Divizia D Timiș: gazdele, partea leului, dar Pobeda și Peciu Nou abia în prelungiri

Gazdele partidelor de sâmbătă de la ora 11 din antepenultima etapă a turului în liga a patra timișeană le-au imitat pe organizatoarele primelor meciuri jucate joi și vineri în această a XV-a rundă prin a se impune acasă fie cu 4-1, fie doar la limită.

Mai clar s-a desprins o grupare fără succes în precedentele 5 etape. Voința Mașloc – Unirea Tomnatic 4-1 (2-0): Alexandru Rus 10, Ovidiu Glodean 45, 70, Daniel Gabără 85 / Darius Handolescu 65.

Este totodată și cel mai detașat triumf al Voinței în acest campionat, pricinuindu-i nou-promovatei Unirea a patra înfrângere consecutivă, prima însă măcar cu gol marcat. Iar gazdele ar fi putut deschide scorul chiar și mai rapid, deja în minutul 8, când Hrițcan a reluat de la numai un metru în stâlpul din stânga al porții celor din Tomnatic, care pe parcurs reduceau din handicap la 2-1, însă pentru puțin timp.

Celelalte victorii acasă au fost adjudecate însă abia în prelungiri…

Pobeda Dudeștii Vechi – Avântul Periam 2-1 (0-1): Daniel Vasilcin 83, 90+4 / Angelo Olteanu 45.

”Bulgarii” prin însuși antrenorul-jucător Daniel Vasilcin – foto pagina I, care a răsturnat scorul pe final, semnând golul victoriei dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, echivalentă cu al treilea eșec la rând în deplasare al celor de la Avântul, ușor visători pe final după seara precedentă, cea a ”Balului Toamnei” la Periam.

 

În fine, întâiul triumf acasă al codașei, respectiv al doilea din tur, după 7 etape, punând punct seriei de două victorii a elevilor lui Brazovan… AS Peciu Nou – CSO Făget 2-1 (1-0): Sergiu Iorgovan 25, Bogdan Teslariu 90+3 / Sorin Coțolan 89.

Iar etapa continuă cât de curând, de la ora 14, la Orțișoara, cu vizita liderului CS Timișul Șag. Rezultatele rundei, programul din weekend și cel al etapei a 16-a, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 2

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: