Debutul selecţionatei judeţene în faza a doua, amânat

În cea mai bună tradiţie a locului, prima etapă a fazei secunde a Campionatului Naţional al selecţionatelor judeţene de juniori sub 16 ani, organizată sub egida Federaţiei Române de Fotbal în colaborare cu asociaţiile judeţene, şi care era programată în data de 6 martie, a fost amânată cu o săptămână, pentru 13 ale lunii viitoare.

În consecinţă, fiecare din celelalte 5 etape ale seriei-parulater reunind selecţionatele de juniori născuţi în 1995 din Timiş, Caraş Severin, care se întâlnesc în prima rundă, din 13 martie, Dolj şi Gorj, vor fi reprogramate cu câte o duminică întârziere. Cum timişenii şi cărăşenii căzuseră de acord ca meciul din etapa întâi, de la Timişoara, să se dispute joi 3 martie, sunt nevoiţi acum să aleagă o nouă dată calendaristică, de dorit pentru selecţionata lui Cristian Contescu cât mai spre mijlocul săptămânii, pentru a le permite jucătorilor refacerea şi alinierea în competiţiile tradiţionale rezervate juniorilor în weekend.

„Am fost înştiinţat telefonic de această amânare şi credem că are de-a face cu starea suprafeţelor de joc”, a spus Cristian Contescu (în foto prima pagină), selecţioner al echipei Timişului, care va juca luni un meci amical cu divizionara C Milenium Giarmata. În pregătirea acestei partide, parte dintre selecţionaţi au evoluat sâmbătă „în familie”, în cadrul unui triunghiular cu reprize a câte 30 minute contra echipelor Flonta Giroc şi a generaţiei poliste de ´95, antrenată de profesorul Ciprian Tudoraşcu.

Contescu i-a aliniat pe Constantinescu – Artimon, Bocşanu, Todorov, Rareş Mureşan – Boldor, Albeanu, Alexandru Mureşan, Lob – Orza, Dorin Rotariu, alţi juniori selecţionaţi evoluând în echipele lor de club, adversare în triunghiular.

În altă ordine de idei, Marian, cu două goluri, Constantinescu şi Vântură au marcat vineri în succesul repurtat cu 4-1 de Poli 2002, lideră a Seriei a şaptea în Campionatul Naţional de juniori I, în dauna divizionarei D Pobeda Dudeştii Vechi, într-un joc pregătitor pentru stagiul competiţional de primăvara, ce începe peste două săptămâni.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − patru =

 


Alte articole legate de acest subiect: