Divizia D Timiș: oaspeții înving duminică pe linie. Premiera ediției, în etapa 33: gazdele, zero victorii

De două ori în actualul campionat al ligii a patra timișene formațiile organizatoare s-au impus în doar câte un joc al etapei, prima din retur respectiv cea cu numărul 28, dar de această dată, în runda începută vineri în cartierul Plopi și încheiată cu partidele de astăzi de la ora 18, gazdele n-au învins chiar deloc.

Așadar o premieră în Divizia D Timiș 2016-2017, și chiar în penultima rundă a ediției în curs.

S-au disputat de fapt doar 7 meciuri, deoarece ACF Băban Marcel Jimbolia – AS Peciu Nou a fost omologat cu 0-3 la ”masa verde” în baza abandonului grupării gazdă înaintea returului, iar Voința Mașloc – Arsenal Flacăra Făget n-a mai avut loc ieri de la 11 la Fibiș, în absența asigurării asistenței medicale de către organizatori, pasibili a ceda ca gazde tot cu 0-3 la ”masa verde”.

Dar vizitatorii au fost strângători și pe teren, egalând și obținând 3 remize în deplasare, Unirea Sânnicolau Mare la ACS Ghiroda, Timișul Șag la Gătaia, chiar cu 5-5, iar aseară Pobeda la Periam, fără goluri înscrise, dar și adjudecându-și patru confruntări, începând cu cea de ieri de la Orțișoara, Cocoșul – ACS Dumbrăvița 1-4. Acela avea să și rămână scorul etapei, oaspeții învingând însă și astăzi. Astfel, la total, 0 3 4 13-21.

AS Seceani – CSM II Lugoj 1-3 (0-1): Marco Giurasevici 50 – Florin Bolgea 43, Andrei Sărăcin 77, 87. Gazdele au egalat după pauză dar n-au putut evita al doilea eșec la rând, pe când lugojenii s-au desprins în ultimul sfert de oră pentru a doua victorie succesivă.

Când joacă AS Murani, e festival de goluri, fiind vorba despre un nou meci decis la limită după mai multe plasa scuturate, așa cum a mai fost cazul în acest campionat pentru gazdele de astăzi și în confruntări încheiate cu 3-2, 4-3, 3-2, din nou 3-2, tot 3-2, 4-3, iarăși 3-2, dar ulterior și un prim eșec de acest tip, 3-4, urmat de un recent… 6-5 și acest 4-5.

Voința Biled, a 7-a victorie în deplasare în returul ediției 2016/7 în ”D Timiș”

AS Murani – Voința Biled 4-5 (1-1): Ionuț Boițiu 13, Stelian Argatu 60, Silviu Coman 70, Iasmin Agoston 72 – Rareș Blaga 22, 53, Rareș Anghel 46, Cornel Mihalache 48, Eduard Butoi 56.

Gazdele au deschis scorul însă au fost egalate până la pauză, după care vizitatorii din Biled au înscris de 4 ori în primele 11 minute după pauză: 1-5. Voința s-a revanșat astfel pentru eșecul din intermediară, pe când cei din Seceani, deși au marcat și ei de 3 ori în 12 minute la mijlocul reprizei a II-a, n-au evitat primul eșec în 3 etape.

În fine, surpriză între vecine, oaspeții deja retrogradați trăgându-i în hora retrogradării și pe amfitrionii lor, împotriva cărora au întors scorul, egalând până la pauză și desprinzându-se la reluare. A fost primul succes al Unirii după o serie de 13 apariții fără victorie pe teren, dintre care 12 pierdute și un draw!

Progresul Ciacova – Unirea Banloc 1-3 (1-1): Cătălin Ștefănescu 24 – Cosmin Belețescu 34 autogol, Alin Tomeniuc 52, Darius Ion 77. Pierzând a doua oară la rând, Progresul a intrat în hora retrogradării, din ultima etapă.

Până la care se va juca și finala fazei județene a Cupei României, miercuri de la ora 18, la Deta, între ASO și Voința Biled. Apoi, runda finală în ”D” Timiș, cu programul pe coloana dreaptă, laolaltă cu rezultatele penultimei etape și clasamentul actualizat.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: