Cupa României: rezultatele din turul II al fazei județene Timiș

AS Bacova, FC Jebel iar Fortuna Becicherecu Mic la un scor de… rugby au eliminat la mijlocul acestei săptămâni divizionare D din cursa competiției knock-out pe Timiș, care a programat etapa a doua a fazei judeţene a Cupei României pentru ediţia 2018 -2019. Din eșaloanele inferioare s-au mai calificat dar fără joc și cei din Sânandrei, dat fiind neprezentarea în deplasare a Progresului Ciacova, în vreme ce Unirea Sânnicolau Mare a răsturnat scorul printr-o ”dublă” abia în prelungiri.

Marți s-au disputat primele două meciuri, câștigate în condiții de deplasare de divizionare D.

Voinţa Şandra – Timişul Şag 3-5 (1-0)

Au marcat: Alexandru Baranyi, Alexandru Nechiforel şi Duţu Oancă respectiv pentru învingători Sorin Gheju de două ori, Florin Damian, Denis Gavrilescu şi Laurenţiu Bere.

Iată că trupa lui Sorin Gheju, lider în liga a patra, a deplasat echipa a doua pentru acest joc eliminatoriu, o formă bună de joc având-o tocmai antrenorul primei garnituri, care a înscris de două ori.

Steaua Roşie Bulgăruş – Cocoşul Orţişoara 1-4 (0-3)

Gabriel Gînju (Orţişoara), un hat-trick în poarta celor de la Bulgăruş

Au marcat: Iulian Retegan respectiv pentru învingători Gabriel Gînju un hat-trick şi Victor Opriş.

Formația pregătită de Gheorghe Chimiuc şi-a respectat blazonul și competiţia, așa cum ar trebui să procedeze toate echipele care se aliniază la start în întrecerea K.O.

Iar miercuri s-au disputat cele mai multe întâlniri, alte cinci, în vreme ce un meci nu s-a mai jucat dat fiind neprezentarea grupării gazdă, o divizionară D. Astfel, cei din Sînandrei au pătruns în faza a III-a fără a transpira împotriva Progresului Ciacova, care nu s-a aliniat la start în deplasare.

AS Bacova – AS Seceani 3-2 (2-1): Armin Schultz – 2 şi Valentin Ani respectiv Andrei Iacob şi Nicu Făgeţan.

FC Jebel – Progresul Gătaia 2-0 (0-0): Radu Jude a înscris cele două goluri pentru liderul Seriei a II-a din liga a cincea.

Unirea Sânnicolau Mare – Voinţa Sarafoleana Saravale 2-1 (0-1): Dorin Blaga (min. 90+1 şi Vasile Bizău 90+3) respectiv Daniel Barta (min. 18).

Avântul Topolovăţu Mare – Flacăra Făget 0-1 (0-1): Florin Jurj a marcat unicul gol al meciului pentru trupa lui Adrian Brazovan, în minutul 23.

Fortuna Becicherecu Mic – AS Peciu Nou 12-0 (4-0)

Pentru liderul Seriei I a Campionatului Județean Timiș duzina de goluri a fost strânsă de Zoran Radu, Iulius Telcian, Dragoş Croitoru și Lucian Stoica cu câte două reușite, respectiv Andrei Terec şi Dan Roman cu câte una.

AS Voința Biled, care a stat în acest tur al competiției, s-a calificat din oficiu în faza următoare. Formațiile înscrise în bold merg mai departe.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: