Cupa României: la tragerea la sorţi, Ripensia – AS Murani

Ambele au eliminat duminică din cursă grupări divizionare D, dar acum le aşteaptă un duel direct, în faza a cincea judeţeană a Cupei României la fotbal, ediţia 2013-2014. Este vorba despre FC Ripensia 1928 Timişoara, din Campionatul Municipal, şi AS Murani, din liga a V-a, Campionatul Judeţean. Iată şi alte cîteva date din întrecerea în care, la nivel timişean, au mai rămas 6 cluburi…

În prima zi de marţi a lunii aprilie, pe 2, de la ora 17, Unirea Sânnicolau Mare şi CS Ghiroda îşi vor disputa un loc în ultima fază timişeană a Cupei României.

Pînă atunci însă, duminică 3 martie, de la ora 15, FC Ripensia 1928 Timişoara – AS Murani va fi primul duel al noii faze a competiţiei K.O., cîştigătoarea urmînd să dea piept cu FC Jebel, în duminica de 10 martie. Iar învingătoarea respectivei dispute va fi aşteptată la cotitură de divizionara D AC Belinţ, fericită posesoare a unui momentan… bilet de odihnă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Municipiu, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: