Curg golurile în Divizia D Timiș dar și suspendările, “gologani” pentru AJFT

De parcă n-ar fi fost de-ajuns că în primele 3 etape ale noului campionat al Diviziei D Timiș s-au marcat pe rând 48, 43 respectiv tot 43 de goluri, runda a patra, de sâmbătă, a consemnat un record de eficacitate, chiar 50 de reușite, cu o medie de 5 pe meci. De parcă n-ar fi fost de-ajuns că în primele etape s-au înregistrat rezultate precum 8-1, din nou 8-1, 4-0 și iarăși 4-0 în cea inaugurală, apoi 0-4, 4-0, 0-8 sau 0-6 în cea de-a doua, precum și 7-0, 6-0 și din nou 6-0 în intermediara de miercuri, astăzi s-au consemnat și mai copleșitoare scoruri de maidan gen 11-2, 0-10 ori 0-9. La prima vedere, spectaculozitate, dar când colo un fotbal devalorizat după ”urgența” și ”alerta” de aproape un an și jumătate. 

O rundă a gazdelor, cu 6 victorii acasă și un rezultat de egalitate, 3 fiind succesele oaspeților, mai prolifici la capitolul goluri marcate, 24-26. 

Pe cât de multe goluri, numeroase și suspendările. Astfel, pentru că au primit cartonaşul roşu în etapa precedentă, următorii jucători s-au trezit pe tușă şi amendați financiar: Ovidiu Radu (Timişul Şag) suspendat 3 etape şi ”ars” cu 300 de lei; Cătălin Crişan (Maşloc) – 3 etape şi 300 lei; Denis Dorobanţu  două etape şi 500 de lei. Iar alţi doi jucători au scăpat cu o etapă pe tuşă, aceştia fiind Lucian Robotă (Şag) şi Andrei Capstrâmb (Peciu Nou).

O etapă cu 50 de goluri, în care Ioan Făndel (Parţa) a marcat din nou 4 goluri, de astă dată în poarta juniorilor de la Sânandrei, înscriși de umplutură la număr de către ajefişti.

Altfel, liderul CS Phoenix Buziaş și CS Comloşu Mare rămân neînvinşi după 4 etape, respectiv cu punctaj maxim.

Rezultate şi marcatorii…

AS Avântul Topolovăţu Mare – CS Unirea Tomnatic 1-0 (0-0).

Un succes meritat obţinut de gazde cu 10 minute înainte de final prin golul marcat de Răzvan Piţigoi.

Antrenorul Alin Munteanu a folosit următorii jucători: Amarinei – Gabără, Bogdan Cortuşan, Balint, Fechete (min. 80, Băran), Iakab, Todircan, Mihali, Dziţac (min. 87, Tomici), Lobonea (min. 89, Marian Cortuşan).

Rezerve: Bejera, Vida, Turcin, Irinel.

Antrenorul Munteanu a declarat: ”Am întâlnit o echipă foarte bună – Tomnatic, dar astăzi băieţii mei au jucat peste așteptări. Felicit întreaga echipă, au dat dovadă de spirit. Pot spune ca şi arbitrajul a fost corect lăudat si de colegul meu de la Tomnatic, Nae Căprărescu.”

CS Timişul Şag – ACS Fortuna Becicherecu Mic 3-0 (1-0).

Victorie fară probleme pentru elevii pregătiţi de Adrian Enăşescu, prin golurile marcate  de Iulian Vlad (min. 35), şi Aleksandar Radovan (minutele 55 şi 62).

CSC Peciu Nou – CSM Lugoj 2-1 (0-1): Florin Călin (min. 69) şi Miroslav Radak (autogol min. 80), respectiv Adrian Raţiu (min. 18).

Antrenorul Lucian Stoica a declarat: ”Am jucat 11 contra 14, este o ruşine ce s-a întâmplat, îi mulţumesc lui Elisei Balaj pentru cele trei puncte de azi. La 1-0 pentru noi ni s-a refuzat un 11 metri clar ca lumina zilei, până şi ei s-au oprit. Felicit gazdele pentru victorie.”

AS CS Progresul Gătaia – Unirea Grabaţ 11-2 (6-2). Victorie la scor de maidan în faţa unei echipe care a fost promovată în acest eşalon cu forţa.

CSO Deta – CS Progresul 1906 Ciacova 1-3 (0-2): Adrian Vlădic (min. 87), respectiv Bogdan Steop (min. 13), Cristian Tăbăcaru (min. 40) şi Marius Lazea (min. 72)..

ACS Voinţa Maşloc – CS Phoenix Buziaş 0-10 (0-8). Liderul actual a şters astăzi pe jos cu adversarul său, dar s-a oprit mai devreme. Marcatori: Dan Silaghi – 3 goluri, Beniamin Dobra – 2 goluri, Valentin Grigore – 2 goluri, Cătălin Horcea, Caius Marta şi Florin Nanu.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Cocoşul Orţişoara-Seceani 1-1 (1-1). Florin Olariu a deschis scorul în minutul 13, iar în ultimul minut din prima repriză Alin Roşu a egalat la unu. Ghiţă Chimiuc a spus ”am fost sancţionaţi cu o lovitură de la 11 metri când, din genunchiul jucătorului meu, mingea a sărit în mană şi aşa s-a marcat golul gazdelor. Ratăm foarte mult, aşa s-a întamplat şi în meciul din etapa trecută.”

CS Comloşu Mare – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-0 (1-0). Gazdele au marcat repede, în minutul 11, prin Deian Pecarov, şi rămân în continuare neînvinse cu maximum de puncte. În minutul 73, acelaşi Pecarov a ratat o lovitură de la 11 metri.

CS Sînandrei – Carani – CS Flacăra Parţa 0-9 (0-2): Ioan Făndel 4 goluri, Flavius Ion, Marius Semeniuc, Doru Sabău, Cătălin Petri şi Ciprian Ştreangă.

Antrenorul Flavius Ion a spus: ”Sunt mulțumit de acest succes în fata celor de la Deta şi de evoluţia jucătorilor mei. Ne dorim cu toţii în continuare să evoluăm cât mai bine şi să ne clasăm în primele opt.”

CSC Millenium Giarmata – AS FC Atletico Liebling 4-0 (1-0): Alexandru Vlăduţi 3 goluri şi Bogdan Ferţu un gol.

Rezultatele și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 16

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: