Pobeda Star Bîșnov a fost în această după-amiază primul sparring-partner al alb-violeților de la ASU Politehnica în meciurile de verificare ale pregătirilor de iarnă, timișorenii învingând la Baza II – UPT cu 6-1 (1-0) o divizionară ”D” deținătoare la zi a fazei timișene a Cupei României care n-a mai avut ocazia să joace un meci în campionat din martie 2020, acea partidă fiind și unica pentru ”bulgarii” din Dudeștii Vechi în liga a IV-a în ultimele aproape 14 luni, totul ca urmare a impunerilor restrictive din dictatura tehnologică pseudo-medicală a ocultei care posedă omenirea pe cale de incrementală exterminare forțată. Perioadă fără meciuri în picioare la care s-a referit după amical și antrenorul alb-albaștrilor, Daniel Vasilcin.
”Venim după o inactivitate de 4-5 luni și am încercat să ne ridicăm pe cât posibil la nivelul adversarului. Le-am zis băieților că după atâta timp de așteptare să strângem rândurile și să jucăm un fotbal frumos, avem o echipă destul de bună – am câștigat ultima ediție în Timiș a Cupei României, și ne-am străduit, iar timp de 50 de minute a fost destul de bine, un joc echilibrat, 1-0, ne-am apărat destul de bine, am stat bine în teren – am jucat acceptabil azi. Dacă au mai apărut ceva mici situații, așa e la fotbal, poate și că a fost mai urât și mohorât, băieții mai agitați, și Poli venind din pregătire în semicantonament, poate și ei un pic nervoși. Țin să spun, le urez multă baftă, să continue așa în lupta pentru primele locuri și s-o încununeze cu o promovare atât de mult dorită, să avem și noi o echipă aici în Liga 1, căci suferim atât de mult la capitolul ăsta, și ne uităm la Arad, altele, toată lumea sus, doar noi la cele 4-5 echipe toate în Liga 2 și niciuna în Liga 1…”
Întrebat în privința reînceperii Diviziei D Timiș, Vasilcin a spus că ”să sperăm că cei de la FRF vor da drumul fotbalului, căci e păcat că a fost oprit un an, și veți vedea că vom avea mult de pierdut, mai ales la juniori, pe care trebuie mai întâi să putem să-i readucem la fotbal. Căci s-au învățat înăuntru cu acest ”Stați acasă! Stați acasă!”, și mai greu o să mai vină. Trebuia găsită o variantă să se continue, o cale să se joace fotbal, ori a fost oprit tot, tot, tot, chiar dacă s-a putut merge la biserică, la festivaluri, dar la fotbal… Noi nu aveam putere financiară de teste la fiecare 14 zile (n.r.: testele n-au nici cel mai mic rost și nici o relevanță, nefiind concepute pentru scopul deturnat și ”cheie a pLandemiei” în care au fost utilizate în 2020, inventatorul lor, Kary B. Mullis – laureat al Premiului Nobel în chimie pentru această invenție, repetând insistent să nu fie eronat interpretate în toți anii până la ”moartea” sa în august 2019, cu nici 3 luni înaintea demarării evenimentelor de la Wuhan). Da, într-adevăr, Hunedoara a fost singurul județ care a jucat… Păcat că s-a oprit, nici jucătorii nu au mai avut la fel grijă, au mâncat bine, la Crăciun, și vă dați seama, acum mai întâi să mai slăbească… Foarte rău că s-a oprit, ori e știut, sport egal sănătate, n-am zis-o eu, e de când e lumea, e dovedit științific, și ne pare rău că s-a stat. Sper să se intre pe un făgaș bun, să putem trece la treabă.”
Prima etapă care n-a mai avut loc în Divizia D Timiș în 14 martie 2020, a XIX-a rundă din sezonul 2019/20, precum și clasamentul la vremea respectivă al ligii a patra județene – pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal, conform situației la vremea întreruperii forțate a competițiilor sportive ca urmare a instituirii ilegale a ”stării de urgență” pe fondul implementării și în România a proiectului oficial al Băncii Mondiale denumit ”COVID-19 Strategic Preparedness and Response Plan” (SPRP – Plan Strategic de Pregătire și Răspuns), programat între 2 aprilie 2020 și 31 martie 2025 sub forma simulării pe viu a unei situații de criză cu tematică ”virusarea”, implicând masive achiziții publice. Declararea la vremea respectivă a ”stării de urgență” s-a efectuat fără nici cea mai mică bază factuală științifică, violând astfel standardele legale și inducând un act de terorism împotriva populației civile ”arestate la domiciliu” în pofida aspectului esențial că oamenii erau clinic sănătoși, cu mențiunea că decidenții n-ar fi putut nicicum avea cunoștință despre existența unei virulente erupții cauzate de un singur patogen, raportat ca fiind SARS CoV-2, în momentul declarării stării de urgență, care, implicit, pe ce baze a putut fi așadar instituită!? Căci nu există vreo evidență științifică, să fi fost oferită justificativ în declarație – simpla raportare a mortalității și morbidității bazate pe simptome ale unei afecțiuni neputând echivala cu o epidemie sau pandemie, pandemie care nici nu avea să fie declarată oficial în România. Nu se ofereau la vremea respectivă nici un fel de adecvate dovezi atestate care să confirme sau infirme prezența sau absența unui ”nou” coronavirus iar primele așa-zise teste pozitive nu se puteau baza pe transmiterea în comunitate, ceea ce s-a și dovedit ulterior, atât prin faptul că ”testele” cu o altă menire, nu de a detecta infecții și pentru diagnosticare, au fost și eronat interpretate dar și în uriașă măsură fals ”pozitive”, cât și prin faptul dovedit științific prin studiul de caz pe aproape 10 milioane de locuitori din aceeași comunitate că transmiterea asimptomatică este un mit, nulă – nici un caz la aproape zece milioane, zero. În plus, nici n-a fost făcut vreun efort de către decidenți, autoritățile sanitare, pentru a se reveni pe-atunci asupra aberantelor ”măsuri” în condițiile în care aspectele științifice cunoscute și publicate în cele mai prestigioase jurnale de specialitate din sfera medicală mondială stipulau că măștile nu ar trebui purtate de persoane sănătoase și că distanțarea socială care implică izolarea persoanelor sănătoase n-a fost nici testată, nici validată de vreo manieră științifică, aspecte confirmate ulterior și pe studii de caz.
Dar chiar și așa ”fotbalul mic” a fost nemilos aruncat pe butuci fără nici o justificare, și astfel a rămas în ultimele 10 luni de zile, perturbare a vieții sociale și prin sport. Tot ceea ce s-a întâmplat din capul locului, din martie 2020, a fost absolut ilegal și fără vreun temei realist, aspect absolut valabil și astăzi, restricții înghițite condiționat de o populație atrofiată în reacții, iar generațiile de mâine vor avea într-adevăr de suferit cel mai mult…
Mă întreb, care a fost scopul unui amical cu o echipă care nu a făcut antrenamente 5-6 luni de zile? Ce a rezolvat Alexa, că s-a jucat doar la o poarta, prima repriză în care au jucat titularii, nu era mai util un meci cu echipa a doua, eventual un amestec de jucători în repriza a doua, dând astfel prilejul și celor tineri să facă un antrenament bun!?