Divizia D Timiș: rezultatele de azi ale rundei a 23-a. Marius Țăranu, 3 cu capul în Dumbrăvița – Jimbolia 0-4

CS Dumbrăvița – FC Marcel Băban Jimbolia 0-4 (0-2) și AC Belinț – Timișul Șag 1-1 (1-1) au completat astăzi rezultatele etapei a 23-a a Diviziei D Timiș, a șasea a returului.

Dumbrăvița, care începea anul 2013 cu 4 victorii, a suferit un șoc pe teren propriu, 0-4 cu tinerii Jimboliei, neînvinsă de 4 etape. ”A fost un meci de muncă, destul de multă muncă, și în care adversarul a prestat un joc bun. Dar am reușit să finalizăm prin 3 faze fixe, ceea ce nu știu dacă am reușit într-un întreg campionat. În rest, fazele mai clare au fost mai puține, terenul fiind foarte greu. Mingea s-a tot oprit în baltă…”, a spus antrenorul jimbolienilor, Octavian Popescu.

Marius Țăranu a marcat de 3 ori cu capul, deja din minutul 1, după cornerul lui Niță. Iar apoi Popescu a executat un corner de pe partea opusă, fructificat de Țăranu cu capul în minutul 30: 0-2 la pauză. Popescu a mai creat panică dintr-un corner, Dumbrăvița marcîndu-și un autogol, spre mijlocul părții secunde. Iar în urma unei lovituri libere din zona stîngă, la care portarul gazdelor a ieșit greșit, Țăranu și-a exploatat din nou punctul forte: 4-0 cu capul, în minutul 80.

”Mare victorie, în deplasare, la scor, pe terenul unui adversar care nu poate fi considerat slăbuț. Este îmbucurător că în 3 etape am reușit o medie de 5 goluri pe meci. Și am reușit jocuri bune!”, a adăugat antrenorul Popescu, caree i-a aliniat pe Radu – Achim, Ugocian, Ardelean, Neagu, Hîrdău (70, Moldovan), Țoțu, Popescu (83, Băban), Niță, Țăranu (83, Bătrînu), Leonte (65, Stan). Pe bancă: Custoaie – Andrei Popescu.

+

Belințul, cu două victorii la rînd dar și eliminată marți din semifinalele fazei timișene a Cupei, a remizat astăzi cu Timișul Șag, aflată la doar al doilea punct în retur, din 6 etape: 1-1 (1-1).

Oboseala şi-a spus cuvântul, după jocul din Cupa României disputat la Timişoara, în cursul săptămânii, unde Belințul a cedat cu 3-2, după ce a condus cu 2-0.

Belinţenii au reuşit doar o remiză în faţa celor de la Şag, cu toate că au reuşit să deschidă scorul în minutul 35, în urma unei lovituri libere executate de Bărbulescu, de la 18 metri. Atunci, mingea a fost respinsă de un fundaş, a ajuns la Grozoni, iar acesta a înscris.

Golul oaspeţilor a fost tras la indigo, dar de această dată portarul Butoi a respins până la Vicea, care, de la 16 metri, a egalat. Repriza secundă a fost albă în ceea ce priveşte golurile, rezultatul ramânând cel stabilit în minutul 41.

AC Belinţ: Butoi – Foale, Barburescu, Fl. Băran (min. 16, Pădurean), Coţolan, Grozoni, Teletin (min. 68, Costea), Onae, Bărbulescu, Mihăescu (min. 85, Gruneanţu), Ripan.

Antrenor: Dafin Danciu; secunzi: Adin Buză şi Valentin Podean.

Pe bancă: Pascotescu şi Alexandru Băran.

Timișul Şag: Dubou – Vicea (min. 71, Căprioru), Coţofan, Situwe, Mihuţa, Munteanu, Sima (min. 38, Robota), Ciobanu, Damian (min. 90, Indici), Foldi, Matei (min. 79, Costea).

Antrenor: Adrian Ianoşev.

Pe bancă: Drăgan şi Lupulescu.

Arbitri: Eugen Gheorghioiu – Cristian Pleşa şi Nicolae Chiţoiu. Observatori: Iulian Spătaru şi Alexandru Onaca.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: