Cupa României: rezultate, marcatori. Faza judeţeană, pe Timiș: calificări, oaspeți din Divizia D și o gazdă, Voința Ionel, de pe locul 9 în Seria 2 din liga 6 ”Promoție”

La finele acestei luni, începând cu 30 octombrie, pe durata a 3 zile, va avea loc faza optimilor de finală în ediția în curs a Cupei României, pentru ediția viitoare a competiției eliminatorii, din sezonul 2019-2020, întrecerea fiind deja în curs la nivel județean. Căci astăzi s-a disputat turul secund al noului parcurs în Cupa României pe planul fotbalului timișean, intrând în horă echipele clasate în ediţia trecută pe locurile 11-18 în liga a patra, sau mai bine zis doar cele care au optat în favoarea participării, deloc multe.

AS Sînandrei Timiş – AS FC Bazoşu Vechi 4-5. Vizitatorii s-au calificat în turul următor.

După timpul regulamentar de joc, 0-0, la fel după reprizele de prelungiri. Iar în urma loviturilor de la 11 metri pentru departajare a mers mai departe echipa din liga a IV-a, cu 5-4, golul calificări fiind marcat de Ionuţ Aniţaş, în plus portarul Gabriel Tcaciuc apărând ultima lovitură de pe punctul cu var.

AS Unirea Jimbolia – ACS Carani 2-3 (1-1)

Au marcat: Ionuţ Miculete (min. 22) şi Adrian Fiştea (min. 90+3), respectiv pentru învingători Mădălin Livan (min. 30), Andrei Precup (min. 69) şi Mahrez Mahadi Koyando (min 81).

Gazdele au deschis scorul dar oaspeții din eșalonul superior s-au calificat în faza următoare.

AS Chinejana Chinezul Satchinez – CS Avântul Periam 0-4 (0-1)

Cele patru goluri pentru formația antrenată de Marius Stanache au fost marcate de Victor Toma (min. 40), Cristian Radu (min. 51) și Bogdan Steop (min. 65, 80), semnând cea mai clară calificare a zilei.

Voinţa Ionel – Progresul Gătaia 5-3 (1-2). Voința, a noua clasată după 6 etape în Seria a II-a din liga a VI-a de ”Promoție”, este unica grupare gazdă calificată astăzi în faza următoare.

Ultimul joc, AS Recaş – ASO Făget, se va juca mâine în nocturnă, de la ora 19.

Tot astăzi s-a jucat şi meciul reprogramat din Seria a III-a în Campionatul Județean Timiș de liga a V-a dintre Viitorul Sacoşul Turcesc şi Foresta Mănăştiur, iar gazdele au câştigat cu scorul de 4-1 (1-0), pentru localnici marcând Lucian Tătaru (min. 22, 73) şi Darius Petri (min. 58 şi 88), oaspeţii egalând în minutul 57.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: