Divizia D Timiș, și 9-0, scor al noii ediții, dar și un alt 0-0 în contul Pobedei. Valentin Grigore, 6 goluri pentru Unirea

După-amiază și cu noul scor record al începutului de sezon în liga a patra timișeană, 9-0, conturat de CS Unirea Sânnicolau Mare, dar și cu încă o remiză albă, a doua la rând în dreptul Pobedei Dudeștii Vechi. A început așadar etapa a șaptea din Divizia D Timiş iar 3 dintre formațiile implicate n-au înscris în întâlnirile de la ora 17, elevii lui Căprărescu marcând în schimb parcă pentru toate la un loc…

Primele două meciuri din cadrul rundei a VII-a s-au încheiat așadar cu rezultate aşteptate, jocul de la Dudeştii Vechi, Pobeda – ACS Dumbrăviţa, înregistrând un scor alb, pe când cel de la Sânnicolau Mare, dintre CS Unirea şi ACS Murani, un potop de goluri în poarta vizitatorilor, 9-0, scor care ne scuteşte de orice alte comentarii.

Pobeda Dudeştii Vechi – ACS Dumbrăviţa 0-0

Chiar dacă n-au asistat la înscrierea vreunui gol, cei peste 400 de spectatori au plecat mulţumiţi la casele lor după ce au avut parte de un meci spectaculos, în care oaspeţii au nimerit transversala în minutul 30 prin Deian Pecarov, cu un şut de la 16 metri.

Este a treia remiză consecutivă în deplasare a dumbrăvițenilor, după două de 1-1, dar și al doilea draw alb succesiv al ”bulgarilor”, după cel înregistrat duminică la Biled, Pobeda risipind însă astăzi primele puncte pe teren propriu.

Daniel Vasilcin, din partea gazdelor, a semnalat că ”a fost un meci peste acest nivel şi asta se datorează ambelor echipe, motiv pentru care eu le felicit! Spectatorii prezenţi în număr foarte mare ne-au împins de la spate spre victorie dar nu a fost să fie. Este de departe cel mai frumos joc pe care l-am făcut, cu o echipă foarte bună. Doresc să-i felicit şi pe adversarii noştri de astăzi, pe cei de la Dumbrăviţa şi pe antrenorul Sorin Bălu, care în câteva săptămâni a făcut lucruri bune la această echipă, jocul lor fiind peste aşteptările noastre”.

Sorin Bălu, antrenor al alb-verzilor, a spus că ”a fost un meci bun, am întâlnit o echipă gazdă foarte bună şi ambiţioasă, dar rezultatul nu este echitabil. Noi am avut ocazii mai multe şi mai clare. Sunt mulţumit parţial de joc. Sunt convins că echipa gazdă va avea aceeaşi atitudine la toate jocurile pe care le va disputa în continuare pe propriul teren”.

Pobeda: Stoianov – Budur, Matei, Berceanu, Cosmin Bogdan, Ciocan, Mirciov, Vasilcin, Tranculov (min. 49, Denis Rusu), Kalapiș, Pleşcan.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Sîrbu, Horoba, Boboiciov, Ciocani, Roncov.

Dumbrăviţa: Mikloş – Soare, Telescu, Todorov (min. 60, Şofronea), Szalkai, Briciu, Oancia, Rebenciuc (min. 60, Silaghi), Nanu, Răzvan Rus (min. 80, Ştefan), Pecarov (min.60, Bârză).

Antrenor: Sorin Bălu.

Pe bancă: Puiu.

Arbitri: Răzvan Drăgoi – Horaţiu Lotrean şi Cristian Pleşa. Observatori: Zaharie Ciev şi Claudiu Păsculescu.

*

Valentin Grigore: 6 goluri

Unirea în schimb a câștigat astăzi pentru a treia oară la rând pe teren propriu, plusând de la 5-0 în precedenta apariție acasă la un zdrobitor 9-0, scor record la zi al sezonului ligii a patra. O singură dată s-au marcat mai mult de 8 goluri în noul campionat, în jocul Voința Biled – Unirea Tomnatic, 8-2 în etapa a II-a, însă nici pe departe n-a fost vreo formație care să se impună în această vară cu 9-0, scor depășit adesea în trecuta stagiune…

CS Unirea Sânnicolau Mare – ACS Murani 9-0 (4-0)

Cele nouă goluri au fost marcate de: Dorin Blaga în minutul 2, Valentin Grigore în minutele 5, 30, 50, 55, 73 şi 77, Bogdan Pînzaru în minutul 36 şi Tomasz Cozma în minutul 87.

Grigore a înscris așadar de 6 ori, în patru rânduri după pauză, cu ”duble” în câte nici 5 minute, contribuind cu vârf și îndesat la cea de-a patra înfrângere consecutivă a celor din Murani, explicată de antrenorul Cosmin Sântean prin faptul că ”la ora actuală avem o formație slabă, la nivelul categoriei Promoție, iar în plus jucătorii vin direct după lucru, așa încât chiar n-am ce să le reproșez…”

Meciul a început cu o întârziere de 20 minute după ora oficială de start, 17, oaspeţii ajungând cu mare întârziere, dar până în cele din urmă jocul s-a disputat, încheindu-se la ora 19 şi 10 minute.

Nicolae Căprărescu

 

Fără antrenorul Nicolae Căprărescu, internat în spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală însă este în afara oricărui pericol, CS Unirea s-a detașat avându-l în prima repriză pe banca tehnică pe Flavius Sitaru, iar în cea secundă pe veteranul Toma Stoianov. ”Principalul” Nicolae Căprărescu a fost însă ţinut la curent de Florin Lascu şi Ştefan Balog cu desfăşurarea meciului, cu tot ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Flavius Sitaru: ”A fost un meci la discreţia noastră, pe care l-am tratat cu maximă seriozitate, caz valabil indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Întreaga echipă a dedicat victoria antrenorului nostru Nicolae Căprărescu, care este internat la spital şi este în convalescenţă. Îl aşteptăm să vină cât mai repede în mijlocul nostru”.

Unirea: Timiş – Crişan, Blaga, Uzun, Cărpinişan, Pînzaru, Stoianov, Bataneaţ, Galea, Costea, Grigore.

Au mai jucat: Cozma, Csuyi, Boangheş şi Manoliu.

Pe bancă: Sitaru şi Bizău.

Murani: Ilie – Bogdan, Novac, Iosuf, Morcan, Lihoni, Mihalcenco, Rădacă, Costescu, Argatu, Pîrjol.

Pe bancă: Cărare, Kovacs şi Osiac.

Arbitri: Alexandru Manea – Raul Ghiciulescu şi Patrik Sandu. Observatori: Nicolae Grigorescu şi Florian Mierea.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: