De ce nu anunţă ACS Poli Timişoara mutarea duminică a juniorilor, pentru a treia oară într-un an, acum de pe „Ştiinţa” pe sintetic?

Echipele de juniori A şi B ale grupării ACS Poli Timişoara vor disputa meciurile ultimei etape a turului în Seria 6 a Campionatului Naţional juvenil, programate duminică, nu pe arena „Ştiinţa”, din centrul oraşului, ci pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinişanu”.

Terenul sintetic polist, din nou gazdă pentru juniorii alb-negrilor de la ACS Poli

Modul cum sunt mereu mutaţi juniorii de colo-colo, aidoma unei caravane ambulante, le erodează în mod cert apartenenţa şi obişnuinţa cu un anumit loc, teren, unde să aibă sentimentul că sunt acasă. Nişte viitori seniori fără propria bătătură, ca o corabie în furia furtunii…

ACS Poli Timişoara întîlneşte duminică, în runda a XI-a a Seriei 6, sud-vestice, gruparea CSŞ Drobeta Turnu Severin, juniorii A urmînd să joace de la ora 12 iar juniorii B de la ora 14.

Decizia conducerii clubului alb-negru, luată zilele trecute, îi pune aşadar din nou pe drumuri pe juniorii grupării, care au fost strămutaţi în zona centrală a oraşului odată cu returul trecutei ediţii de campionat, după ce în prealabil aceştia evoluau în calitate de gazde pe arena „Colterm”, de unde s-au văzut nevoiţi să-şi facă bagajele, în urma unor plăţi neachitate.

Juniorii alb-negri revin astfel pe gazonul artificial din preajma arenei „Dan Păltinişanu”, unde evoluau la începutul sezonului trecut. Din păcate, gruparea timişoreană nu a făcut publică decizia de a nu găzdui disputele de duminică, precum şi următoarele două pe teren propriu din acest an, ceea ce ar putea dezorienta un potenţial spectator mai puţin avizat.

Astfel, ACS Poli va juca şi partidele din 25 noiembrie, acasă cu CSŞ Lugoj, respectiv 8 decembrie, ultimele din acest an, din etapa a XIV-a, acasă cu LPS Banatul, tot pe terenul sintetic din preajma stadionului „mare”.

Nu este exclus ca decizia să aibă de-a face cu apropierea iernii şi deteriorarea suprafeţei de joc, care, nota bene, în cazul celei de pe „Ştiinţa”, urmează a fi utilizată duminică de la ora 17 şi de ASU Politehnica Timişoara. Însă oricare ar fi motivul restrămutării juniorilor, pentru a treia oară într-un an de zile, acesta ar fi trebuit pur şi simplu anunţat. Întru respectarea spectatorilor. Bănuim că oaspeţii au fost anunţaţi – sau s-o facem tot noi?

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la De ce nu anunţă ACS Poli Timişoara mutarea duminică a juniorilor, pentru a treia oară într-un an, acum de pe „Ştiinţa” pe sintetic?

 1. ionuț dianu spune:

  CA la noi, la nimeni. Dar credeți că-i pasă cuiva de juniori?? Se încumetă Vorel Vișan = așa-zisul șef peste cengrul de juniori = să se opună deciziilor luate de nu știu ce MAhăr de pe la Politehnica cu știrea sau nu a lui ditamai arhicunoscătorul și genialul care plesnește de inteligență, acest paralel cu sportul care se numește Staicu?! MAri iluzii, stimabililor! așa cu spunea MIhai, viitorii seniori, care bat la porțile consacrării sunt alungați și obligați la condiții precare. Ce mai contează că, cel puțin juniorii A sunt pe primul loc și neînvinși de zece etape. În schimb, avem, Comitet director, nu știu câte consilii, o mie de băgători de seamă, culmea!, plătiți din banii noștri, iar ei taie frunze la câini. Rușinos!

 2. un nimeni spune:

  Cel care a hotarit ca nu vor mai juca juniorii pe Stiinta a fost Serban rectorul IPT .Dar nu inteleg de ce nu pot juca juniorii pe terenul cu tribuna din incinta Complexului Dan Paltinisanu care este omologat sau cred distinsii conducatori ca se va strica terenul si nu mai poate echipa mare sa se antreneze ?Poate vor avea timp in pauza competitionala sa se gindeasca ca si asa este cam lunga……

 3. xds spune:

  teren stiinta din centrul timisoarei e ocupat cu meciurile echipei asu politehnica timisoara.normal cand vin 1000 de oameni in tribune si iti fac spectacol,sa dai terenul unei astfel de echipe.mai ales ca echipa asu poli tm este echipa upt-ului.foarte bine ca i-au mutat pe juniorii lui poli,sa joace la baza 2,au acolo 8 terenuri printre care 2 sintetice si tot ei se plang.sa le fie rusine.vin in centrul orasului sa strice gazonul echipei asu poli tm,la vestiare lasa debandada totala,dusuri infundate ca deh juniorii isi spala ghetele la dusuri.echipa de republicani sa joace la poli,unde ii este locul.terenul stiinta e al echipei asu poli tm.

 4. FCRB spune:

  Va stimam si apreciem pt ce faceti acolo jos in liga a 5-a! Va respectam la fel de mult ca si cand erati in liga 1. Sunteti fratii nostrii si asa veti si ramane.
  POLI si RAPID se iubesc la infinit!

 5. L|L|aKu- spune:

  Domnule Comsulea,

  Terenul de pe Stiinta e suprasolicitat si cei de la IPT au hotarat sa joace mai putina lume pe el, mai ales ca vine iarna. De ce nu va informati inainte sa scrieti?

  PS: eu, care nu sunt angajat al IPT, nu sunt in conducerea niciunui club si nu sunt ziarist stiu de 3 saptamani de aceasta mutare, si motivele ei. nu vi se pare ca dumneavoastra care spuneti ca sunteti ziarist ar trebui sa fi aflat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: