Divizia D în Joia Mare de la 17:30, Promoţia, amînată de Paşti

AJF Timiş a comunicat astăzi programul competiţional al ligilor „mici” în perioada Sfintelor Sărbători, etapa a XXII-a a Diviziei D urmînd a avea loc în Joia Mare, 12 aprilie ora 17,30, în vreme ce seriile categoriei Promoţie a Campionatului Judeţean fiind amînate din Duminica Mare.

Următoarea rundă a Diviziei D Timiş, etapa a XXI-a, programată la finele acestei săptămîni, va avea un meci în devans, nou-promovatele Avântul Bobda şi Progresul Gătaia urmînd a evolua joi 5 aprilie, de la ora 17,30, urmînd ca grosul jocurilor să se dispute sâmbătă 7 aprilie, la ora 11.

Liga a V-a, Campionatul Județean, va programa în toate cele trei serii ale sale, în cadrul etapei a XVII-a, jocuri ce vor avea loc sâmbătă 7 aprilie, de la ora 17. În liga a VI-a, Campionatul Județean de Promoție (cele trei serii), toate meciurile se vor disputa duminică 8 aprilie, de la ora 17. În fine, în Campionatul Municipal cele două serii se vor derula după programul normal.

Cît despre etapa a XXII-a a Diviziei D Timiş, toate jocurile se vor disputa joi 12 aprilie, de la ora 17,30. Etapa a XVIII-a a Campionatului Județean (cele trei serii) se va disputa pe data de 14 aprilie, în Sâmbăta Mare, în schimb partidele Campionatului Județean de promoție (cele trei serii), care trebuiau să se dispute duminică 15 aprilie, au fost amânate.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: