Derby de D Timiș cu peste 400 de spectatori dar fără goluri. Vasilcin (Pobeda): ”Au venit să se apere și și-au atins scopul”. Macavei (Dumbrăvița): ”În ultimul minut puteam lua toate punctele!”

Doar a doua remiză albă în primele 11 etape din Divizia D Timiș s-a consemnat astăzi de la ora 15 tocmai în duelul direct al primelor două clasate, disputat pe arena ”Hristo Stoichkov” din Dudeștii Vechi în fața unei numeroase asistențe, remarcabilă pentru eșalonul patru. Spectatorii n-aveau însă să vadă vreun gol, căci a fost Pobeda – ACS Dumbrăviţa 0-0.

dudestii-vechi-dumbravita

Într-adevăr, doar CS Timișul Șag – Unirea Sânnicolau Mare se mai încheia 0-0 în primele zece runde, dintr-un total de numai 8 remize consemnate în primele 90 de întâlniri, printre care și patru de 2-2, două de 1-1 și un 4-4, însă iată că duelul fruntașelor s-a încheiat nedecis, ceea ce nu înseamnă că jocul n-ar fi fost atractiv.

Derby-ul etapei a XI-a a coincis așadar cu primul joc al rundei dar și un prim duel al locurilor 1-2 în actuala campanie, care a adunat peste 400 de spectatori în tribunele Pobedei, mulţumindu-se până la urmă chiar și cu acest rezultat de egalitate, după ce la ultima fază a meciului Adrian Ştefan a scăpat spre poartă însă a alunecat în momentul şutului.

Rateu la care gazdele au răsuflat uşurate, după marile ocazii pe care le-au ratat pe parcursul celor 93 de minute. După acest rezultat alb, “bulgarii“ îşi păstrează în continuare poziţia de lider, cu 26 de puncte.

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda): ”Felicit echipa Dumbrăviţa pentru jocul prestat, deoarece şi-a atins scopul, a venit să se apere şi a reuşit ce și-a propus, cu patru jucători în apărare şi cinci mijlocaşi la închidere. În schimb noi ne-am dorit foarte mult cele trei puncte, pe care le meritam după ocaziile mari pe care le-am avut, dar azi nu a vrut mingea să intre în poartă. Totuşi, îi felicit pe băieţii mei pentru jocul prestat, pentru ambiţie, voinţă şi nu în ultimul rând pe spectatorii prezenţi în număr foarte mare, care ne-au încurajat, făcând o atmosferă foarte plăcută. Felicit brigada de arbitri, care a fost corectă şi echidistantă în deciziile pe care le-a luat”.

Florin Macavei (antrenor ACS Dumbrăviţa): ”A fost un meci echilibrat și cred că rezultatul de egalitate este corect, cu toate că mi-e ciudă pe faza din ultimul minut, când puteam tranşa cele trei puncte, dar Ştefan, singur cu portarul advers, a alunecat în momentul şutului. Dar repet, rezultatul e echitabil. Doresc să-i felicit pe cei din Dudeștii Vechi pentru atmosfera din tribune şi mai ales de pe banca de rezerve”.

Pobeda: 1. Miki Szofran – 19. Daniel Galea, 11. Ioan Kalapiş, 7. Ciprian Fibişan, 5. Marius Matei, 8. Toma Budur, 20. Adelin Oboroceanu, 10. Daniel Vasilcin, 14. Eugen Ciocan (min. 75, 16. Daniel Tulcan), 9. Sebastian Lobonea (min. 78, 18. Roky Tranculov), 15. Fabian Novac.

Antrenor Daniel Vasilcin.

Pe bancă: 3. Cristian Puiu, 2. Ioan Bratan, 13. Denis Coiov, 4. Toni Ciocani, 6. Ioan Boboiciov.

ACS Dumbrăviţa: 1. Ionuţ Iacob – 2. Bogdan Mărcuţi (min. 80, 16. Norbert Rus), 15. Sorin Oneţ, 6. Raul Kovacs, 14. Valeriu Sofronea, 5. Florin Nohai – cpt., 10. Andrei Borlea, 20. Alin Paleacu, 7. Adrian Ştefan, 9. Dacian Bârză (min. 85, 11. Levente Izsak), 23. Adrian Scob.

Antrenor Florin Macavei.

Pe bancă: 22. Arpad Mikloş, 18. Marius Cioancă. Au lipsit Bârsan – suspendat, Hodiş – învoit la nuntă şi Bălace, care s-a retras.

Au arbitrat: Răzvan Drăgoi – Raul Ghiciulescu şi Alin Botaş. Observatori Iulian Spătaru şi Iosif Mânecan.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: