echivala cu câştigarea trofeului de către vecinii de la sud-vest.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: