Divizia D Timiș, etapa 16: rezultate, marcatori, echipe, declarații + GOLGETERI. Moșnița învinge pe Aranca, ”lanterna roșie” Avântul sparge gheața, Stanache își dă demisia, Bota îl înlocuiește, Steop principal cu Șețu secund, dar și multe penaltyuri, două ratate

Dacă liderul CSM Lugoj nu s-a dezmințit la Deta, impunându-se cu 1-3, iar CSC Peciu Nou chiar mai clar într-un duel fruntaș pe teren propriu, 4-1 cu cei din Giarmata, în schimb surpriza rundei a XVI-a în Divizia D Timiș a fost furnizată de nou-promovata Gloria Moșnița Nouă la Sânnicolau Mare, unde a dispus de Unirea cu 3-5, și Progresul Ciacova câștigând în vestul județului, la nou-promovata din Jimbolia, în vreme ce codașa Avântul Topolovătu Mare a luat-o în sfârșit din loc, trecând la zero de o vicecampioană a ligii inferioare în sezonul trecut. Dar iată în continuare rezultatele, marcatorii, echipele și declarațiile protagoniștilor, completate cu lista golgeterilor, datele tehnice cu programul antepenultimei etape a turului și clasamentul fiind enumerate pe coloana tradițională.  

Campioana Seriei a III-a în ”Județ” a răsturnat scorul după pauză pe Aranca: CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Gloria Moşniţa Nouă 3-5 (2-1). 

Marcatori: Cătălin Crișan (min. 1) și Flavius Tulcan (min. 44, 65) respectiv pentru învingători Dan Roman (min. 37, 80), Bogdan Andriucă (min. 53), Ruben Matiș (min. 72) și Alex Petrea în minutul 82.

Unirea a preluat conducerea de două ori în prima repriză, încă o dată și după pauză, însă nou-promovații au răsturnat situația în ultimele nici 20 de minute.

Au jucat următoarele formații:

Unirea: Timis – Moldovan, Florescu, Olaru, Pârlăgeanu, Bizău, Galea, Csuy, Tulcan, Cozma, Crișan.

Antrenor Cristian Contescu.

Au mai jucat: Mario Contescu, Boboiciov, Manoliu.

Moșnița Nouă: Mercescu – Ungureanu, Cazimir, Melinte, Petric, Matiș, Crișan, Neag, Andriucă, Roman, Grosu.

Au mai jucat: Petrea, Pârjol, Șerban, Mariș, Sandu. Pe bancă a mai rămas Untaru.

Flavius Sitaru (Unirea): ”Este normal să fiu supărat, am pierdut al doilea meci acasă, am condus de trei ori și a urmat ce a urmat. Nu meritam să pierdem. Următoarea etapă mergem la Liebling și obligatoriu trebuie să ne recuperăm punctele pierdute.”

Dan Roman (antrenor-jucător Moșnița Nouă), marcator a două goluri: ”Suntem nașii Sânnicolaului! Tot timpul le-am dat goluri și i-am bătut! Este o victorie muncită și meritată, să revii de trei ori – asta înseamnă să ai caracter și valoare! Suntem pe un drum bun și sper ca pâna la final să mai ne îmbunătățim zestrea de puncte în clasament. Felicitări la toată lumea și dedic golurile mamei mele, care azi, în data de 12 noiembrie, își serbează ziua de naștere!”

Un alt triumf al oaspeților în vestul județului, AFC Unirea Jimbolia – CS Progresul 1931 Ciacova 1-3 (1-0): Adrian Daniel Cioată (min. 38), respectiv pentru învingători Cristian Tăbăcaru (min. 60, din lovitură de la 11 metri), Andrei Lazea (min. 66) și Andrei Luca (min. 85, din lovitură de la 11 metri).

Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 74, la 1-2.

Antrenorul Cosmin Sușman a folosit următorii jucători: Sabac – Marius Lazea, Stanilă, Ștefănescu, Nastase, Zifceac, Andrei Lazea, Dorobanțu, Mihai, Tăbăcaru, Luca.

Au mai intrat: Doroftei, Florescu, Telios. Pe bancă: Ciobanu.

Cosmin Șușman ne-a spus că ”după o primă repriza foarte slabă din partea noastră, dovada si scorul la pauză, echipa s-a mobilizat exemplar și am reușit să ieșim și să punem presiune pe adversar, am marcat foarte repede – lucru care ne-a dat încredere. Am avut și noroc că au ratat ei o lovitură de la 11 metri, portarul nostru a apărat-o, după care nu ne-au mai pus mari probleme, iar în final am dat golul trei și i-am liniștit. Îi felicit pe băieții mei. Dar felicit și Jimbolia pentru fotbalul care il joacă!”

În deplasare a câștigat însă și liderul, în sudul județului, cu un scor identic: CSO Deta – CSM Lugoj 1-3 (0-1).

Din nou la rampă Alex Maier, care a reușit o ”dublă” în minutele 30 și 52, completat de Beniamin Dobra în minutul 81, după o degajare greșită a fundașului dreapta Strati, mingea deviind în poartă din jucătorul oaspeților. Pentru gazde a marcat golgeterul la zi al campionatului, Florin Nanu (min. 76).

Alte fruntașe s-au întâlnit în meci direct, CSC Peciu Nou – CS Millenium Giarmata 4-1 (3-0): Denis Bud (min. 23. 35), Marco Giuricici (min. 44), Răzvan Rus (min. 70), respectiv Lucian Oprea (min. 48, din lovitură de la 11 metri).

De menționat că antrenorul principal Daniel Rupa a fost demis de la echipă în urmă cu două săptămâni.

Au jucat următoarele formații:

Peciu Nou: Doboșan – Rosenblum, Scutaru, Matei – cpt., Szalkai, Ilaș, Filimon, Rus, Giuricici, Denis Bud, Pițigoi.

Antrenor: Răzvan Popaluca.

Au mai intrat: Ștreangă, Stoica, Vlădic, Cornel Bud, Teslariu.

Pe bancă: Boșca, Voroș,

Giarmata: Narița – Vida, Gavruță, Francescu – cpt., Mocanu, Oprea, Stancu, Semcu, Marta, Onosă, Moroșan.

Antrenor: Vasile Luță.

Rezerve: Gakos, Sofronea, Vlăduți, Mihălceanu, Boldovina, Glujdea, Ghiughea, Găina și Pop.

Răzvan Popaluca (antrenor Peciu Nou): ”În primul rând vreau să-i felicit pe băieți pentru joc și dăruire, joc pe care l-am controlat în totalitate. A fost o victorie muncită, băieții au fost admirabili, așa cum s-au dăruit astăzi în fața celor de la Giarmata. Felicit și echipa oaspete! Mai sunt 3 etape până la sfârșitul turului și ne dorim să obținem maximum pentru a ne clasa cât mai sus.”

Au fost și remize, precum CSU Universitatea de Vest din Timișoara – ACS Voința Mașloc 2-2 (0-1): Florin  Olariu (min. 55) și Ionuț Vucea (min. 62, din lovitură de la 11 metri), respectiv Robert Balint (min. 38) și Denis Baban (min. 72).

De semnalat că începând de astăzi echipa din Mașloc a fost condusă din spațiul tehnic de Remus Steop, fostul ”principal” Adrian Șețu coborând o treaptă în rol de ”secund”.

La fluierul arbitrului Eugen Gheorgheoiu au jucat formațiile:

UVT: Filip – Stănilă, Lupulescu, Vărzaru, Giura, Florin Olariu, Mihai Olariu, Balabuc, Bâte, Cărăbaș, Ionuț Vucea (cpt).

Antrenori: Vlad Bura și Emanuel Pătrașcu.

Rezerve la start: Hotca, Andrei, Laza, Jorza, Simedru, Bousnobra, Frățilă, Turdean.

Mașloc: Sîrbu – Grunță, Gabără, Hrițcan, Mihai, Balint, Băban, Saizu, Niță, Crișan (cpt), Barburescu.

Antrenor principal Remus Steop, secund Adrian Șețu.

Rezerve la start: Amarinei, Ciobanu, Buzdugan, Șerban, Apostol, Blenche, Rus.

CS Comloșu Mare – CS Timișul Șag 1-1 (1-0): Deian Pecarov (min. 15, din lovitură de la 11 metri), respectiv Ciprian Palade (min. 90+2).

Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 89, prin Cosmin Mânecan. După acest semieșec pe teren propriu, antrenorul Marius Stanache si-a dat demisia. Iar după numai 15 minute a fost instalat înlocuitorul său, Marius Bota.

Dar și 3 victorii acasă.

Progresul Gătaia – CSC Liebling 2-1 (1-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 34, prin Alexandru Nichiforel, ca apoi gazdele să egaleze cu un minut înainte de pauză prin Mihai Hurdea, iar în minutul 75 autogolul lui Ovidiu Semeniuc să parafeze victoria localnicilor.

Din minutul 63, David Periat a fost eliminat de la oaspeți pentru cumul de cartonașe galbene.

Au jucat formațiile:

Gătaia: Ciprian Toth – Popovici, Gâtin, Danci, Brădean, Apro, Cruceriu, Chiticariu, Hurdea, Ichim, Radovan.

Antrenor Sorin Gheju.

Pe bancă: Chinezoni și Natanticu.

Liebling: Thomas Toth – Dănilă, Petri, Ovidiu Semeniuc, Marius Semeniuc, Oneț, Adrian Butura, Rădulescu, Periat. Pețiu, Nichiforel.

Antrenor Cosmin Goia.

Pe bancă: Covaciu, Orbulescu, Manea, Picek, Cătău.

Flacăra ParțaCS Cocoşul Orţişoara 2-1 (0-0): Ioan Sabău (min. 73) și Sergiu Iorgovan (min. 90+1), respectiv Mădălin Ursu (min. 61).

Florin Albu (antrenor Parța): ”Sunt mulțumit de victoria echipei pe care o antrenez, am văzut și două euro-goluri, câte unul de fiecare echipă. Experiența celor veniți de pe bancă a dat roade, Sabău si Iorgovan au avut ultimul cuvânt prin cele două goluri marcate. Pot spune că echipa a avut determinare, ambiție. În schimb echipa lui nea Ghiță arată bine, e o echipă tânără și solidă, si de aia bucuria e mult mai mare!”

Ghiță Chimiuc (antrenor Orțișoara): ”Ratăm, ratăm. Am condus cu 1-0, se putea mai mult. Am fost niște fraieri astăzi, atât pot spune.”

Și nu în ultimul rând premiera din partea ”lanternei roșii”, care a spart gheața în fața formației sosite din eșalonul inferior: AS Avântul Topolovățu Mare – Steaua Roșie Variaș 2-0 (1-0).

În sfârșit, victorie pentru băieții lui Alin Muntea, prin golurile marcate de Denis Coiov (min. 55) și Iannis Cuclaros (min. 89), un junior de 18 ani la prima sa reușită în liga a patra. După ce în minutul 35 Andrei Tomici, tot de la gazde, a nimerit transversala.

La fluierul arbitrului Ionuț Lefter au jucat echipele:

Topolovățu Mare: Vlascici – Ampomsah, Corjuc, Tomici, Fechete (cpt), Baram, Ticana,  Cristescu, Iakab, Coiov, Dzițak.

Antrenor Alin Muntea.

Au mai intrat: Schiop, Benzar, Cuclaros, Brândușa.

Variaș: Borta – Grigoraș, Titu, Sabău, Grsmanm, Forghici, Daian Jivan, Adrian Jivan, Marcu, Florescu, Voicu.

Antrenor Cosmin Belin.

Au mai jucat: Cociu, Onțanu, Băbănaș.

CS Sînandrei-Carani a stat în această etapă.

+

Goleadorii după 16 etape

22… Florin Nanu (CSO Deta)

19 goluri… Aziz Njifakue (CSM Lugoj)

17 goluri… Daniel Adrian Cioată (Jimbolia)

15 goluri… Dan Silaghi (Sânandrei-Carani)

14 goluri… Bogdan Moroșan (Millenium Giarmata)

13 goluri… Ionuț Vucea (Universitatea de Vest din Timișoara)

12 goluri… Deian Pecarov (Comloșu Mare)

10 goluri… Răzvan Banu (Șag)

9 goluri… Gueye Ousmane (Unirea Sânnicolau Mare), Ioan Făndel (Parța), Patrick Niță (Mașloc), Răzvan Rus (Peciu Nou), Flavius Tulcan (Unirea Sânnicolau Mare),

8 goluri… Andrei Cărăbaș (Universitatea de Vest din Timișoara), Adrian Sevici (Giarmata), Petre Râmneanțu (Variaș), Răzvan Onosă (Giarmata), Alexandru Nichiforel (Liebling),

7 goluri… Daniel Galea (Unirea Sânnicolau Mare), Petre Rădulescu (Liebling), Lucian Oprea (Giarmata), Bogdan Andriucă (Moșnița Nouă), Denis Bud (Peciu Nou),

6 goluri… Florin Schipor (Gătaia), Cosmin Saizu (Mașloc), Alex Radovan (Gătaia),

5 goluri… Alin Gîrz (Carani), Răzvan Pițigoi (Peciu Nou), Dan Adrian (Orțișoara), Flavius Lazea (Topolovățu Mare), Radu Zoran (Sânandrei-Carani), Cristi Tăbăcaru (Ciacova),Mihai Hurdea (Gătaia),Marco Giuricici (Peciu Nou),

4 goluri… Ciprian Palade (Șag), Dacian Bârză (Comloșu Mare), Denis Ștefoni (Orțișoara), David Periat (Liebling), Florin Călin (Gătaia), Adrian Gheorgheoiu (Jimbolia), Cosmin Mânecan (Comloșu Mare), Bogdan Centea (Carani), Vasile Dzițac (Topolovățu Mare), Crișan Cătîlin (Mașloc), Cătălin Ștefănescu (Ciacova), Alex Rus (Șag), Aldrian  Vlădic și Cristian Scutaru (Peciu Nou), Răzvan Trandu (Comloșu mare), Andrei Luca (Ciacova),

3 goluri… Marius Toma (Comloșu Mare), Andrei Cernat (Parța), Adrian Dan și Răzvan Popovici  (Cocoșul Orțișoara), Dan Rațiu (Deta), Flavius Cristescu (Topolovățu Mare), Raul Pețiu  (Liebling), Andrei Hodiș (Carani), Florin Schipor (Gătaia), Răzvan Gălan (Șag), Narcis Voroș (Peciu Nou),  Robert Anton (Jimbolia), Alin Pîrjol (Mașloc), Marco Panta (Orțișoara), Ilyassou Kourago (Lugoj), Ruben Matiș (Moșnița Nouă),

166 de jucători sunt pe lista marcatorilor. Echipa cu cei mai mulți jucători (15) care au înscris, cea din Peciu Nou, urmată de CSM Lugoj și Sânandrei-Carani (12).

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: