Divizia D Timiș. Pobeda învinge după 5 etape, 3-2 la Făget: declarații Vasilcin și Brazovan. Zodia Cocoșului 1-1: la Periam. Declarații Cîtea și Chimiuc, eliminat în premieră și foc și pară

Astăzi s-a jucat doar de la ora 15 în Divizia D Timiș iar spre deosebire de după-amiaza de ieri, gazdele n-au mai avut succes, fiind în schimb de notat că toate formațiile implicate vineri și sâmbătă în partidele de până acum ale rundei a zecea au înscris măcar o dată.

Liga a patra timișeană a continuat așadar după-amiază cu partidele CS Avântul – CS Cocoșul Orțișoara, la Periam, într-un duel al ocupantelor locurilor 12 și 4, respectiv CSO Făget – Pobeda Dudeștii Vechi, tot cu gazdele mai jos în clasament, 11 față de 5.

Iar amfitrionii n-au avut câștig de cauză…

CSO Făget – Pobeda Dudeştii Noi 2-3 (1-1)

Au marcat: Florin Bolgea (min. 38, din lovitură de la 11 metri) şi Virgil Sălăjan (min. 52), respectiv pentru învingători Cosmin Bogdan (min. 40, din lovitură de la 11 metri) și Toni Ciocani (min. 65 şi 90+2).

Gazdele au condus de două ori dar n-au evitat al doilea eșec pe teren propriu, Pobeda triumfând în schimb pentru a doua oară în deplasare dar și în premieră după 5 etape.

A fost… egalitate la cartonașe roșii, fiind eliminaţi de pe teren câte un jucător de la fiecare echipă, și anume Marius Matei (min. 35) respectiv Alexandru Neagu (min. 40), când s-a acordat lovitură de la 11 metri pentru un presupus fault, contestată vehement.

Iar cu acest gol marcat de Florin Bolgea pentru cei din Făget a ajuns la cota 8…

Adrian Brazovan (antrenor Făget): ”Astăzi am fost nişte fleţi, am condus cu 2-1 şi puteam închide meciul dar nu am apărat acest rezultat fragil. Puteam ieşi învingători dar aşa este când unii jucători îşi fac de cap, înjură şi rămânem în 10. Am ratat mult… Îi felicit pe oaspeţi că au ştiut ce vor iar la final munca lor a fost răsplătită. Nu comentez arbitrajul dar au fost cartonaşe acordate aiurea”.

Daniel Vasilcin (antrenor Pobeda): ”În sfârşit am luat o gură de oxigen! Schimbările efectuate au dat roade şi am obţinut o victorie meritată, chiar în prelungirile meciului. Felicit întreaga echipă dar şi pe gazde, că au dat dovadă de fair-play. Pot spune că Marius a fost dat afară degeaba și nu am înţeles de ce a fost eliminat, s-au acordat multe cartonaşe, care nu şi-au avut rostul. Nu mai vreau să spun nimic de arbitraj”.

CSO Făget: Cristache – Popovici, Gruneanţu, Neagu, Ardelean, Ţofei (min. 65, Chelbu), Onae, Simedroni (min. 75, Dănăilă; min. 80, Negoiţă), Sălăjan, Bolgea (min. 60, Apostol) şi Jurj.

Antrenor: Adrian Brazovan.

Pe bancă: Moale şi Coţolan.

Pobeda: Sîrbu – Cosmin Bogdan, Matei, Berceanu, Demian, Roncov, Budur, Vasilcin, Ciocan (min. 60, Toni Ciocani), Rusu (min. 60, Tranculov), Kalapiş.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Stoianov şi Horoba.

Arbitri: Costel Dobrişan – Nicolae Chiţoiu şi Claudiu Boici. Observatori: Iulian Spătaru şi Daniel Iovan.

Remiză în cealaltă dispută: Avântul Periam – Cocoşul Orţişoara 1-1 (1-0). Al doilea 1-1 succesiv pentru Avântul dar chiar al treilea 1-1 consecutiv pentru Cocoșul, care a strâns cinci remize de 1-1 în primele 10 etape.

Au marcat: Cosmin Pătru (min. 43) respectiv Gabriel Gânju (min. 83).

Gazdele au trimis mingea în bară prin Victor Toma (min. 33) şi Angelo Olteanu (min. 65) iar oaspeţilor le-a fost anulat un gol marcat de Daniel Motreanu (min. 77).

Pe final, în minutul 90+3, jucătorul Cătălin Semenea, de la vizitatori, a primit direct cartonaşul roşu de la arbitrul Florin Brădău.

Sorin Cîtea (antrenor Periam): ”Este un rezultat chiar nemeritat, căci trebuia să câştigăm detaşat. Am ratat foarte mult, la noi asta se repetă la fiecare meci. Am avut ocazii clare de gol, două bare şi chiar puteam pierde. Nu comentez arbitrajul dar a fost ofsaid la golul anulat echipei adverse”.

Gheorghe Chimiuc (antrenor Orţişoara): ”Da, este adevărat că am fost trimis afară din teren pentru prima dată de când sunt antrenor, chiar m-a scos din minţi acest tovarăş arbitru, domnul Brădău. I-am spus că a fost clar 11 metri în minutul 64, iar acesta mi-a răspuns ironic, când vrea arbitrul este 11 metri. Se vede că nu ai respect faţă de fotbal, chiar nu se poate ce faci tu, şi m-a trimis în tribună. Acest tovarăş ar trebui să ne lase în pace cu arbitrajul lui şi maniera sa de arbitraj, pot să cred că a avut dreptate domnul Cosmin Sîntean. Am avut un 11 metri clar ca bună ziua și toţi cei prezenţi la acest meci au văzut, gazdele s-au mirat că nu la dat, am avut şi un gol valabil anulat. Vom face un memoriu la AJFT! Păcat de munca băieţilor, care au muncit, dar un tovarăş ca ăsta îţi strică ziua”.

Programul și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice, cu țintarul etapei viitoare.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: