„Cupa de iarnă” – Dinu Instal a Diviziei D Timiş, ediţia a XVIII-a: liderul Mama Mia, în grupă cu Chişoda şi CFR, pe podium în iunie 2012

Doar 12 echipe ale cluburilor divizionare D timişene se vor duela cu ocazia celei de-a XVIII-a ediţii a „Cupei de Iarnă” – Dinu Instal la minifotbal, întrecere rezervată formaţiilor de liga a patra şi care va fi găzduită sâmbătă şi duminică, de la ora 10, în sala de sport din Giarmata, şi nu în „Constantin Jude”, cum se întîmpla de obicei.

Delegaţii cluburilor participante la Cupa de Iarnă Dinu Instal 2012, astăzi, la sediul AJF Timiş

În prezenţa delegaţilor echipelor participante, astăzi a avut loc la sediul A.J.F. Timiş tragerea la sorţi a grupelor ediţiei a XVIII-a a „Cupei de iarnă”, cîştigată anul trecut de echipa grupării CS Dumbrăviţa.

Şi-au anunţat de-această dată participarea numai 12 echipe, iar prezenţi la faţa locului au fost doar 9 delegaţi, în vreme ce „absenţii” au fost contactaţi telefonic, modalitate prin care şi-au anunţat participarea, şi anume Timişul Şag, Spartak Gottlob şi FC Marcel Băban Jimbolia.

Nu se aliniază aşadar la start în general cluburile localizate la o mai mare distanţă de Timişoara, şi anume Arsenal Flacăra Făget, Unirea Sânnicolau Mare, Banatul Nerău sau AC Belinţ, dar şi AS Peciu Nou şi Avântul Bobda.

Dănuţ Laţa, preşedintele AJF Timiş, a salutat continuitatea peste ani a acestei întreceri de minifotbal în sală şi totodata şi-a exprimat regretul că faza grupelor nu poate fi găzduită în „Constantin Jude”, în ciuda faptului că forul judeţean a anunţat cu o lună înainte această participare.

Florian Mierea, vicepreşedintele AJF Timiş, şi-a exprimat la rîndul său regretul că întrecerea nu se poate disputa în sala amintită, cu toate că precedentele 17 ediţii s-au derulat în vechea „Olimpia”, urmînd ca numai semifinalele şi finala să aibă loc în „Constantin Jude”, probabil pe data de 8 decembrie.

În unanimitate, toţi delegaţii au fost de acord ca partidele din grupă să se dispute la Giarmata, în sala de sport. Tragerea la sorţi s-a alcătuit pentru patru grupe a câte trei echipe, în care joacă fiecare cu fiecare iar regulamentul rămînînd nemodificat faţă de ediţiile trecute.

Iată componenţa grupelor:
Grupa A: FC Marcel Băban Jimbolia, FC Auto Timişoara, CS Dumbrăviţa;
Grupa B: Timişul Şag, Spartak Gottlob, Real Dragşina;
Grupa C: CS FC Chişoda, Mama Mia Becicherecu Mic, CFR Timişoara;
Grupa D: CS Ghiroda, AS FC Deta, Pobeda Dudeştii Vechi.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la „Cupa de iarnă” – Dinu Instal a Diviziei D Timiş, ediţia a XVIII-a: liderul Mama Mia, în grupă cu Chişoda şi CFR, pe podium în iunie 2012

  1. tuţu spune:

    Cum se joacă, sâmbătă grupele şi duminică finala? Care-i ordinea meciurilor?
    mulţumesc,
    tuţu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 2

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: