Divizionare D timișene în pregătiri. Noutăți de la Ciacova, Făget, Periam și Șag

Nu este tocmai ușor a efectua pregătirile de iarnă în condițiile meteorologice din această ultimă decadă din ianuarie, cu mai multe precipitații în special sub formă de ninsoare decât în anii anteriori, însă divizionarele ”D” își văd de program, ”încărcând bateriile” pentru returul cu 17 etape începând din martie.

Avântul Periam

Ocupanta locului şase în clasamentul turului din Divizia D Timiș, cu 28 de puncte, a demarat pregătirile pe data de 24 ianuarie, în localitate, și a jucat deja şi primul meci amical, sâmbătă, pe teren propriu, cu Electrica Timişoara, pe care l-a câştigat cu 5-0 (3-0). Au marcat: Cristian Radu – două goluri, Victor Toma, Cristian Bobu şi Rareş Blaga.

Marius Stanache

Antrenorul Marius Stanache – foto a efectuat reunirea lotului, la care au răspuns prezent toţi jucătorii care au încheiat prima parte a campionatului. Nou sosit, deocamdată, este jucătorul Marius Sîrbu, de la cei din Pecica, grupare cu care se poartă tratative pentru întocmirea actelor de transfer.

Au mai fost perfectate şase meciuri amicale, după cum urmează: pe 2 februarie cu CS Comloşu Mare; în 9 februarie la Unirea Sîntana; pe 13 februarie în Ungaria, cu FC Mako; 16 februarie, cu Voinţa Zăbrani; 19 februarie, la Cermei; 23 februarie, la Pecica.

Iar pe 2 martie, primul joc oficial, în semifinala Cupei României – fază judeţeană, acasă cu AS Peciu Nou.

Progresul 1906 Ciacova

Elevii lui Cosmin Goia s-au reunit miercuri 23 ianuarie, în localitate, mai puţin doi jucători, care au plecat din motive de serviciu, și anume Raul Iţu şi Gabriel Voicu. În rest, acelaşi lot care a încheiat turul de campionat.  

În schimb au venit Daniel Brădean (ACS Carani) şi Tiberiu Popoviciu (ASO Deta).  

Au fost perfectate deocamdată numai patru meciuri de verificare, după cum urmează: pe 2 februarie cu Ripensia Timişoara U 19; în 16 februarie cu CS Comloşu Mare; în 23 februarie cu Progresul Gătaia, iar pe 3 martie cu Atletico Liebling.

Și revenim cu alte noutăți în privința altor două divizionare ”D”…

CSO Făget, reunit în 23 ianuarie, s-a despărțit de Denis Gruneanţu, Ionuţ Bârză, Radu Schmidt şi Marius Văcaru. În schimb, au sosit la cel mai estic club divizionar ”D” din Timiș nu mai puțin de 9 jucători: Mihai Socaci (CSM Lugoj), Andrei Cut (Gavojdia), Florin Bolgea şi Flavius Jurj (AS Boldur), George Berzava, Cătălin Roş, Viorel Mărginean şi Adrian Radu (toţi 4 de la Foresta Mănăştiur), iar Adrian Stănilă a revenit din Anglia.

Iar primul joc amical l-a disputat pe 26 ianuarie, cu AS FC Bazoşu Vechi, 2-0 prin golurile marcate de Victor Socaci şi Denis Gafencu.

Au mai fost perfectate alte 5 meciuri amicale, după cum urmează: pe 2 februarie cu LPS Banatul 2001; în 10 februarie la AS Gelu; 16 februarie cu LPS Banatul 2002; 23 februarie cu CSM Lugoj, iar ultimul, pe 2 martie, la Oraviţa, cu echipa din localitatea cărășeană.

CS Timişul Şag 

Pregătirile au fost demarate în urmă cu două săptămâni, la ”balon”, lângă stadionul din localitate, iar sâmbătă 26 ianuarie a fost programat un meci amical cu CSC Ghiroda & Giarmata Vii, anulat însă din cauza timpului nefavorabil.

Nou antrenor, din returul campionatului, este Tiberiu Butura. Nu a plecat nici un jucător., în schimb au sosit, deocamdată, Adrian Butura (ACS Carani), Iulian David (Timişul Uliuc) şi Daniel Nicolaescu (Flacăra Parţa), ”trei jucători tineri, de perspectivă”, după cum ne-a declarat managerul sportiv Adrian Ianoşev. ”Mai suntem în tratative cu trei jucători”, fără a ne dezvălui momentan numele acestora.

Au perfectat un număr de 8 meciuri amicale, după cum urmează: pe 2 sau 3 februarie cu CS Universitatea de Vest din Timişoara; pe 6 februarie cu Centrul Naţional de Pregătire Timişoara; pe 10 februarie cu AS Tormac; pe 16 februarie la Parţa; pe 17 februarie la Hitiaş; pe 23 februarie la Moşniţa Nouă; în 24 februarie la Petroman, iar pe 3 martie la Buziaş, cu echipa din localitate.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: