Divizia D Timiș: rezultate și marcatori în jocurile de sâmbătă de la 11

După ce vineri seară CS Unirea a învins la Sânnicolau Mare cu 4-0 (2-0) în uvertura etapei 30 din Divizia D Timiș, contra Progresului Ciacova, astăzi de la ora 11 s-au jucat alte 4 partide din runda a 13-a a returului în liga a patra, încheiate cu toată gama rezultatelor.

Gazdele au învins la Dudeștii Vechi, Pobeda – CSM II Lugoj 3-1 (1-1), prin golurile lui Daniel Vasilcin în minutul 39, Ioan Kalapiș (61) și Adelin Oboroceanu (90+1) respectiv Bogdan Bărbulescu, care deschidea scorul pentru vizitatori în minutul 21. ”Bulgarii” s-au impus pentru a cincea oară consecutiv acasă în Divizia D Timiș, stopând seria lugojeană de 5 triumfuri.

Remiza s-a înregistrat în meciul AS Peciu Nou – Voința Mașloc 1-1 (0-0): Adrian Hoța 68 – Dan Rațiu 85. Eliminat: Alexandru Mureșan (PN) – 90, două cartonașe galbene. A treia remiză la rând pentru cei din Peciu Nou, al doilea rezultat succesiv de egalitate în deplasare pentru Voința.

Iar succesele în deplasare s-au consemnat la Făget și Dumbrăvița…

Avântul Periam

 

Arsenal Flacăra Făget – Avântul Periam 1-4 (1-1): Flavius Jurj 37 – Marius Văcaru 41, 47, Sebastian Lobonea 76, Raul Ițu 89. Un alt meci în care cei care au deschis scorul au fost egalați până la pauză și au și fost învinși. Avântul a învins din nou în deplasare după 8 etape, și prin a marca tot 4 goluri, pe când făgețenii sunt la al treilea eșec consecutiv acasă.

ACS Dumbrăvița – Voința Biled 0-1 (0-0): Flavius Tomescu în minutul 88, dintr-o degajare de portar. A cincea victorie consecutivă a Voinței respectiv al treilea meci succesiv de ”D” fără gol marcat de alb-verzi. Joc de la care vom reveni cu foto-reportajul, plus detalii de la o altă întâlnire…

Rezultatele parțiale și programul etapei viitoare, a 31-a, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: