Directorul sportiv Paul Codrea preia banca Politehnicii, Octavian Benga demis

Politehnica Timişoara a anunţat în această după-amiază despărţirea de antrenorul principal Octavian Benga, care prelua în toamnă banca tehnică după scurta revenire a lui Bogdan Andone la „violeţii” de pe Bega, recent învestitul director sportiv Paul Codrea urmând a-i conduce pe bănăţeni de pe margine în cele 5 meciuri rămase de jucat în play-out-ul Ligii 2, începând cu cel de duminică la ora 11, acasă cu Csikszereda.

Invocând rezultatele nefavorabile din ultimele luni, Politehnica a reziliat contractul cu Benga, a cărui a doua perioadă de şedere pe banca alb-violeţilor s-a încheiat tot prin înlocuirea sa cu un ex-polist revenit nu cu mult timp înainte în staff-ul executiv al clubului, Alexa preluând ştafeta în toamna lui 2020, Paul Codrea începând de săptămâna aceasta.

Clubul admite în scurtul comunicat că Octavian Benga i s-a alăturat într-un „moment greu”, mulţumindu-i în acest sens, „dar din păcate nu au fost atinse minimele obiective.”

Ultimă clasată într-una dintre seriile de play-out, „Poli” mai are şanse ca şi nule de a se căţăra deasupra locului de baraj în cele 5 partide pe care le mai are în program, acasă cu harghitenii, la Slobozia, acasă cu cei din Şelimbăr, la Slatina şi pe teren propriu pe 6 mai cu Metaloglobus, grupare bucureşteană de pe locul de baraj care o devansează cu 8 puncte.  

Anihilarea acestui deficit e tot ceea ce mai poate spera eventual suflarea viola în cele 6 runde rămase de disputat în Grupa A din play-out.

Ultimele rezultate şi programul viitor – cu Metaloglobus sâmbătă acasă în etapa a II-a cu băimărenii de pe celălalt loc de retrogradare directă, învingători cu 2-1 ai poliştilor pe care-i devansează cu 6 puncte, pe coloana clasamentelor la zi a secţiunii Fotbal. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: