Electrica este la zonalul E: Sofran, hat-trick contra Jiului

Nicolae Sofran a reuşit un hat-trick la debutul Electricii Timişoara în turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori E, care a demarat joi seară la Arad, unica reprezentantă a fotbalului juvenil timişean la această categorie de vîrstă trecînd cu 3-0 de „piticii” divizionarei C Jiul Petroşani şi calificîndu-se astfel deja în semifinalele întrecerii de pe malul Mureşului.

Sofran a pus mai întîi latul piciorului stîng la o pasă a colegului David Miculescu, apoi a finalizat un atac cu un-doi Miculescu – Bînzar, urmat de o centrare, şi a trimis cu vîrful bocancului, pe lîngă portar, o minge lungă expediată de acelaşi Miculescu. A fost 3-0 (2-0) pentru Electrica Timişoara, care a „jucat foarte bine, toţi băieţii au jucat foarte bine, fiecare ar fi putut marca şi fără exagerare am fi putut învinge chiar cu 8-0!”, după cum ne-a spus Vali Miculescu, antrenor al generaţiei de 2001 la clubul de lîngă Gara Mică.

FC 1869 Electrica a dispus de alb-negrii asistaţi de Daniel Huza şi Damian Militaru în alcătuirea Popeţ – Dreţcanu, Morariu, Paşcu, Sofran, Dica, Bînzar, Miculescu, mai evoluînd Braşoveanu şi Ceachir.

Generaţia de 2001 a Electricii a cîştigat faza judeţeană a juniorilor E, calificîndu-se în cea a turneelor zonale, 7 de cîte 6 echipe, din fiecare urmînd a se califica pentru turneul final cîte o singură grupare. Competiţia juniorilor E se dispută pe terenuri de 60×40 metri, durata jocurilor fiind de 2×25 minute, cu 10 minute pauză. Întrecerea găzduită pe terenul Subcetate din Arad o are drept favorită pe gazda Atletico Arad, care a dispus tot joi, în cealaltă grupă, cu 4-0, de Gaz Metan Severin.

Juniorii timişoreni revin vineri în Arad, pentru cel de-al doilea joc din grupă, cu Pandurii Târgu Jiu, indiferent de rezultat urmînd a se alinia în semifinalele de duminică.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: