Cupa României pe Timiș: calificări la ”masa verde”, tot două și în deplasare, una după reprize de prelungiri

Două calificări reușite pe teren propriu cu câte 5 goluri marcate, tot două în condiții de deplasare, oaspeții înscriind abia după pauză, și alte două la ”masa verde”, aceasta ar fi radiografia ultimei zile de meciuri în faza secundă timișeană a Cupei României din noua ediție a întrecerii.

AS Coșteiu s-a calificat în turul 3 fără a transpira pe teren propriu, prin neprezentarea celor de la AS Atletico Găvojdia, în lipsa vizelor de pe carnetele componenților formației vizitatoare, un minus în organizarea grupării cu pricina, dat fiind absența din localitate a delegatului clubului, care n-a făcut implicit deplasarea la Timișoara pentru actualizarea documentației.

Eliminare tot fără joc și pentru gazdele de la AS FC Voința Valcani, care n-au putut organiza meciul din faza secundă cu Pobeda Dudeștii Vechi, din motive financiare. ”Bulgarii” au acces implicit în turul 3 al fazei județene Timiș din Cupa României 2017-2018 fără a fi nevoiți să învingă în deplasare.

S-a mai și jucat totuși astăzi, iar clișeul că partidele eliminatorii capătă contur abia în repriza a doua a fost probat în disputa Checeana Checea – Unirea Jimbolia, în care s-a înscris numai la reluare. Vizitatorii au obținut calificarea, cu 1-2 (0-0), marcatori fiind Alexandru Horotan în minutul 90 respectiv Marius Stoica în minutele 55 și 83.

Scorul zilei și unica intrare în turul 3 semnată astăzi de gazde în limita celor 90 de minute, în meciul AS Carani – Atletico Liebling 5-0 (3-0): David Mihăilescu 16, Daniel Ierima 24, 70, Alexandru Neag 40, Viorel Ursu 75.

O partidă a necesitat două reprize de prelungiri, dat fiind încheierea la egalitate a primelor 90 de minute, 1-1: Șoimii Pesac – Unirea Grabaț 5-1 după 120 de minute, amfitrionii desprinzându-se prin 3 goluri marcate în primul sfert de oră dintre cele două adiționale. Oaspeții deschideau scorul în minutul 1 dar Denis Vichente a egalat în minutul 40 direct din corner iar în prelungiri gazdele și-au luat zborul spre turul 3 prin Cosmin Ivanciuc, marcator în minutul 96, Marius Firus (99), Ioan Slatină (102) și Cătălin Pocanschi (112).

CS Șoimii s-a calificat sub bagheta antrenorilor Cornel Iovan și Victor Toma, nou președinte al grupării fiind Florin Crăciun, în alcătuirea Paul Vorinca (118, Mircea Moise) – Cristian Lazăr, Denis Kiomives, Marius Firus, Denis Vichente, Cosmin Ivanciuc, Cosmin Bercea, Antonio Tocanschi (75, Florin Magdin), Cătălin Tocanschi, Ioan Slatină, Daniel Costinaș.

Cei din Mașloc au răsturnat scorul după pauză

Cei din Mașloc au răsturnat scorul după pauză

În fine, o răsturnare de scor la reluare, în disputa Unirea Cerneteaz – Voința Mașloc 2-4 (2-0), de la care revenim în timp util cu cronica și fotografiile.

S-au mai calificat așadar astăzi și divizionarele D Voința Mașloc și Pobeda, respectiv AS FC Unirea Jimbolia și AS Carani, ocupante ale locurilor 11 și 13 în Seria 1 din Campionatul Județean Timiș, al cărui retur va începe în weekend, AS Coșteiu, a zecea în Seria a III-a din ”Județ” precum și Șoimii Pesac, a treia după tur în Seria 1 din ”Promoție”.

Cei din Pesac sunt unicii reprezentanți ai eșalonului șase în turul al III-lea, în condițiile în care duminică și marți mai obțineau calificarea alte 3 divizionare D și patru din eșalonul 5, de ”Județ”.

Revenim cu amănunte de la Cerneteaz…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: