Dan Alexa, după 5-1 (2-0) ACS Poli: ”Dintre cei care vor juca după-masă cu Vulturii, pot fi și ei titulari la Oradea…”

Într-un redebut al returului în care ACS Poli a stat în competiția din Liga 2 – B, avansul în frunte micșorându-se la un punct prin victoria Metalului Reșița în fața orădenilor, viitori amfitrioni ai alb-negrilor pe 7 martie, dar și prin rezultatul omologat cu 3-0 în favoarea cărășenilor într-un meci pierdut pe teren în fața celor din Cîmpina, retrași din întrecere, Dan Alexa s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale în amicalul de la ora 11, 5-1 (2-0) cu UTA Bătrâna Doamnă.

DSC_5253

”Am ținut foarte mult să jucăm și revanșa cu UTA Bătrâna Doamnă, și nu este deloc gratuit, să vorbesc frumos doar pentru că și domnul Roland Nagy s-a referit frumos la noi, ci pentru că UTA Bătrâna Doamnă ne-am pus foarte multe probleme în primul meci, 0-0 la Șiria. Nu o spun gratuit, sunt echipă de Liga 2, și am ținut mult să avem această revanșă, căci e ultimul meci amical înaintea campionatului. Mă bucură că am păstrat superioritatea, iar în multe momente s-a jucat tocmai ceea ce îmi doresc, a fost un amical bun, le-am oferit unora toate cele 90 de minute, altora ceva mai puțin, lui Popovici i-am dat 45 de minute pentru a-i da posibilitatea și lui Elek să debuteze, iar cei care vor juca după-amiază cu Lugojul pot fi titulari contra Bihorului, la debutul la Oradea. Amicalul și-a atins scopul, am avut agresivitate, am avut posesie, ritm și, foarte important, am tratat foarte serios amicalul, deși am avut o săptămână cu câte două antrenamente zilnic, dar iată că echipa a răspuns bine!”

”Mă bucur mult pentru golurile lui Doman, pentru golul lui Elek, pentru pasele de gol. La Doman se vede că a avut o perioadă de pauză de un an, dar evoluția de ansamblu și seriozitatea cu care a abordat meciul sunt salutare. Elek a dovedit cum spuneam, că e un vârf de careu, un alt gen de atacant față de ceilalți ăe care îi avem. Mai are să se acomodeze dar experiența sa contează și în unele momente a fost decisiv”, a adăugat Alexa.

”Metalul s-a apropiat, dar și dacă nu se retrăgea Cîmpina, era aceeași contracandidată. A rămas un punct, asta e, și dacă erau 7 sau 9, tot Reșița era o contracandidată serioasă. Din păcate n-avem meci după deplasarea la FC Bihor, se rupe campionatul, dar asta e, însă și pentru asta jucăm amicale, să ne intrăm cât mai repede în ritm”, a încheiat Alexa, care a răspuns cu ”Foarte bine că se face!”, la întrebarea în privința demarării unei anchete DNA în privința unui joc dinamovist din urmă cu 7 ani.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = sase

 


Alte articole legate de acest subiect: