Divizia D Timiş: gazde victorioase

Al doilea calup de meciuri din etapa cu numărul 30 a Diviziei D Timiş s-a jucat sâmbătă la ora 11, formaţiile gazdă luând partea leului, în unele cazuri chiar la scor.

Fluviu în ceea ce priveşte partida de la Covaci, unde gazdele n-au fost însă neapărat numai un zâmbet, ba din contră, chiar contrariate de o situaţie cel puţin discutabilă, dacă nu chiar foarte controversată, ivită pe acest tronson final al sezonului, situaţie pe marginea căreia vom reveni ceva mai amplu şi separat. Într-o altă consemnare vom prezenta cronica şi foto-reportajul disputei Voinţa Maşloc – Avântul Periam 8-0 (4-0): Marius Toma 15, Răzvan Magdaş 30, 60, 69, Cosmin Bogdan 35, Mircea Şchiopu 38, 63, Ionuţ Branişte 72.

Gazdele şi-au egalat astfel recordul de scor din acest campionat, după un 8-0 în etapa a 21-a la Murani, depăşind şi alte două succese cu 7-0 repurtate tot în această ediţie. Este pentru a 19-a oară din 30 ca Voinţa să se impună la zero. Cât despre învinşi, de departe cel mai drastic eşec stagional.

Bogdan Moroşanu: 3 pentru Timişul Şag

Bogdan Moroşanu: 3 pentru Timişul Şag

 

CS Timişul a obţinut a patra victorie în ultimele 6 apariţii în „D” în care a avut parte de un unic eşec, fiind aproape de a egala recordul de 7-1 cu care demara această recentă serie bună. Şag – Arsenal Flacăra Făget 6-1 (3-0): Bogdan Moroşanu 10, 33, 53, Marius Călin 42, Gheorghe Costescu 70, Bogdan Fer 78 – Claudiu Matiş 86. Eliminat: Cosmin Goia (TŞ) – cumul de cartonaşe galbene. În schimb cei din Făget sunt depăşiţi la scor, nu glumă…

În fine, mocăniţa vişinie este la a patra victorie din ultimele 5 reprezentaţii, deloc puţin pentru o ameninţată cu retrogradarea. CFR – ACS Poli II 2-0 (0-0) Sorin Iordache 52, Bogdan Vîlceanu 80. Învinsa duelului timişorean continuă în schimb o serie neagră de 7 înfrângeri în liga a IV-a, pigmentată „la Gara Mare” de faptul că Ciprian Sturz a ratat un penalty în minutul 90, după ce suferea şi eliminarea lui Sîntean pentru două cartonaşe galbene, în minutul 55.

Momentan, o rundă eminamente a gazdelor, care au învins de 5 ori, înscriind 27 de goluri şi primind doar două. Dar etapa continuă şi vom reveni…

Rezultatele rundei, ierarhia actualizată şi programul etapei intermediare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: