Cu întârziere la Giarmata Vii. FOTO: ACS Ghiroda II – CFR Timișoara 10-4 (4-2) în ”Municipal”

În urmă cu 20 de ani, nu cu mult înaintea intrării în noul mileniu, CFR Timișoara și CFR Cluj rulau în aceeași Serie a IV-a din Divizia C, asta pentru a nu mai pomeni că alb-vișiniii de la ”Gara Mare” încheiau în 1995 pe locul 3 în Seria a II-a din eșalonul secund, pe care aveau să-l părăsească în 1997, dar la ora actuală, pe când cei din Gruia sunt campioni ai României, la Gara de Nord a Timișoarei cu amar e degustată jumătatea plină a paharului, și anume că măcar ceferiștii din liga a șasea locală n-au ajuns trași cu totul pe o linie moartă în triaj.

Dar nici foarte departe nu sunt, CSF CFR 1933 Timişoara fiind penultima în clasamentul Seriei I din Campionatul Municipal, urmată în eșalonul șase local doar de echipa a doua a divizionarei D din Seceani, cu o singură victorie în dreptul ”vișiniilor” la finish-ul campaniei 2017-2018, ultimul eșec fiind consemnat prin primirea a nu mai puțin de zece goluri.

Aceasta este greaua haină pe care trebuie să o poarte juna garnitură ceferistă în Seria I din ”Municipalul” timișorean, trasă de mânecă și luni seară, în cea de-a 22-a și ultima rundă din întrecerea Campionatului Municipal: ACS Ghiroda II – CSF CFR 1933 Timişoara 10-4 (4-2).  

Scor de maidan în meciul jucat pe terenul din localitatea Giarmata Vii, şi bine că măcar s-a jucat, căci mult nu a lipsit ca partida să nu mai aibă loc, întrucât gazdele s-au aliniat echipate cu niște tricouri asemănătoare celor ale vizitatorilor. Însă, din calitatea sa de rezervă a ”satelitului” gazdelor la această întâlnire, Alin Miloş a observat acest aspect şi a dat fuga la Ghiroda după echipamentul galben-albastru, meciul începând în cele din urmă la ora 18 şi 13 minute, când arbitrul Alexandru Manea i-a dat startul, așadar în limita sfertului academic.

Mai apoi gazdele au semnat ”duble” în primul respectiv ultimul sfert de oră al reprizei I, CFR ripostând prin a reduce de două ori la limită din handicap, fără a mai putea însă limita proporțiile scorului și în partea a doua, chit că au înscris totuși cu ultimul cuvânt, în minutul 90.

Au marcat așadar pentru gazde Marius Popescu în minutul 10, Cristian Hodoşan (min. 13), Marius Stanciu (min. 40, 45), Sebastian Protopopu (min. 52), Nicolae Chiţoiu (min. 57), Alin Miloş (min. 60), Ciprian Vinchici (min. 70) și Sebastian Poclid (min. 75, 85), respectiv Daniel Ciobanu (min. 31, 44), Laurenţiu Şein (min. 68) şi Raul Stăneaţă (min. 90).

Dintre toate aceste reușite, cel mai frumos gol al meciului a fost marcat de Marius Stanciu cu un şut de la centrul terenului, direct în vinclu, dar şi cu concursul portarului Mihăilaş, care a împins mingea cu ambele mâini în propria plasă. Oaspeţii au nimerit în schimb de două ori transversala, mai întâi în minutul 39 prin Claudiu Tolci iar puțin mai apoi prin Daniel Ciobanu, în minutul 42, singurel fiind la 6 metri de poartă.

*

ACS Ghiroda II: Filip – Chiţoiu, Hodoşan, Vinchici, Sebastian Poclid, Marius Stanciu, Popescu, Protopopu, Miloş, Giuchici, Ciublea.

Au mai jucat: Ciurdar, Bogdan, Matei şi Chiu.

Antrenor Gabriel Giuchici.

Pe bancă: Tîrziu, Ghişe.

CFR: Mihăilaş – Ienci, Coza, Oprea, Sîrbu, Tolci, Şein, Ciobanu, Angheluş, Lemnaru, Singer.

Antrenor: Alexandru Apostol.

Au mai jucat: Stăneaţă, Boţiu, Derbac şi Todorean.

Pe bancă: Vernic, Aghion, Măcrişan.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Gabriel Olărean şi Gheorghe Hegheduş. Observator: Alexandru Onaca.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: