Divizia D Timiș. Pobeda, prim succes afară după 7 etape, remiză cu 6 eliminări dar și… microbuzul, bată-l vina

Ultima etapă a turului în liga a patra timișeană a adus o nouă situație precum cea din runda trecută, în care Voința Mașloc a invocat probleme cu mijlocul de transport pentru efectuarea deplasării la Făget, de această dată justificări similare fiind semnalate de echipa secundă a celor de la CSM Lugoj, cu ocazia unei ieșiri de la est la vest.

Lugojenii nu au mai descins cu echipa lor satelit cu o oră înaintea alinierii în jocurile din deplasare, cum obișnuiau de regulă, iar gazdele de la Avântul Periam i-au așteptat în zadar, CSM Lugoj II urmând a cere reprogramarea partidei pentru o zi din săptămâna viitoare, probabil joi.

Dacă la Periam nu s-a jucat, în schimb celelalte două meciuri programate de la ora 14 au avut loc iar oaspeții n-au plecat cu mâna goală.

Deși au încheiat turul cu o singură victorie cu 1-0 intercalată într-o serie finală de 7 apariții fără succes, dumbrăvițenii măcar n-au pierdut, egalând în prelungirile unui duel de pomină, cu nu mai puțin de 6 eliminări, și evitând un șirag de 3 eșecuri. În schimb a doua remiză la rând acasă pentru trupa venită din liga a V-a: Progresul Ciacova – Dumbrăvița 1-1 (1-0).

Au marcat: Sebastian Secareș 39 / Andrei Hodiș 90+3. Același marcator Secareș a ochit transversala în minutul 63.

Gaitin Claudiu

Claudiu Gaitin

Mult mai lungă a fost lista eliminaților, cuprinzând 6 jucători trimiși la vestiare de Claudiu Gaitin.

De la gazde, Tiberiu Bokor în minutul 66 și Vasile Rupa în minutul 72, ambii pentru câte două cartonașe galbene, iar apoi și Beniamin Cioran, care a recepționat direct un cartonaș roșu în minutul 86, precum și Cătălin Ștefănescu (90+7), care a încasat și cel de-al doilea galben, în prelungiri.

Prima eliminare a fost dictată împotriva unui component al oaspeților, Adrian Ștefan, în minutul 55, pentru cotul aplicat în plină figură lui Dinu Golea, însângerat și transportat la spital, după care și Nohai, în minutul 72, a văzut cartonașul roșu dintre alb-verzi. S-a încheiat așadar… 7 contra 9!

La Orțișoara, Cocoșul – Pobeda 0-1 (0-0), Sebastian Lobonea aducând în minutul 75 a patra victorie în deplasare a celor din Dudeștii Vechi dar și prima după 7 etape, stopând totodată o serie de 4 triumfuri acasă ale elevilor lui Chimiuc. Iar tot de la ”bulgari” Novak a trimis în minutul 77 în stâlpul din dreapta.

Și de la acest joc vom reveni cu cronica și galeria foto a meciului.

Ultima etapă a toamnei continuă mâine dar până una alta rezultatele și ierarhia provizorie vă stau la dispoziție pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: