Divizia D Timiș. Oaspeții înving pe linie cu goluri doar după pauză

Succese pe linie ale vizitatorilor în jocurile de duminică de la ora 14, conturate strict prin goluri marcate numai în repriza a II-a, astfel încât bilanțul rundei a XIV-a în Divizia D Timiș a fost de 5 victorii ale gazdelor, 3 ale vizitatorilor și o remiză, cu 21 de goluri marcate de amfitrioni și 11 de către cei în deplasare.

Nou-promovata a răsturnat scorul după pauză… Progresul 1906 Ciacova – AS FC Bazoșu Vechi 1-2 (1-0): Mihai Țiereanu 39 – Cristian Radu 76, Andrei Achimov 83.

AS FC Bazoșu Vechi a obținut a patra victorie la rând, respectiv a treia în deplasare, urcând astfel în prima treime a ierarhiei, pe când Progresul, depășită pentru a treia oară consecutiv, a rămas în ultima treime a clasamentului.

O nou-promovată care în schimb a cedat pasul acasă după pauză… Unirea Tomnatic – CSM II Lugoj 0-2 (0-0): Denis Grega 76, Andrei Sărăcin 82 – lovitură de la 11 metri. Alexandru Vlăduți, de la Unirea, a ratat un penalty în al doilea minut de prelungiri, la 0-2.

După 3 victorii la rând, Unirea s-a ales și cu 3 eșecuri succesive, pe când lugojenii au revenit după 6 etape pe căi victorioase, prin cel de-al treilea triumf în deplasare. Iar diferența de puncte dintre cele două trupe din a doua jumătate a clasamentului aproape că s-a înjumătățit, la patru.

Dafin Danciu, antrenor al lugojenilor, a creionat pastelurile toamnei remarcând că ”în sfârșit a răsărit soarele și pe ulița noastră, după atâta amar de frig și ceață. Sperăm să apară și prima victorie acasă, pe strada Lugojului”.

Matefi Istvan n-a avut însă motive de satisfacție, dinspre tabăra Unirii semnalându-se că ”iarăși arbitrii ăștia nu ne-au dat 3 lovituri de la 11 metri, așa încât ce folos că s-a acordat alta când era gata meciul… Și am ratat-o!”

AS Seceani – CS Unirea 2-3 (0-0): Laurențiu Berar 49 – lovitură de la 11 metri și 80 / Dragan Bataneaț 60, Valentin Grigore 70 – lovitură de la 11 metri, 88. Eliminat Daniel Blaga (USM) – 84, două cartonașe galbene.

Unirea a pricinuit gazdelor cea de-a patra înfrângere consecutivă, patru fiind de-acum și cifra din dreptul succeselor în deplasare ale ocupantei locului 4. Însă Dan Drăgan s-a arătat a fi foarte revoltat pe maniera de arbitraj, spunând că ”nu au acordat lovitură de la 11 metri când se impunea dar ne-a dat când nu a fost. Nu mă miră faptul că Brici și compania tot strigă la arbitri…”

Rezultatele etapei, programul antepenultimei runde din sezonul de toamnă și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: