De la Făget, lider în C4: Ahriţculesei la Jiul, dar nu Petroşani, ci Rovinari…

Sâmbătă după-amiază, când va primi în cadrul rundei a şaptea din C5 vizita unui alt club timişean, ACS Recaş, şi încă unul de podium, atât la finele sezonului trecut, pe locul 2, cât şi acum, pe 3, nou-promovata Flacăra Făget va alinia în mare nici jumătate dintre componenţii cu care se impunea la baraj în urmă cu aproape 3 luni şi jumătate, la Arad, şi anume noul căpitan Gălan, Ilie, Boghian sau Raţiu, în rest, începând cu aripa Sergiu Popovici, în pregătiri zilele acestea cu România U18 pentru turneul de calificare scandinav, şi reamintind de alde Darius Ahriţculesei, debarcat aidoma altora spre varii zări, personalul fiind diferit, incluzând chiar… sud-americani.

Dacă argentinienii au jucat deja două meciuri, în schimb haideţi să vedem ce face fundaşul stânga cu care Flacăra triumfa pe 15 iunie la Arad, mai sus pomenitul Ahriţculesei. Ei bine, timişoreanul e lider neînvins în seria a IV-a a Ligii a treia, cu CS Jiul Rovinari, care în runda a şasea s-a impus pentru a cincea oară, 3-0 cu CSC Ghecon Lăpuşata, acumulând deja un golaveraj de invidiat, 11-1.

A fost al treilea joc ca titular pentru Darius Ahriţculesei, după un 2-0 cu CS Vişina Nouă şi un 1-0 la FCM Târgovişte: „Am semnat o înţelegere până în 30 iunie 2012. Echipa merge bine, clubul este susţinut de primăria locală iar acasă jucăm în faţa unor tribune nou contruite. În baza sportivă s-a adăugat şi o suprafaţă sintetică pentru minifotbal”. Fundaşul care doar s-a pregătit o parte din perioada precompetiţională cu divizionara B Mureşul Deva părea iniţial a se îndrepta spre Jiul Petroşani, ca o revenire, dar neconcordanţa survenită între suma la care se căzuse la înţelegere şi ceea ce a figurat la momentul semnării înţelegerii, l-a determinat să se redirecţioneze, şi tot spre Jiul, dar mai pe vale în jos, în judeţul Gorj.

Momentan, alegerea pare una fericită, Ahriţculesei neîncasând nici un gol ca titular al liderei, pe când fostele sale echipe, Jiul şi Flacăra, care au repetat în vale, în acest debut de campionat, acel 0-1 de la barajul arădean, sunt ceva mai jos în ierarhia din C5. Mai exact pe locul 7 timişenii, respectiv pe poziţia a 12-a Jiul, una retrogradantă…

Rămâne de văzut continuarea într-o serie a IV-a şi cu Minerul Motru, pe locul 3, dar reunind grupări de la… Gaz Metan Mediaş II şi până la Metaloglobus Bucureşti. Deplasări, nu glumă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: