Cupă? AS Sânmartinu Sârbesc – Unirea Peciu Nou, în dubiu

Faza a doua judeţeană a Cupei României aduce în week-end pentru cluburile din zona timişeană primele jocuri oficiale din 2012 însă disputarea unuia dintre cele 19 meciuri programate stă sub semnul întrebării. Astfel, probleme organizatorice ţinînd de întocmirea vizelor medicale ar putea amîna duelul AS Sânmartinu Sârbesc – Unirea Peciu Nou.

„Nu sunt sigur că jocul se va disputa pentru că din cîte am înţeles gazdele nu au rezolvat problema vizelor medicale şi nici noi nu am reuşit să le întocmim pe toate, nu ştim cînd vom reuşi, pentru că băieţii noştri şi lucrează săptămîna aceasta după-amiaza”, a explicat Mihai Dorobanţu, antrenor al Unirii Peciu Nou, în urcare pe locul 15 la finele turului Diviziei D Timiş.

Duelul din competiţia K.O. ar trebui să aibă loc sîmbătă, la Sânmartinu Sârbesc, însă Dorobanţu s-a sfătuit în privinţa unei eventuale amînări inclusiv cu Dănuţ Laţa, preşedintele AJF Timiş, care a încuviinţat o potenţială reprogramare. Gazdele din Sânmartinu Sârbesc evoluează la nivelul eşalonului şase, după ce finele sezonului ´89-´90 le prindea pe locul 8 în seria a IX-a a Diviziei C.

Partidele din Cupa României, faza a doua, au drept gazde formaţii din Campionatul Judeţean, oaspete fiind divizionarele D, cu o singură excepţie, un al 19-lea duel fără formaţii de liga a patra: AS Pesac – Unirea Grabaţi.

Cît despre cei din Peciu Nou, întăriţi în această iarnă cu Titi Varga, au remizat la Bobda, sîmbătă, într-un joc amical cu gazda nou-promovată în D Avântul, scor 1-1 (1-0), pentru oaspeţi înscriind un tînăr recent cooptat de la Nera Bozovici, ca mijlocaş stînga, sosit pe Bega ca student şi angajat în câmpul muncii. Dorobanţu i-a aliniat pe Iuhasz – Teslariu, Casian Dorobanţu, Butnaru (reîntors după un an, de la Pişchia), Tănăsie – Bărbosu – Ursu, Ionuţ, marcatorul provenind de la Nera – Varga – Hoţa, Ionuţ.

Titi Varga a ochit bara din lovitură liberă iar Ursu a avut o altă execuţie bună din fază fixă, mingea fiind prinsă de portar.

„A fost zăpadă pe teren pînă acum cîteva zile dar nădăjduim că gazonul, încă puţin moale, va fi bun la ora debutului în retur, acasă cu Bucovăţ. De început, începem returul, dar să vedem şi cum îl încheiem, pentru că ni se pare a fi din ce în ce mai greu cu fotbalul, anul acesta este şi mai rău decît în precedentul. Avem probleme, jucătorii lucrează, nu e uşor… Altfel, dacă era după mine, mai amînam startul cu o săptămînă”, a completat Mihai Dorobanţu, care a spus că are 18 jucători la dispoziţie şi mai scontează pe cîteva adăugiri surpriză.

Mai dificil este însă ca echipa să se adune la antrenamente, pregătirile de iarnă constînd în puţine reuniri.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: