Divizia D Timiș la mijlocul turului: 3 remize, 3 succese acasă, și mai multe afară. Rezultate, marcatori, echipe, declarații: ”… când președintele arbitrilor a fost Gică Osiac”

Liderul CSM Lugoj s-a numărat între cele 4 formații învingătoare în deplasare în etapa de la mijlocul sezonului de toamnă în Divizia D Timiș, chiar dacă a fost condus după pauză, semnul ”2” apărând cel mai adesea în runda a X-a din campionat, iar cum laureata toamnei ediției trecute doar a remizat alb tot ”afară”, fruntașa și-a mărit avansul. Dar iată turul de orizont al unei etape cu peste 40 de goluri, 19 gazdele, 22 vizitatorii, mai precis rezultatele, marcatori, echipe și declarații. Programul viitor și clasamentul, pe coloana binecunoscută.

Într-un duel din prima jumătate a ierarhiei cu implicații pe podium, CSO Deta CSC Peciu Nou 0-0.

Rezultat alb și două transversale, una pentru fiecare echipă, gazdele în minutul 85 prin Patrick Peter, oaspeții prin Marius Matei în prelungiri (minutul 90+2).

Ionuț Iacob (antrenor Deta): ”Per total sunt mulțumit de rezultat. Felicit băieții pentru atitudine. Urmează un joc tare la Giarmata și sperăm să luăm un punct.”

Răzvan Popaluca (”secund” CSC Peciu Nou): ”Nu ne-am exprimat la adevărata valoare, am fost greoi pe un teren greu. Opinia mea, că este un rezultat just acest egal. Felicit băieții pentru efortul depus, iar pe cei de la Deta pentru joc.”

Un alt rezultat alb, într-un duel de podium în ediția anterioară: CS Comloşu Mare – CS Flacăra Parța 0-0.

Și încă o remiză tot în sudul județului: CS Progresul Gătaia – CS Cocoșul Orțișoara 3-3 (1-1). 

Marcatori: Florin Natanticu (min. 21, 66) și Florin Călin (min. 86), respectiv Cristian Haiduc (min. 42), Adrian Dan (min. 65) și Marco Panta (min. 71).

În prelungiri (minutul 90+1), Robert Berecki a nimerit transversala, neavând norocul să aducă oaspeților cele trei puncte.

La fluierul arbitrului Ionuț Lefter au jucat formațiile:

Gătaia: Toth – Florin Popovici (min. 76, Eperieș), Gâtin, Danci (cpt – min. 86, Ionesi), Brădean (min. 76, Călin), Cruceru, Darius Apro, Schipor, Radovan, Natanticu, Chiticariu.

Antrenor Sorin Gheju.

Pe bancă: Chinezoni, Bolea, Ichim.

Cocoșul Orțișoara: Puiu (cpt) – Ordog, Bogdan Epure, Haiduc, Motreanu, Ursu, Dan, Panta (min. 86, Balaci), Răzvan Popovici, Olar (min. 46, Rusu), Ștefoni (min. 89, Berecki).

Antrenor Ghiță Chimiuc.

Pe bancă: Sebastian Horvath.

Manu Roșu (antrenor secund Gătaia): ”Un joc peste acest nivel, nea Ghiță are copii tineri, care au alergat mult și chiar se vede mâna unui meseriaș. Rezultatul este echitabil.”

Ghiță Chimiuc (antrenor Orțișoara): ”Pot spune că am avut un arbitraj corect și mă pricep foarte bine în de-ale arbitrajului, în anul 1981 eram arbitru în liga a 4-a si am arbitrat multe jocuri tari, când presedintele arbitrilor a fost Gică Osiac. Despre joc, pot spune că a fost la un nivel ridicat și îmi pare rău că am scăpat victoria printre degete.”

N-au învins ”afară” ”comunalii” din Peciu Nou, s-au impus în deplasare după ce au fost conduși pe terenul nou-promovatei ”municipalii” de pe primul loc: Gloria Moşniţa Nouă – CSM Lugoj 1-2 (0-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 54 prin Răzvan Plopeanu din lovitură de la 11 metri, dar liderul a reușit să egaleze 10 minute mai târziu, prin Tobiaș Tamaș. Iar în minutul 76, nimeni altul decât golgeterul echipei de pe Timiș, cu 13 realizări, Njifakue, și-a adus echipa în avantaj, câștigând la limită în fața codașilor de pe penultimul loc.

Același rezultat și într-un meci din prima pătrime a ierarhiei: CS Sînandrei-Carani – CS Millenium Giarmata 1-2 (0-0).

Au înscris Dan Silaghi (min. 46), respectiv Adrian Sevici (min. 70) și Răzvan Onosă (min. 76).

După joc, spre vestiare, jucătorul gazdelor, Laslău, l-a supărat pe asistentul Patrick Sandu, care i-a comunicat arbitrului de centru și… cartonaș roșu.

Antrenorul secund Daniel Moraru (Giarmata): ”O victorie muncită după un meci aprig disputat pe un teren foarte greu. Felicit băieții pentru atitudine și dăruire.”

Unu la doi, scorul zilei, ”peste” 0-0. ACS Voinţa Maşloc – CS Timișul Șag 1-2 (1-0). 

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, prin Robert Balint, ca apoi trupa lui Bungău să egaleze până la pauză prin Răzvan Banu în minutul 36. Iar în prelungiri (minutul 90+3) antrenorul-jucător Adrian Bungău a marcat cu capul din careu la ultima fază a meciului.

Mult mai clar au învins ”afară” nou-promovații campioni din ”Județ”, la ”lanterna roșie”. AS Avântul Topolovăţu Mare – AFC Unirea Jimbolia 2-7 (1-3): Ovidiu Căpățână și Flavius Lazea, respectiv Daniel Cioată două goluri, Robert Anton, Raul Dumitru, Adrian Gheorgheoiu, Andrei Ciobănică, Fabian Bursuc.

De remarcat că la oaspeți a debutat în acest eșalon juniorul de 15 ani Andrei Șerban. Jocul a început cu o întârziere de 15 minute, întrucât oaspeții aa fost nevoiți să schimbe mijlocul de transport, în locul celui defectat, în cele din urmă ajungând la destinație. Spre cinstea lor, dat fiind că alte echipe ar fi adus la o adică ”motivare” de la Poliție, cum s-a mai întâmplat în campionatele trecute, la unele jocuri.

Cât despre succesele gazdelor, cu 3-4 goluri marcate.

CSC Liebling AS Steaua Roșie Variaș 4-1 (1-1): David Periat (min. 45), (David Covaciu (min. 47), Ovidiu Semeniuc (min. 75), Andrei Manea (min. 90+2), respectiv Adrian Titu, 0-1 în minutul 12.

CSU Universitatea de Vest din Timișoara Unirea Tomnatic 3-2 (2-1): Andrei Cărăbaș (min. 22), Alex Contescu (min. 30), Ionuț Vucea (min. 85), respectiv Denis Chistrugă (min. 38) și Alexandru Baranyi (min. 65).

În minutul 55, portarul gazdelor, Alex Filip, a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Baranyi.

CS Unirea Sânnicolau Mare CS Progresul 1931 Ciacova 4-3 (1-0).

Au marcat: Ousmane Gueye (min. 12), Marius Lazea autogol (min. 68), Daniel Galea (min. 74, din lovitură de la 11 metri) și Flavius Tulcan (min. 84), respectiv Cristian Tăbăcaru (min. 63 și 89, din lovitură de la 11 metri) și Andrei Luca (min. 86).

Debut cu stângul pentru antrenorul Cosmin Sușman, care a preluat banca tehnică a celor de la Ciacova în această săptămână. Ambele echipe au fost nemultumite de arbitrajul prestat de tânărul Dan, și nu este pentru prima dată în acest campionat.

Unirea: Timiș – Moldovan, Vasile Florescu, Olaru, Tranculov, Bizău, Galea (cpt), Pârlăgeanu ,Crișan, Cozma, Gueye.

Antrenor Cristian Contescu.

Au mai jucat: Manoliu, Boboiciov, Tulcan, Marco Contescu, Michi.

Pe bancă: Marius Sitaru, Dima, Mesaroș, Hiticaș.

Ciacova. Sabac (cpt) – Marius Lazea, Stănilă, Telois, Năstase, Ghera, Tăbăcaru, Mihai, Andrei Lazea, Dorobanțu, Luca.

Antrenor Cosmin Sușman.

Au mai jucat: Doroftei, Stan, Zifceac, Daniel Florescu.

Pe bancă: Ciobanu, Livădaru.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: