Cu întăriri din Liga 2, elevii lui Benga sunt cantonați la Geoagiu Băi. Multe plecări și veniri și la Becicherecu Mic

Alte două echipe timișene din liga a treia au demarat pregătirile cu multe noutăţi dar şi plecări, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii luând drumul stagiului de pregătire centralizată iar Fortuna Becicherecu Mic completându-și efectivul după mai multe despărțiri. 

Ocupanta locului 11 în ediţia trecută a ligii a treia, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, a demarat pregătirile pe 8 iulie la Giarmata, timp de două săptămâni, iar începând de astăzi, pentru o săptămână, în perioada 21-28 iulie, va beneficia de un cantonament la Geoagiu Băi.

Organigrama este alcătuită din preşedintele clubului, Marius Poclid, managerul Daniel Borchescu, antrenorul principal Octavian Benga, antrenorii secunzi Alexandru Chiu şi Loredan Dohan, iar antrenor cu portarii Călin Frunză şi maseur Cristian Blaj.

Au plecat un număr de 7 jucători, și anume Saizu, Ilan, Hotca, Lazăr, Giuricici, Ţugui şi Gavriluţă. În schimb au sosit şi sunt în curs de legitimare un număr de 6 jucători după cum urmează: Alexandru Sabău (în vârstă de 21 de ani, de la CS Gloria Lunca Teuz Cermei), Liviu Aurelian Herci (CS Hunedoara), Ionuţ Ianc (CS Crişul Chişineu Criș), Denis Casian (19 ani; Ripensia), Dan Silaghi (ACS Dumbrăviţa) și Alexandru Bădăuţă (ACS Poli).

Mai sunt alți trei jucători cu care se poartă tratative dar nu au fost dezvăluite numele acestora. Au rămas pe ”Emilian Pavel” pentru a evolua și în continuare în galben-albastru Gakos, Barbu, Semeniuc, Bocşan, Liuba, Mancaş, Ghinescu, Jichici, Sofran, Pituc, Budur şi Baranyi.

Doar un singur meci de verificare au jucat divizionarii C în această vară, la Giarmata, cu CS Millenium din localitate, încheiat cu rezultatul de 4-1 pentru ”galbenii” lui Octavian Benga. Au marcat: Dan Silaghi, Alin Liuba, Alexandru Bădăuţă şi Sebastian Budur.

Cel mai longeviv jucător al albastru-galbenilor este Cosmin Mancaş – foto, care doreşte și în continuare să evolueze la aceeași echipă. Care în 31 iulie va juca în Cupa României, la nivelul fazei naţionale, mai exact în turul I, cu CS Millenium Giarmata, în deplasare.

Nou-promovata ACS Fortuna Becicherecu Mic va aborda noul sezon în aceeaşi formulă, antrenor principal fiind Vasile Luţă, asistat de antrenorul secund Stelian Bănică, iar preşedinte al clubului Călin Paşca, organizator de competiţii Elty Neagoe iar medic al echipei, Venus Paralescu.

Gruparea urcată în liga a treia s-a reunit la începutul săptămânii la arena ”Textila” din nordul oraşului, cu un număr mare de jucători, 25, între care mulţi tineri dornici să evolueze sub îndrumarea antrenorului Vasile Luţă.

Nu mai puţin de 10 jucători cu care Fortuna a reuşit promovarea au plecat la alte echipe, și anume Brian Filimon, Robert Szalkai, Dan Roman, Bogdan Miheţ, Daniel Dragu, Deian Pecarov, Dragoş Croitoru, Adrian Păscăleanu, Negruţ și Adrian Neagoie, nou sosiţi în această vară fiind Predoiu, Modâlcă, Bostan, Cluci, Dacian Bârză, Fetic, Leucean, Gînju, Iovanovici, Hrudei, Roşie, Hotca, Stănilă și Buzdugan.

Iar dintre cei care au mai rămas, Alin Culda – cel mai longeviv jucător (foto), Costoaie, Hodiş, Oneţ, Terec, Zurbagiu, Marius Toma, Centea și Anagor.

Roșu-negrii au disputat două meciuri amicale, cu CS Millenium Giarmata, câştigat cu scorul de 4-1, şi cu Unirea Tomnatic, încheiat la egalitate, 1-1.

Urmează un nou amical, acasă cu Unirea Sânnicolau Mare, miercuri 24 iulie, urmat de cele cu Ripensia Timişoara – sâmbăta 27 iulie de la ora 10, CSC Ghiroda pe 7 august și ACS Dumbrăviţa pe 14 august.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: