Divizia D Timiș, sub semnul ”X”

După ce aseară CS Unirea și Avântul au încheiat la egalitate la Sânnicolau Mare, 1-1, astăzi de la ora 11 alte 3 meciuri din etapa a 28-a a Diviziei D Timiș s-au sfârșit tot cu remize.

Unul însă nu, vizitatorii nou-promovați din Lugoj desprinzându-se cu 4 goluri marcate în nici un sfert de oră din repriza a II-a…

ACS Dumbrăvița – Pobeda Dudeștii Vechi s-a încheiat exact precum în disputa tur, cu o remiză albă, 0-0, Prin care oponentele și-au frânt reciproc seria de 5 victorii la rând pe teren.

Un alt duel de frunte s-a derulat pe un gazon biliard, cel al Tricoului 1 Iunie, din cartierul Plopi, rezultând tot într-un draw alb, însă după un meci cât se poate de bun, umbrindu-le pe altele disputate ieri în eșalonul imediat superior. După ce ambele formații au trecut pe rând pe lângă gol și în prelungiri, ACS Ghiroda – Voința Mașloc s-a încheiat 0-0, cu un plus în dreptul vizitatorilor, care au surprins plăcut prin prestația etalată. Voința s-a revanșat astfel parțial pentru eșecul suferit acasă în tur în jocul direct, 1-2, dar a și stopat seria de 6 victorii a liderului. Elevii lui Șețu veneau de fapt la rândul lor după 4 triumfuri consecutive, dintre care 3 la zero. Dar mai multe amănunte, în foto-reportajul din Plopi, cu care revenim în timp util…

AS Peciu Nou – Cocoșul Orțișoara 3-3 (0-1): Adrian Hoța 52, Gheorghe Schipor 68, 87 – ambele din lovitură de la 11 metri – Gabriel Gînju 35, Andrei Rus 60, Cristian Resteman 71. Așadar și o remiză cu goluri, în care gazdele au egalat de 3 ori. Cocoșul este la doar a doua remiză din întregul campionat, după un 2-2 acasă cu Voința Biled în îndepărtata rundă secundă, pe când revelația din Peciu Nou a bifat al treilea ”X” în retur, și tot acasă.

În fine, și a opta înfrângere consecutivă pentru fosta grupare de ”Județ”, vizitatorii fiind în schimb la cel de-al patrulea triumf la rând. Unirea Banloc – CSM Lugoj II 1-5 (0-1): Adrian Martiniuc 75 – Denis Vînătu 24, Andrei Sărăcin 59, Florin Bolgea 60, Lucian Stoica – foto pagina I 64 și 73.

Iar etapa continuă… Rezultatele, clasamentul actualizat și programul rundei a 29-a, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: