Divizia D Timiș: primele două jocuri, 13 goluri

Antepenultima etapă a Diviziei D Timiş din ediția 2016-2017 a început în această seară de la ora 18, liderul-campion respectându-și blazonul în calitate de oaspete iar CS Unirea răsturnând scorul după pauză la Sânnicolau Mare împotriva unor vizitatori sosiți în număr de… 11.

Runda cu numărul 32 în sezonul ce se va încheia la sfârșitul săptămânii viitoare a demarat astăzi cu două meciuri oferind majoritatea golurilor după pauză, de la scorul de 0-1, urmând a programa mâine seară restul partidelor.

AS Peciu Nou – ACS Ghiroda 2-4 (0-1). Gazdele n-au mai primit atâtea goluri într-un meci din acest campionat de la ultima apariție acasă în tur, pierdută atunci cu 0-4 în fața jimbolienilor. A fost însă abia prima înfrângere a celor din Peciu Nou după 5 etape…

Iar după ce gazdele au trimis mingea în bară în minutul 8 prin Andrei Tudor, imediat mai apoi, pe contraatac, liderul nu a iertat și Sebastian Budur a deschis scorul, 0-1 cu care s-a încheiat prima repriză. Localnicii marcau apoi în minutul 26, prin Sorin Ciumacenco, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

La reluare, Constantin Popa a reuşit golul doi după ce portarul a respins mingea în urma unui corner. De această dată golul lui Hoţa, din minutul 71, prin care a redus din diferenţă, a fost valabil, însă un minut mai târziu Bogdan Centea a ridicat scorul la 1-3, luând și mai departe proporţii în minutul 78, cu un euro-gol semnat de Brian Filimon printr-un şut de la 16 metri, bară – vinclu – gol.

În minutul 90, gazdele au redus din diferență din lovitură de la 11 metri, prin Gheorghe Schipor, dar abia la repetarea execuției, după ce prima a fost apărată de portarul Dubou. S-a dictat repetarea sa deoarece goalkeeper-ul a ieşit mult de pe linia porţii…

AS Peciu Nou: Iuhasz – Tudor, Ciumacenco, Rusu (min. 60, Ardelean), Sofran, Rus, Hoţa, Bud, Mureşan, Artean (min. 60, Sîrb), Schipor.

Antrenor: Florin Pârvu.

Pe bancă: Spăriosu, Chiara şi Butură.

ACS Ghiroda: Dubou – Firuţ, Gavriluţă, Constantin Popa, Mancaş (min. 60, Centea), Damian (min. 70, Mureşan), Naidin, Gaidoş, Budur (min. 60, Filimon), Pătraşcu, Baranyi (min. 60, Dochiţa).

Antrenor: Vlad Bura.

Rezerve: Ciui, Stanciu, Ciobanu,

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Bogdan Gheorgheoiu şi Cristian Pleşa. Observatori: Victor Ţig şi Ioan Manole.

În celălalt joc al serii, răsturnare de scor după pauză, gazda CS Unirea înscriind de 5 ori iar Progresul ajungând astfel după această înfrângere în zona retrogradării.

Unirea a egalat în retur numărul succeselor obținute acasă în tur: câte 4 pe teren propriu în fiecare jumătate de campionat

A fost pentru prima oară în acest retur ca elevii lui Căprărescu să lege două succese pe teren propriu: CS Unirea Sânnicolau Mare – Progresul Gătaia 5-2 (0-1). N-a fost însă chiar fără emoții, în ciuda faptului că oaspeții, ajunși la al treilea eșec consecutiv pe teren, au descins pe Aranca în doar 11 jucători.

CS Unirea: Sitaru – Florescu, Boangheş, Stoianov, Uzun, Manoliu, Bataneaţ, Costea, Crişan, Oancia, Cărpinişan.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Au mai jucat: Olteanu, Cozma, Pînzaru şi Csuy.

Pe bancă: Timiş, Ciobotariu şi Blaga.

Progresul: Vraciu – Stoicoiu, Ionesi, Viţan, Gavrilă, Prodana, Bungău, Daju, Jinga, Pleşcan, Berbece.

Arbitri: Bogdan Nicolescu – Patricia Samsudean şi Alexandru Gherman. Observatori: Romeo Malac şi Cornel Făniţă.

Într-o primă repriză slabă a gazdelor, trupa antrenorului-jucător Adrian Bungău a reuşit să deschidă scorul în minutul 20, prin Sorin Berbece. Cel mai probabil bine muştruluiţi în pauză la vestiare, ”mânjii” lui Nicolae Căprărescu au zburdat pe teren la reluarea partidei şi în 20 de minute au marcat patru goluri, prin Angelo Olteanu în minutele 50 și 54, Ovidiu Oancia (min. 62) şi Cărpinişan (min. 69). În minutul 90, același Andrei Cărpinişan a reuşit ”dubla”, mărind avantajul pentru echipa sa, dar în cel de-al treilea minut de prelungiri au mai înscris și oaspeţii, din lovitură de la 11 metri, prin același Sorin Berbece.

De zece etape nu mai marcase Unirea de cinci ori într-o partidă, de la un 5-3 tot acasă cu… Unirea din Banloc. Iar astfel sânmiclăușenii s-au impus tur-retur la trei goluri diferență în dauna Progresului.

Clasamentul actualizat și programul complet al rundei, precum și al penultimei etape din weekend, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: