Dan Alexa, trist şi dezamăgit dar punându-şi responsabilitatea în cârcă: „Poate greşeala lor a fost că la un moment dat au pus oamenii nepotriviţi”

Abătut, Dan Alexa a vorbit presei la puţine minute după primul său triumf pe „Dan Păltinişanu”, ACS Poli – Concordia Chiajna 1-0 (0-0), ce a coincis însă cu retrogradarea alb-negrilor, iar apoi s-a retras în tăcere, fără a mai aştepta să răspundă eventualelor întrebări.

 

„Poli e o echipă curată, a retrogradat cu 38 de puncte, caz unic în fotbalul românesc. Aţi auzit ce s-a întâmplat la Mediaş. Responsabil pentru retrogradare este Dan Alexa. Nu dau în Şunda, Velcea, Rosenblum. Am ştiut ce găsesc aici, poate la condiţia fizică nu mă aşteptam să fie nivelul pe care l-am găsit. Nu caut alibiuri, ştiam tot, îmi cer scuze oamenilor care au avut încredere în mine, Robu şi Bojin, care au creat condiţii extraordinar. Poate greşeala lor a fost că la un moment dat au pus oamenii nepotriviţi. Ar fi o mare greşeală să se renunţe la proiectul ACS!”

„E un eşec al meu, Alexa a retrogradat echipa. Dacă se va dori să se continue cu mine, voi schimba echipa din temelii şi voi aduce un preparator fizic. Vă rog să nu mă judecaţi acum ci după ce fac lotul şi pregătirea!”, a încheiat Alexa, al cărui bilanţ la cârmă, ca antrenor debutant, a fost 11 3 3 5 7-15 12 puncte. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Dan Alexa, trist şi dezamăgit dar punându-şi responsabilitatea în cârcă: „Poate greşeala lor a fost că la un moment dat au pus oamenii nepotriviţi”

  1. nicolae spune:

    Acum sa raspunda Robu ptr banii aruncati aiurea in acest club de morti,care doar a supt din banii orasului aiurea,si uite unde sa ajuns…
    Mie rusine ca sunt timisorean dupa seara asta,sa aud in mass media cum Timofte si Alexa acuza pe Mediasul si Brasovul de blat,in loc sa discute de ce nu au castigat acasa cu Ceahlaul,Corona si multe alte aruncate pe geam.
    Aici ar trebui sa apara DNA,sa verifice unde sau dus banii luati din spitalele timisorene,unde sunt conditii de toata jena,ca banii sa ajunga la alde Velcea,Sunda,Visan,Rosemblum,Musat….Ce jeguri de oameni,orasul asta in veci nu va avea o echipa demna…ca e locuita de oameni fara coloana vertebrala.Nu se da bani la rugby,handbal,baschet…si se dau banii la jegurile astea,pentru ce????
    Rusine Timisoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: