Dan Alexa (CSM Reșița): ”Nu poți să nu fi mulțumit.” Câștigătoarea Seriei 7 în Liga 3 învinge cu 1-0 la Ghiroda în manșa I a fazei I la barajul de promovare

Câștigătoare detașată a Seriei 7 în Liga 3, CSM Reșița a început cu dreptul dubla manșă a primei faze de baraj pentru revenirea în Liga 2, eșalon din care retrograda anul trecut, cărășenii antrenați de Dan Alexa învingând din postura de favoriți în manșa I de la Ghiroda, pe terenul unor timișeni cu o singură victorie în 9 apariții din faza play-off a Seriei 8, pe care au încheiat-o pe locul 2. Roșu-negrii s-au impus cu 0-1 (0-0), apropiindu-se de faza decisivă tur-retur pentru promovarea în eșalonul 2, pe care o vor disputa, cel mai probabil, cu CSC Dumbrăvița, câștigătoare a Seriei 8 și triumfătoare astăzi la Orăștie cu CSM Deva cu 5-1. 

Calculele hârtiei au fost respectate și câștigătoarele grupelor vestice, CSM Reșița în Seria 7 și CSC Dumbrăvița în Seria 8, au învins în deplasare în manșa I a fazei I din barajul de promovare, cărășenii printr-un unic gol înscris la Ghiroda de Jorza puțin după pauză: 0-1 (0-0). Returul, sâmbătă seară în Valea Domanului, 

Până atunci, spusele antrenorului Dan Alexa după un meci tur în care oaspeții au trimis în prima repriză în bara transversală, partidă la care au asistat din tribună și din fața sa peste 500 de spectatori, alți peste 200 de privitori, printre care numeroși susținători reșițeni, aflându-se în spatele porții. Vom reveni cu fotografii și alte considerente de pe arena ”Emilian Pavel”.

Dan Alexa a remarcat că a fost ”un meci pe care l-am controlat de la început până la sfârșit, disputat pe o căldură foarte mare. Am avut posesia mingii, am avut posibilitatea de a înscrie încă din primele minute, de 3 ori, în faze singur cu portarul, prima cu Mediop – s-a scos de pe linia porții, și o bară a lui Mediop, am înscris foarte repede după pauză. Am preferat să ținem de minge, era important să câștigăm azi. Acum să ne revenim, căci peste 3 zile este deja returul, momentan suntem la pauză și avem 1-0. Va trebui să fim mult mai serioși și mai decisivi în fața porții.”

”Ei s-au apărat, știam că o vor face, au așteptat un contraatac și faze fixe. Au avut spre final două centrări pe bara a doua dar nu poți să nu fi mulțumit, deși a fost mai greu cu cât trecea mai mult timpul, dat fiind și căldura, însă și ei pe final au obosit.”

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: