Modificare la o decizie AJF: Gătaia – FC Jebel se rejoacă, dar vineri, nu joi

Abia au început meciurile din ligile inferioare şi Comisia de Disciplină a avut deja de furcă, convocînd protagonişti la vorbitor…

După cum vă informam, în week-end, în cea de-a treia etapă a Campionatului Judeţean, seria a doua, meciul Progresul Gătaia – FC Jebel a fost întrerupt în minutul 44, la scorul de 1-0 pentru gazde, după ce centralul Raul Ciev a eliminat un alt jucător de la oaspeţi, care îl înjurase pe arbitrul asistent.

Întrunită la sediul AJF, Comisia de Disciplină a convocat arbitrii, observatorii şi cei 2 delegaţi ai cluburilor, iar după o şedinţă care a durat peste două ore, fiind ascultaţi toţi protagoniştii, a hotărât rejucarea meciului Gătaia – FC Jebel pe data 7 septembrie, vineri la ora 17. Ambele echipe au fost penalizate cu 200 lei, în timp ce jucătorul Buruiană a fost suspendat 3 etape şi penalizat cu 100 lei, jucătorul Vinca a primit o pauză pentru două etape iar antrenorul-jucător Pripas, pentru cumul de cartonaşe, a primit o etapă suspendare. Totodată s-a mai hotărât ca suma baremului rejucării să fie fifty-fifty.

În consecinţă, partida de la Gătaia avînd loc vineri, FC Jebel nu va evolua în week-end în meciul din runda a patra, ce a fost amînat pe miercurea viitoare, Progresul urmînd totuşi a evolua şi la sfîrşitul săptămînii, în etapa viitoare.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: