Divizia D Timiș. Programul etapei I. O intermediară în tur, în runda a IV-a

AJF Timiș a găzduit astăzi ședința cu delegații grupărilor din liga a IV-a, prezenți în corpore la ora stabilirii țintarului competițional al ediției 2018-2019 în Divizia D Timiș, care va demara la sfârșitul săptămânii viitoare.

Ulterior, tot în luna august, vor mai avea loc alte 3 etape, în datele de 18-19, 25-26 și 28-29, rundă a patra ca intermediară, unica din turul campionatului viitor. În continuare, calendarul propune etape și pe 1-2, 8-9, 15-16, 22-23 și 29-30 septembrie, în octombrie pe 6-7, 13-14, 20-21 și 27-28 ale lunii, iar în noiembrie pe 3-4, 10-11, 17-18 și 24-25, a 17-a și ultima rundă din sezonul de toamnă.

Ședința, în cadrul căreia s-au tras la sorți numerele de ordine utilizate la stabilirea programului etapelor pe baza Tabelului Berger, a avut parte de o propunere din partea unuia dintre delegați ca toate partidele rundei să se joace sâmbăta, însă un număr însemnat de trimiși nu au fost de acord, anunțând în schimb fiecare în parte ziua în care clubul pe care îl reprezintă va organiza întâlnirile găzduite pe teren propriu.

Astfel, cele mai vestice divizionare ”D”, CS Unirea Sânnicolau Mare și Pobeda Dudeștii Vechi, vor găzdui meciurile vineri, iar cele mai multe sâmbăta, și anume Timișul Șag, ASO Deta, Cocoșul Orțișoara, Voința Mașloc, AS Peciu Nou, AS Seceani, Avântul Periam, CSO Făget și AS Fortuna Becicherecu Mic. Duminica vor juca partidele acasă Unirea Tomnatic, Progresul Ciacova, AS FC Bazoșu Vechi, CSM Lugoj II, ACS Carani-Murani, CSC Dudeștii Noi și Flacăra Parța.

Ultimele două, în calitate de nou-promovate din eșalonul cinci, acoladă în care este înscrisă și AS Fortuna Becicherecu Mic, câștigătoare a fazei județene pe Timiș a Cupei României și gazdă astăzi de la ora 17:30 a partidei din turul I la nivel național cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Continuă totodată în Divizia D Timiș și cea mai estică grupare din eșalonul patru, și anume CSO Făget, pe poziția eliberată prin promovarea campioanei ediției anterioare, ACS Dumbrăvița, în Liga 3. Cât despre fosta ACS Murani, aceasta va continua în bătătura celor din Carani.

Dar iată programul rundei inaugurale, din 10-12 august, cu mențiunea că datele tehnice vor fi înscrise în timp util și pe coloana dedicată prin tradiție clasamentelor, rezultatelor și programului viitor: Unirea Sânnicolau Mare – AS Seceani, Pobeda – Progresul Ciacova, CSM Lugoj II – Timișul Șag, ACS Carani-Murani – Cocoșul Orțișoara, CSC Dudeștii Noi – AS FC Bazoșu Vechi, Avântul Periam – Unirea Tomnatic, CSO Făget – AS Peciu Nou, Flacăra Parța – Voința Mașloc, AS Fortuna Becicherecu Mic – ASO Deta.

În fine, printre altele s-a adus în discuție și aspectul reluării ”Cupei de iarnă”, întrecere de sală programată după încheierea turului, una de tradiție dar care nu demult a fost o vreme trasă pe dreapta, propunerea organizării turneului fiind supusă la vot, al cărui rezultat n-a fost adus pe loc la cunoștința participanților, în plenul reuniunii.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: