Despărțiri de străini la Ripensia și Politehnica

Clasate la încheierea sezonului de toamnă pe locuri de baraj pentru supraviețuire respectiv retrogradare, secund-divizionarele Timișoarei, Ripensia și Politehnica, au anunțat deja din primele zile ale primei săptămâni postcompetiționale câteva despărțiri, rezultate în cadrul loturilor de jucători. 

Ripensia Timișoara, care sâmbătă a suferit și a șasea înfrângere în cele 9 deplasări fără victorie în ediția 2022-2023 a Ligii 2, a anunțat de Sfântul Nicolae rezilierea de comun acord a înțelegerii cu internaționalul moldovean Andrei Macrițchii, titular sâmbătă la Târgu Jiu în eșecul cu 3-1, înlocuit fiind în minutul 90.

Fundașul lateral care în 13 februarie va împlini 27 ani de ani a sosit în Banat în urmă cu aproape 3 ani, în ianuarie 2020, odată cu fratele său Valerii, plecat între timp de la ”Ripi”, Andrei jucând aproape 50 de meciuri oficiale pentru Ripensia și marcând două goluri, în condițiile în care a fost accidentat grav în toamna anului trecut, revenind pe teren în 2022.

Iar concitadina Politehnica a anunțat o zi mai apoi încheierea contractelor cu străinii Kucich, Țvetkov și Mudrazija, sosiți în vară.

Continuă așadar epurările din alb-violet, italianul Matteo Kucich apărând în patru meciuri oficiale în Liga 2, în toate ca integralist, iar croatul Marin Mudrazija strângând 10 apariții în eșalonul secund, dintre care în 6 a fost titular, cu un gol marcat.

Mai implicat a fost bulgarul Aleksandar Țvetkov, care, cu apariții anterioare în fotbalul românesc, a evoluat în 15 partide oficiale – 14 în Liga 2 respectiv în Cupa României la Reșița, în toate ca integralist. Rezilierea are la bază motive familiale ale fostului internațional de seniori al țării vecine, conform comunicatului oficial al grupării de pe penultimul loc în Liga 2.

Ultimele rezultate din Liga 2 și programul rundei a 17-a, antepenultima a sezonului regulat, din februarie 2023, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: