Daniel Stanciu, nou director sportiv la ACS Poli Timișoara

Ceea ce se prefigura a fi doar o chestiune de timp, ba chiar de zile, și anume investirea lui Daniel Stanciu în postul de director sportiv rămas vacant prin demisia înaintată în această primăvară de Ion Timofte, a fost anunțată public astăzi după-amiază de ACS Poli Timișoara, proaspăt promovată în Liga 1, și care va disputa miercuri de la ora 18, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, ultimul meci oficial acasă din sezonul 2014/15, urmând ca sâmbătă de la ora 11, la Satu Mare, în compania Olimpiei, să și pună punct aparițiilor în această ediție de campionat.

Într-un anunț extrem de laconic, ”începând de astăzi, 25 mai, Daniel Stanciu este noul director sportiv al ACS Poli Timișoara. Îi urăm bun (re) venit în fotbalul timișorean!”, www.acspoli.ro a confirmat revenirea lui Stanciu într-un post cu greutate în fotbalul de pe malurile Begăi, la o grupare prim-divizionară, proaspătul investit stabilind astfel un foarte greu de doborât record de a activa în rol executiv la un al șaselea club într-un interval cu nu mult peste 3 ani calendaristici.

ACS Poli va găzdui în zilele următoare o conferință de presă pentru reintroducerea în scenă a tânărului care în acest an a mai fost și manager general la Dinamo București. Până atunci, clubul va mai face o descindere cu rol de popularizare în județ, după cea de la Topolovățu Mare, acum mai exact la Pesac, în cadrul acțiunilor ”Micul Polist”, marți după prânz, iar tot marți, de la ora 16, va găzdui o conferință de presă a staff-ului tehnic.

Iar miercuri, 27 mai, de la ora 18, va avea loc ultimul meci pe teren propriu din acest sezon al alb-negrilor lui ACS Poli, care vor primi vizita ocupantei locului 2, CS Mioveni. Echipa timișoreană este promovată din punct de vedere matematic și va sărbători revenirea în Liga I la finele întâlnirii cu argeșenii, pe gazonul arenei ”Dan Păltinișanu”.

Stanciu a asistat la ultimul meci acasă al liderului, 2-1 cu CS Metalul Reșița, acum peste 3 săptămâni, din zona tribunei 0, precum și la recenta deplasare a primei clasate, sâmbătă, la Tărlungeni, unde timișorenii au conturat al cincilea succes la rând pe teren. Nou promovata nu are însă mult timp la dispoziție pentru a savura revenirea în elită, startul pregătirilor pentru participarea în Liga 1 fiind prevăzut în circa două săptămâni, cândva în perioada 7-9 iunie.

Tichetele pentru jocul de miercuri vor fi puse în vânzare de marți dimineață, la prețurile consacrate din acest sezon: 5 lei la tribuna II, 7 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna 0. La peluze, accesul este gratuit, acolo având permis accesul liber și copiii cu vârsta sub 14 ani.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: