Doar CSM Lugoj câştigă acasă tocmai duelul fruntaş într-o etapă a oaspeţilor şi incompletă, cu amânări. Divizia D Timiş: rezultate, marcatori

Runda de la mijlocul turului în liga a IV-a judeţeană Timiş a fost atipic debalansată în favoarea formaţiilor vizitatoare, care au câştigat 5 dintre cele 8 meciuri jucate la fine de septembrie în etapa a X-a, două partide fiind amânate, astfel încât doar vicecampioana CSM Lugoj a salvat onoarea localnicilor, iar asta tocmai în duelul fruntaş, tranşat clar pe „Municipal”. Turul de orizont, mai jos.

Iar rezultatele complete şi clasamentul actualizat al Diviziei D Timiş, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.

Liderul s-a detaşat aşadar la Lugoj de cei de la Sânandrei-Carani, CS Timişul Şag a făcut scor pe terenul nou-promovatei din Gelu, care a resimţit rigorile eşalonului superior, Cocoşul a învins la Liebling printr-un gol remarcabil al lui Adrian Butura (foto pagina I) în prelungiri, iar Millenium a stabilit scorul record al etapei la Topolovăţu Mare, Adrian Sevici înscriind 4 goluri.

CSM Lugoj – CS Sânandrei-Carani 3-0 (2-0).

Liderul i-a administrat prima corecţie secund clasatei, la un scor de neprezentare, în faţa a peste 300 de spectatori.

Au marcat; Liviu Herci (min. 29), Miroslav Radak (min. 45+3) şi Ionuţ Mihoc (min. 58).

La acest joc, două schimbări, una, a arbitrului Vărzan cu Manea, şi chiar a fost inspirată, iar o alta, cea a secretarului AJF Timiş cu „împăratul” preşedinte – care mai încasează şi baremul de joc, pe lângă remunerarea de care se are parte la Asociaţia Judeţeană de Fotbal dinspre membrii afiliaţi.

Au jucat formaţiile:

CSM Lugoj: Birăescu – Andrei Rus, Mărmăneanu, Radak – cpt, Popescu – Breşneni, Herci (min. 65, Petresc), Ionuţ Mihoc, Răzvan Rus (min. 88, Grigore) – Piţigoi (min. 88, Popa), Dobra (min. 65, Maier).

Antrenor: Arpad Laczko.

Rezerve: Răducanu, Vlădia, Avădanei, Talpă, Repede.

Sânandrei-Carani: Culda – Sabău, Artimon, Marius Toma – Croitoru, Centea, Radu – cpt. (min. 75, Marius Rus), Birău (min. 60, Hodiş), Szalkai – Silaghi, Pecarov.

Antrenor: Narcis Petre.

Rezerve: Ureche, Stancu, Buzdugan, Vidican, Sofran.

Antrenorul învingătorilor, Arpad Laczko: „Pot spune că a fost cel mai bun meci făcut de echipa noastră. Am văzut determinare, voinţă şi ambiţie, şi îi felicit pe băieţi!”

Narcis Petre a spus: „Am întâlnit o echipă care a jucat mai bine decât noi, cu o formă sportivă mai bună. Îi felicit pe jucătorii de la Lugoj, care ne-au dat o lecţie. Şi din păcate numele nu mai joacă, iar după acest joc cu cei din Lugoj, nu ne mai numim de azi monştrii din Carani, ne numim pisicile din Carani. Chiar nu mai am ce să spun… O seară faină!”

CS Progresul Gătaia – Gloria Moşniţa Nouă 1-1 (1-0): Alexandar Radovan în minutul 11, Lucian Stoica în minutul 70 pentru vizitatori.

Autorul golului egalizator, Lucian Stoica, a spus: „Astăzi am avut arbitrajul corect al lui Claudiu Matiş, faţă de-acum două etape, când Vărzan ne-a făcut varză la Belinţ. Doresc să-i felicit pe colegii mei dar şi pe gazde, care au fost fair-play!”

CSC Liebling – CS Cocoşul Orţişoara 0-1 (0-0).

Una caldă, alta rece pentru ambele echipe, după ce localnicii învingeau în deplasare iar oaspeţii cedau acasă în etapa trecută.

Gol de trei puncte al lui Adrian Butura, marcat din lovitură liberă de la 20 de metri, direct la vinclu, în prelungiri (minutul 90+5).

Gazdele au fost oprite eronat în două faze, nici vorbă de ofsaid, de asistentul Gabriel Goloşie.

Au fost şi două cartonaşe roşii, primul în minutul 65, acordat lui Ionuţ Picek de la gazde, iar lui Paul Dănilă de la Cocoşul cu cinci minute înainte de final. De menţionat că oaspeţii s-au deplasat numai cu 13 jucători.

La fluierul arbitrului Cosmin Ripan au jucat formaţiile:

Liebling: Holca – David – cpt., Vlad, Chiorean, Petrişor – Raţiu, Dan, Picek, Roman – Drăguş, Pistriţu.

Antrenor: Zoltan Nincsovics.

Rezerve: Mercescu – Mihuţ, Agapie, Berbec, Peţiu, Florescu.

Orţişoara: Puiu – Ordog, Dănilă, Lutsch, Volosciuc (min. 85, Balaci) – Moricz, Buhăceanu, Bungău (min. 85, Ciontu), Butura – Olar, Ştefoni.

Antrenor-jucător: Adrian Bungău.

Autorul golului, Adrian Butura, a spus: „Mă bucur că am învins fosta mea echipă, la care am jucat în campionatul trecut. Este normal să fiu bucuros când am reuşit o victorie la ultima fază, iar golul a fost marcat de mine!”

De la ora 17 s-au jucat alte meciuri ale etapei.

AS Gelu – CS Timişul Şag 0-7 (0-3).

Oaspeţii au urcat pe locul secund după acest succes clar, prin golurile marcate de Petre Ivanovici (2), Octavian Drăghici, Marco Muscă, Daniel Grigoriu, Bogdan Moroşan şi Ovidiu Semeniuc.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CSO Deta 1-1 (1-0).

Elevii lui Cristian Contescu au deschis scorul în minutul 37 prin Tomas Cozma, care a ajuns la 4 goluri în acest campionat, iar pentru echipa lui Ionuţ Iacob a înscris Denis Grigore în minutul 67.

AS FC Unirea Jimbolia – CSU Universitatea de Vest 2-3 (1-2).

Au marcat: Darius Covaci (min. 44, 90+3) – un junior de 17 ani la prima „dublă” în acest eşalon, respectiv Andrei Ţugui (min. 14), Raul Tod (min. 42) şi Fabian Popovici (min. 90+4).

CS Flacăra Parţa – CSC Voinţa Maşloc 1-2 (0-2): Alex Nichiforel (min. 73), respectiv Sorin Avramescu (min. 12) şi Cosmin Saizu (min. 40, din lovitură de la 11 metri).

Avântul Topolovăţu Mare – CSC Millenium Giarmata 0-8 (0-4).

Victorie la scor pentru elevii lui Vasile Luţă, prin Andrei Sevici – autor a 4 goluri, Caius Marta cu goluri din lovituri de la 11 metri şi Robert Ehling tot cu două goluri.

Iar două jocuri au fost amânate pentru data de 13 octombrie, de la ora 16: Pobeda Star Bîşnov – CSC Belinţ şi CS Progresul Ciacova – CS Comloşu Mare.

Şi de-ale Comisiei de Disciplină a AJF Timiş, sancţiuni după bunul plac. Căci după cele întâmplate la jocul din etapa trecută dintre Comloşu Mare şi CSM Lugoj, în baza memoriului depus de arbitru, s-a decis ca terenul clubului organizator să fie suspendat 4 etape, iar clubul amendat cu 1.000 de lei. Preşedintele grupării, Constantin Busuioc, care a intrat pe terenul de joc şi a proferat injurii şi ameninţări arbitrilor, a fost suspendat 8 etape şi penalizat sportiv cu 400 de lei, „scăpând ieftin” în comparaţie cu alţii, care se alegeau şi cu maximum pedepsei.

Altfel, Tiberiu Matei a fost suspendat o etapă, iar recidivistul Florin Brădău a scăpat tot doar cu o etapă de suspendare, fiind unul şi acelaşi care în urmă cu câteva runde a primit o suspendare de 9 etape, Comisia de Apel a AJFT reducându-i-o la numai 3. 

Iulian David (Cocoşul Orţişoara) s-a ales în schimb cu 10 etape de suspendare şi 500 de lei penalizare sportivă, Mihai Andrei Şerban (Moşniţa Nouă) fiind suspendat pe 8 etape şi penalizat sportiv cu 500 de lei, Cosmin Suşman (Ciacova) pe 3 etape şi „ars” 300 de lei, iar Ionuţ Gîltofeţ (Ciacova) pe două etape şi penalizat cu 400 de lei. Marius Stănilă (Ciacova), Florin Horvat (Orţişoara), Florin Gorgan (Jimbolia) şi Robert Cărăuşu (Belinţ) au fost suspendaţi câte o etapă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Doar CSM Lugoj câştigă acasă tocmai duelul fruntaş într-o etapă a oaspeţilor şi incompletă, cu amânări. Divizia D Timiş: rezultate, marcatori

  1. Lagardere spune:

    Băi, boule……Brădău a primit rosu după doua galbene..câte etape putea sa-i dea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: