”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, nu pe CFR cum scrie AJF: arenă sportivă cucerită de Covrig-1984. FOTO din Ciarda Roșie. A doua testare: rezultate, marcatori

În România nu doar o întreagă etapă de play-off în Liga 2 se dispută luni, ci tot în prima zi a săptămânii se derulează și o rundă din ”fotbalul mic”, așa cum poate fi și aceasta în ”stare de alertă”, în primul rând întârziată cu anotimpurile, de pe august 2020 pe aprilie 2021, dar și feliată, 4 meciuri în loc de 9, pe măsura timpului limitat pentru a înghesui treaba până în 8 mai și a răspunsului doar câtorva la o convocare pompieristică peste noapte, în regim protocolar. Astfel a emanat ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, iar vineri a fost prima testare și luni deja cea de-a doua testare, în urma căreia AS Peciu Nou şi Unirea Sânnicolau Mare au maxim de puncte…

Astăzi, câștigătoare acasă.

AS Peciu Nou – CS Timişul Șag 2-1 (1-1): Denis Bud (min. 28) şi Anagor (min. 85), respectiv Aleksandar Radovan (min. 45+3).

CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Avântul Topolovățu Mare 5-0 (3-0): Bogdan Moroşan (min. 22 şi 39), Deian Pecarov (min. 28), Daniel Galea (min. 64) şi Dragan Bataneaţ (min. 90, din lovitură de la 11 metri). Tot în minutul 90 portarul Cosmin Amarinei a fost eliminat de pe teren, direct cartonaşul roşu pentru un fault dur.

Și încă o victorie acasă… CS Phoenix Buziaș – CSC Dudeștii Noi 3-1 (0-1): Beniamin Dobra (min. 55, din lovitură de la 11 metri şi 70) și Alex Birău (min. 58), respectiv în prima repriză Sebastian Lobonea în minutul 30.

S-a jucat și-n Timișoara la a doua testare a ”Daciadei Covrig-1984 pe Repede Înainte”, dar nu pe CFR, precum eronat scria nu demult AJF Timiș, ci în Ciarda Roșie. Căci până și arenele sportive au căzut pradă pe altarul ”Covrig-1984”, sport pe butuci cu deturnarea destinației gazonului verde, pentru ”module”, ”campanie”, ”măsuri” și alte ”alerte” ”urgente” într-o societate în care nu mai viețuiește răceala, viroza ori gripa, ci doar omniprezentul ”Covrig-1984”. Și-atunci cum să se desfășoare oare ”Daciada”, mon cher? Printre ”module” și corturi? Nu, nu. Fotbalul e docil mărinimos și își cedează suprafețele de joc pentru ”Covrig-1984”, mutându-și caravana pe unde poate, ”Daciada” pe alte terenuri. În orice caz nu pe stadionul CFR, cum pomenea AJFT, ci în Ciarda Roșie cea călcată și ieri de două meciuri de juniori pe ploaie. Gazon între timp îmbunătățit, pentru a face față la CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Comloșu Mare 0-1 (0-0). Cu suflete în tribună, Doamne Ajută.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Marcel Bota în minutul 58. După ce cu două minute înainte de pauză gazdelor le-a fost anulat un gol marcat de Florin Olariu, pentru un presupus fault în atac. Iar la bare a fost 2-2. Și au fost aprinse reflectoarele cu 15 minute înainte de final, lux cu lucși. Mai jos, fotografii de la acest joc.

Pobeda Star Bișnov a stat.

Iar testarea a III-a se va derula joi de la ora 17:30 după cum urmează: Avântul Topolovățu Mare – CSU UVT, Timișul Șag – Sânnicolau Mare, Dudeștii Noi – Peciu Nou și Pobeda – Phoenix. Echipa Comloşu Mare va sta.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: