Divizia D Timiş, etapa a V-a: rezultate, marcatori

Divizionarele „D” timişene au completat o săptămână mai încărcată, cu meciuri şi în runda intermediară, etapa din weekend, a cincea a noului campionat, consemnând 6 victorii ale localnicilor – dintre care 5 de la minimum 3 goluri diferenţă în sus, două remize cu 1-1 şi două succese în deplasare. Un scurt tur de orizont.

Clasamentul actualizat în liga a patra judeţeană şi programul etapei viitoare, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal. 

În etapele trecute au fost sancţionaţi Florin Brădău (Comloşu Mare) – suspendat 9 etape cu o penalizare sportivă de 400 de lei, care a scăpat de fapt ieftin, ţinând cont că este recidivist, Cosmin Bogdan (Pobeda Star Bîşnov) – suspendat 6 etape şi cu o penalizare sportivă de 500 de lei, Goran Paunchici (Parţa) pe 3 etape şi 500 de lei penalizare sportivă, la fel Marcus Antemie (Jimbolia). Iar alţi patru jucători au fost suspendaţi câte o etapă fiecare.

CSO Deta – CSM Lugoj 0-5 (0-4).

Liderul nu a iertat şi a pornit ca din puşcă la Deta, simplificându-şi misiunea în deplasare şi conturând a doua cea mai detaşată victorie a rundei.

Pentru elevii pregătiţi de Laczko Arpad au inscris Andrei Rus (min. 4 şi 32), Dorin Mărmăneanu (min. 9, din lovitură de la 11 metri), Răzvan Rus (min. 17) şi Ioan Petresc (min. 81).

Echipa lugojeană s-a despărţit de fostul golgheter din sezonul trecut, marcator de 36 de ori, africanul Aziz Njifakue, care s-a transferat în această săptămână la secund divizionara din Târgu Jiu, implicat fiind astăzi în faza golului egalizator al gorjenilor, pe final de meci, după ce intra de la pauză, pe când Csikszereda conducea în Oltenia cu 0-1 din minutul 43: 1-1. Detalii adiţionale din prima jumătate a rundei în curs în Liga 2, în consemnarea accesibilă la această legătură.

CS Sânandrei-Carani – CS Cocoşul Orţişoara 5-1 (3-0): Deian Pecarov, Marius Toma, Dan Silaghi, Andrei Hodiş şi Alex Birău, respectiv Paul Dănilă.

Elevii lui Narcis Petre marşează din victorie în victorie, semnând un nou succes acasă, care îi plasează în continuare pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul, diferenţa fiind la golaveraj.

CS Timişul Şag – CS Flacăra Parţa 8-2 (3-1): Octavian Drăghici 5 goluri, Marco Muscă, Petre Ivanovici şi Marius Semeniuc, respectiv Alin Roşu şi Alex Nichiforel (ambele din lovituri de la 11 metri).

Scorul etapei!

Iar cu aceste 5 goluri marcate în prima etapă din septembrie, ex-prim-divizionarul Octavian Drăghici conduce în clasamentului goleadorilor cu 9 reuşite.

CSC Millenium Giarmata – CSC Liebling 1-1 (0-0): Sebastian Stoica (min. 46), respectiv Alexandru Vlad (min. 55).

CSC Voinţa Maşloc – Gloria Moşniţa Nouă 3-0 (2-0): Raul Duţu (min. 18), Sorin Avramescu (min. 44) şi Ifeany Anagor (min. 68).

Numai o etapă a stat antrenorul Gheorghe Chimiuc pe banca Voinţei.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Progresul Gătaia 1-1 (1-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 35, prin Florin Olariu, iar oaspeţii au egalat în ultimul minut de joc, autor al golului fiind veteranul fundaş Răzvan Solomon. În sfârşit, s-a jucat pe terenul „Electrica”.

AS FC Unirea Jimbolia – Pobeda Star Bîşnov 7-3 (5-2).

Autogolul din minutul 7, semnat de Rocky Tranculov, a deschis gazdelor apetitul pentru goluri, Marco Marius Antemie înscriind 3 după ce a stat 3 etape, Robert Anton două iar Adrian Gheorgheoiu unul, respectiv Marius Sîrbu două şi Nicu Făgeţan unul pentru oaspeţi.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CS Progresul Ciacova 3-0 (0-0).

O victorie muncită a elevilor lui Cristian Contescu, pe final de meci, cu o contribuţie a juniorului din 2006 Gabriel Gheţa, care a reuşit prima lui „dublă” în liga a patra, în minutul 83 şi în prelungiri, în cel de-al patrulea adiţional, Raul Moldovan înscriind la rândul său în minutul 90.

AS Gelu – AS Avântul Topolovăţu Mare 2-1 (1-1): Andrei Păianu (min. 3) şi Iulian Filip (min. 64, din lovitură de la 11 metri) pentru învingători, respectiv Cristian Haiduc (min. 16).

Antrenorul Bogdan Lupu a declarat: „A fost cel mai greu meci de până acum, am jucat slab, dar este bine când se termină cu bine. E important că am luat trei puncte!”

CS Comloşu Mare – CSC Belinţ 1-3 (1-0): Sebastian Lobonea (min. 5), respectiv Alin Gîrz (min. 55, 61) şi Mihai Socaci (min. 69, din lovitură de la 11 metri). 

O primă victorie aşadar pentru antrenorul-jucător Eugen Miculescu, pe când gazdele sunt rămase în blocstarturi, fără vreun punct. Cei peste 30 de spectatori din tribună renunţând la mijlocul reprizei a II-a la a mai continua să asiste la meci, dezamăgiţi de răsturnarea de scor şi părăsind arena, contrariaţi că s-ar fi putut întâmpla o „ghiduşie” după pauză.

Miercuri 6 septembrie, de la ora 17, se va juca meciul reprogramat din cadrul etapei a treia, Avântul Topolovăţu Mare – Pobeda Star Bîşnov.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: