D´ale fotbalului „mic”, caragialesc… Barem da, arbitraj ba

Suntem în Săptămîna Mare, una în care mulţi sunt ceva mai grăbiţi, să-şi rezolve toate treburile şi să taie mielul, iar unii consideră că este o perioadă a anului în care cu atît mai mult li se cuvine… Şi apoi fuguţa la „cestiuni” mai importante. E de rîs sau de plîns ce s-a petrecut în Municipiu? Noi unii nu suntem decişi ce-ar fi meritat la rîndul lor împărţitorii dreptăţii: galben sau „direct” roşu? Şi chiar era vreme bună de fotbal…

Jocul din liga a VI-a a Campionatului Judeţean, Municipiu, dintre Arsenal Armata Timișoara și FC Lorena Giarmata Vii, care trebuia să se dispute pe arena unității militare din Chișoda, nu a mai avut loc în cele din urmă, întrucît medicul unităţii, Cristina Marin, nu a avut legitimaţia asupra sa la cererea arbitrului Bogdan Chiorpec. S-a apelat la doctorul Robert Neacşu, care a fost adus de-acasă de către organizatori. Chiar dacă Neacşu a ajuns la arenă cu tot cu legitimaţie, arbitrii nu au mai dat drumul la joc, deoarece doctorul a întârziat cu cinci minute peste baremul de așteptare, „sfertul academic”.

Și uite aşa… “fluieraşii” au plecat de la teren cu baremul luat, fără să presteze munca pentru care au fost plătiţi. Echipa lui Valentin Cuclea participă de plăcere în acest eşalon, la fel ca multe alte echipe din cele două serii ale competiţiei. Oare şi arbitrii vin tot de plăcere sau doar să umfle potul pentru o muncă nedepusă? Şi unde este bunăvoinţa tradiţională acestor zile?

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la D´ale fotbalului „mic”, caragialesc… Barem da, arbitraj ba

  1. ddg spune:

    de ce mai avem regulamente? domnule canea, ar trebui sa stiti aceste lucruri

  2. rici spune:

    sunt de toata jena uni nu generalizam dar uni fluierasi sunt penibili nu simt jocu fluiera dupa ureche dar asta e pacat ca sunt si baieti buni care au coloana vertebrala si chiar stiu sa fluiere

  3. moise spune:

    Lupta mare in seria lui Arsenal…Dragsina are trei puncte avans fata de echipa lui Cuclea…..de urmarit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: