Declarații Macavei și Șețu + GALERIE FOTO: Dumbrăvița – Mașloc 3-2

Fotografii de la Dumbrăvița, pe marginea derby-ului etapei I în Divizia D Timiș, adjudecat de gazde cu 3-2 (1-0) în fața vicecampioanei județene la zi Voința Mașloc, dar și declarații la cald ale celor doi antrenori…

Florin Macavei, antrenor al ”verzilor” Dumbrăviței, a remarcat că ”din fericire pentru noi am început bine cu o echipă pe care vreau s-o remarc şi să-i felicit, căci cu toate că nu s-au adunat de mult timp, au jucători cu experienţă. Mai avem unele lucruri de reglat, chiar am avut şi câteva absenţe, însă vreau să-i felicit pe băieţi că au avut putere să întoarcă rezultatul de la 2-1 pentru adversari. După victoria pe care am avut-o, nu vreau să fac nici o remarcă asupra arbitrajului…”

De la vizitatori, Adrian Şeţu a explicat că ”pentru noi acesta a fost primul meci de când am început pregătirile, 7-8 antrenamente. Sunt mulţumit cum ne-am prezentat, am avut 5-6 ocazii clare de gol, chiar am reuşit să marcăm de două ori, dar nu a fost suficient pentru a obţine victoria. La sfârşit ne-am dezorganizat şi uite ce s-a întâmplat! Nu am să vorbesc despre maniera de arbitraj, sunt alţii care trebuie să tragă concluzii. Un rezultat de egalitate era mult mai echitabil…”

Restul etapei continuă astăzi de la ora 18 dar și duminică.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: