Divizia D Timiș. CSM II Lugoj și Mașloc, prin ”careul” lui Rus, înving acasă, Făget la Biled

Rezultate din întreaga gamă în ultima zi a etapei inaugurale în sezonul de primăvară al ligii a patra județene, precum ieri. Astăzi, de la orele 11 şi 15, s-au jucat ultimele patru jocuri din cadrul rundei a XVIII-a în Divizia D Timiș, încheiate cu o victorie în deplasare, pentru CSO Făget la Biled, două victorii ale gazdelor şi o remiză obținută de nou-promovata din Tomnatic la Murani.

În consecință, un bilanț la început de retur cu 3 victorii ale gazdelor, două remize și 4 succese în deplasare, oaspeții totalizând 14 goluri marcate, față de cele 12 ale amfitrionilor.

După nou-promovata AS FC Bazoșu Vechi vineri și cei din Gătaia și Seceani sâmbătă, CSO Făget s-a înscris astăzi pe lista victorioaselor în deplasare: Voinţa Biled – CSO Făget 0-1 (0-1).

După problemele din turul campionatului, ivite la reprogramarea acestui duel, de această dată trupa lui Adrian Brazovan s-a răzbunat pe cei din Biled, învingându-i la limită, dar scorul putea fi şi mai mare dacă elevii săi nu ratau din situaţii favorabile.

Meciul s-a jucat la Becicherecu Mic, terenul gazdelor din Biled fiind suspendat după incidentele din ultima etapă a turului, în partida cu Timişul Şag. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 24 de Alexandru Nichiforel, care a primit cadou o minge de la portarul Holca, autor al unei degajării greşite.

Voinţa Maşloc – ASO Deta 4-2 (3-1): Alexandru Rus – foto în minutele 25, 30, 45 şi 63, respectiv Robert Hriţcan în minutele 10 şi 53. Cu un minut înainte de final, arbitrul Claudiu Gaitin l-a eliminat pe Robert Hriţcan pentru cumul de cartonaşe galbene.

AS Murani – Unirea Tomnatic 2-2 (2-2): Stelian Argatu în minutele 35 şi 39, respectiv Florin Sandu (min. 20) şi Ionuţ Nemiţanu (min. 43, din lovitură de la 11 metri). În minutul 90, oaspeţii au marcat golul trei prin Sandu, dar a fost anulat, caz valabil și două minute mai târziu pentru gazde, când a înscris Raul Costescu însă reușita n-a fost validată, pe motivul unui presupus ofsaid.

CSM Lugoj II – Pobeda Dudeştii Vechi 1-0 (1-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 22 de Beniamin Dobra. Gazdele au nimerit bara de două ori consecutiv, prin Ştefănescu şi apoi Grega, în minutul 17. Ca apoi şi oaspeţii să trimită mingea în transversală prin Daniel Vasilcin, în minutul 42, din lovitură liberă de la 18 metri.

Au jucat formaţiile:

CSM Lugoj II: Filip – Peptănuş, Paulescu, Radak, Belu, Popan, Dobra, Secoşan, Ştefănescu, Seracin, Darius Grega.

Antrenor Dafin Danciu.

A mai jucat Cuclea.

Pobeda: Stoianov – Roncov, Sturz, Berceanu, Boboiciov, Sebastian Budur, Vasilcin, Toma Budur, Ciocan, Kalapiş, Lobonea.

Antrenor Daniel Vasilcin.

Au mai jucat: Emanuel Michi şi Ciocan.

Dafin Danciu: ”Am reuşit o primă repriză foarte bună, la care şi oaspeţii şi-au adus contribuţia. Am ratat iar mult, am avut în teren mulţi tineri, pe care i-am testat la acest meci oficial cu o echipă foarte bună, care greu a fost de învins! Sunt mulţumit de această victorie!”

Daniel Vasilcin: ”Am avut un arbitraj de nota 10, dar ne punem întrebarea de ce a fost delegat observatorul Ioan Lazăr, chiar din Lugoj. Oare îl doare piciorul!? Este posibil aşa ceva!? Dar vă rog să scrieţi. Despre joc, a fost un meci foarte bun, sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor mei, iar singurul care m-a dezamăgit a fost Emanuel Michi”.

Clasamentul și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: