Divizia D Timiş, etapa a IV-a, intermediară: rezultate, marcatori, declaraţii. Vremea rea împarte pe zile jocul de la Gătaia, o repriză marţi, alta miercuri

Formaţiile din liga a patra judeţeană au fost implicate marţi şi miercuri în meciuri strânse pentru puncte în prima rundă intermediară a noului campionat, nu mai puţin de jumătate dintre întâlnirile etapei a patra încheindu-se cu victorii la limită, două în contul gazdelor, 3 al oaspeţilor, iar celelalte 3 succese s-au înregistrat la cel mult două goluri diferenţă. N-a mai curs cu goluri, precum în alte dăţi, ci 29, dintre care 15 marcate de localnici, învingători în 4 partide, două fiind remizate. Mai jos, un tur de orizont. Pe coloana datelor tehnice, rezultatele, programul viitor – din weekend, al etapei a V-a, şi clasamentul la zi. 

Echipele au mai avut în general un adversar de temut în „intermediara” cu câteva răsturnări de scor, şi anume vremea neprietenoasă sportului în 11 pe gazon, strângându-se din dinţi în limita posibilităţilor, iar unde chiar n-a fost chip, la Gătaia, întâlnirea a fost reluată a doua zi.

Surpriza etapei a fost realizată de nou-promovata AS Gelu, victorioasă în deplasare la Ciacova. Altfel, la Gătaia s-a jucat câte o repriză pe zi, meciul încheindu-se nedecis. iar Cocoşul a întors scorul pe final, la Parţa arbitrii făcându-şi de cap. Cât despre lugojeni, au învins greu acasă, rămânând totuşi cu maximum de puncte, alături de CS Sânandrei-Carani și CSM Lugoj, pe când la polul opus sunt cei din Comloşu Mare şi Belinţ, fără nici unul după 360 de minute.

CS Progresul Ciacova – AS Gelu 1-2 (0-1): Cristian Tăbăcaru (min. 57), respectiv Mircea Casian (min. 28) şi Darius Buzdugan (min. 90+5).

La sfârşitul meciului, la intrarea spre tunel, arbitrul asistent Gaşpar a intervenit insistent la centralul jocului să-l elimine pe Andrei Lazea pentru presupuse injurii, sportivul insistând în schimb la rândul său că nici vorbă de aşa ceva, după cum ne-a spus.

Antrenorul Cosmin Şusman s-a declarat foarte contrariat de decizie, pe fondul înfrângerii suferite. Alin Ardelean, delegat al grupării din Ciacova, a admis că „total neaşteptat a venit această primă înfrângere din campionat. Este dureros când pierzi pe teren propriu, dar nu trebuie să facem o dramă, ci să punem capul în pământ, să corectăm şi să învăţăm din greşelile care au dus la acest eşec. Felicitări oaspeţilor pentru rezultat, dăruire şi ambiţia cu care au jucat împotriva noastră!”

CSM Lugoj – CS Unirea Sânnicolau Mare 2-1 (1-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 33, prin Tomas Cozma, iar liderul l-a întors prin Dorin Mărmăneanu (min. 41, din lovitură de la 11 metri) şi Miroslav Radak (min. 71). Un succes la limită ce-i menţine în frunte pe lugojenii cu maximum de puncte.

CS Cocoşul Orţişoara – CS Comloşu Mare 3-2 (1-2): Iştvan Ordog (min. 45), Alex Olar (min. 65) şi Eduard Codreanu (min. 81), respectiv Marius Stanciu (min. 33) şi Giany Pascu (min. 44).

Oaspeţii s-au prezentat cu 13 jucători, din care 2 înscrişi pe raportul de arbitraj fără viză medicală, şi anume Sergiu Diac şi Sorin Oneţ, astfel încât arbitrii nu le-au permis dreptul de joc, fiind înlocuiţi cu Giany Pascu şi Daniel Tripunescu. Nici rezerva Florin Brădău nu a fost trecut pe raportul de joc, acesta fiind suspendat 9 etape şi penalizat sportiv cu 400 de lei pentru cartonaşul roşu primit în etapa trecută, pentru injurii adresate arbitrilor.

Adrian Bungău (antrenor Cocoşul Orţişoara) a declarat: „Am intrat prea relaxaţi şi nu am reuşit să-i motivez pe jucători în prima repriză. Au fost foarte relaxaţi după victoria de la Giarmata. În repriza secundă am efectuat 3 schimbări, de care era nevoie, şi am reuşit să întoarcem rezultatul şi să obţinem toate cele trei puncte.”

CSC Liebling – CSU Universitatea de Vest din Timişoara 2-0 (0-0): Rafael Hrudei (min. 60) şi Ovidiu Agapie (min. 81).

Jocul a fost întrerupt circa 12 minute din cauza timpului nefavorabil: vijelie şi ploaie torențială. A fost necesară punerea în funcţiune a instalaţiei de nocturnă de pe arena din localitate.

CS Flacăra Parţa – CSO Deta 2-3 (1-0): Alexandru Nichiforel (min. 40) şi antrenorul-jucător Cosmin Goia (min. 90), respectiv Raul Mihai Roşus (min. 57) şi Florin Călin (min. 65, 80).

Cosmin Goia (antrenor Flacăra Parţa) a declarat: „Am făcut o primă repriză bună, până la pauză trebuia să beneficiem de un penalty pentru henţ în careu. Şi un cartonaş roşu pentru lovirea cu cotul a unui jucător de-al meu, dar arbitrii nu au văzut. În cea de-a doua repriză am comis două greşeli şi adversarul ne-a taxat. La golul trei a fost fault în atac şi din nou arbitrii nu au văzut. Chiar nu am avut nici şansă, căci la golul lor al doilea mingea a ricoşat din bară tocmai la un jucător de-al Detei şi a bagăt-o în poartă. În vreme ce noi în ultimul minut nimerim transversala şi mingea iese”. Au arbitrat: Ripan – Goloşie şi Corado.

Progresul Gătaia – CS Timişul Şag 0-0.

S-a jucat la Gătaia şi marţi, şi miercuri, câte o repriză pe zi.

În prima zi, jocul nu s-a mai reluat de la pauză, la scorul de 0-0, pe când gazdele rămăseseră fără un jucător, şi anume Darius Apro – eliminat în minutul 40 pentru două cartonaşe galbene, fiind întrerupt din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile: furtună, vijelie şi fulgere.

Jocul a fost reluat a doua zi, miercuri seară, din minutul 46. Şi s-a încheiat nedecis, chiar dacă oaspeţii au avut un jucător în plus, ocupanţii locului secund fiind la primele puncte pierdute în acest campionat.

Pobeda Star Bîşnov – CSC Voinţa Maşloc 3-1 (0-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, elevii lui George Gurguş întorcând scorul după pauză prin Vasile Vincu (min. 54, 76) şi Cristian Ştefan (min. 89). Pe banca tehnică a celor de la Voinţa este Gheorghe Chimiuc.

Gloria Moşniţa Nouă – CS Sânandrei-Carani 1-3 (1-2): Cristian Melinte (min. 25), respectiv Andrei Hodiş (min. 19, 22) şi Marius Rus (min. 81).

Cu acest succes, elevii lui Narcis Petre rămân cu punctaj maxim după patru etape, pe locul secund, la egalitate de puncte cu vicecampionii lugojeni.

CSC Belinţ – CSC Millenium Giarmata 0-1 (0-0).

Una rece, alta caldă pentru antrenorii Vasile Luţă şi Daniel Moraru. După ce în etapa trecută ex-divizionarii „C” au cedat pe teren propriu în faţa celor de la Orţişoara, astăzi au recuperat cele trei puncte prin fostul polist Adrian Sevici, în minutul 70. 

Avântul Topolovăţu Mare – AS FC Unirea Jimbolia 1-1 (0-0).

Iasmin Uşurelu a deschis scorul spre mijlocul reprizei secunde, din lovitură de la 11 metri, 1-0 în minutul 65, iar Robert Anton a egalat în prelungiri, în cel de-al patrulea minut adiţional.

Programul rundei din weekend, a cincea, pe coloana tradiţională a rezultatelor şi ierarhiilor.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: