Derby-ul orașelor vestului în Divizia D Timiș: Jimbolia – Sânnicolau Mare 1-2 (0-2)

Gazdele din Jimbolia păreau favorite după jocul bun reușit în etapa trecută în fața liderului, la Timișoara, pe când oaspeții de la Unirea se prezentau după o înfrângere acasă în fața nou promovatei AS Murani, cu 2-4. Cei din Sânnicolau Mare păreau a porni cu șansa a doua dar nu a fost așa, pricinuindu-i Jimboliei al doilea eșec consecutiv.

shutterstock_10500727

 

A fost AFC Băban Marcel Jimbolia – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-2 (0-2) în derby-ul orașelor vestului din etapa a XXIII-a a Diviziei D Timiș, jucat vineri de la ora 17.

Trupa lui Nae Căprărescu a obținut o victorie, a treia în retur, conturată în prima repriză, prin golurile marcate de Daniel Oberșterescu, în minutul 8, și Andrei Cărpinișan (min. 39). Golul gazdelor l-a reușit Denis Băban, în minutul 76.

*

Arbitrul Elisei Balaj a condus următoarele formații:

AFC Băban Marcel Jimbolia: Radu- Doda, Sicoe, Ugocean, Ștefănescu, Timiș, Macovei, Călin, Băban, Oprea și Hîrdău.

Antrenor Ilie Rotariu.

Au mai jucat: Țăranu, Bătrânu, Iosimovici.

Pe bancă: Palade.

Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Clej, Obeșterescu, Miron, Galea, D Crișan, Oancia, Vasilcin, Cărpinișan, Sârbu și Telecican.

Antrenor Nae Căprărescu.

Au mai intrat:Miki, Galu, Stoianov, Novac.

Pe bancă: Jichici și Timiș.

La cald…

Ilie Rotariu (Jimbolia): ”Au fost mai buni decât noi, iar victoria lor a fost meritată. Am primit primul gol din fază fixă, iar al doilea din greșeală personală și nu am mai putut să remontăm handicapul de două goluri de la pauză. Am întâlnit o echipă cu experiență, care ne-a luat cele trei puncte. Mai avem mult de muncit. Suntem pe un drum bun chiar dacă am pierdut. Sper pe viitor să avem rezultate bune”.

Nae Căprărescu (Unirea): ”Am jucat foarte bine, chiar dacă am întâlnit o echipă tânără, care aleargă mult și se agață de fiecare minge. Ne-am adaptat repede la condițiile grele de joc, din cauza vântului. Sunt mulțumit de rezultat, mai ales că am venit după o înfrângere, și această victorie ne dă încredere pentru etapa viitoare, când jucăm acasă cu Dumbrăvița”.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 42

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: