Dobrilă dă 4 dar Peciu Nou cade de la 3-0 şi 4-2, în minutul 70: 4-5 Banatul

AS Peciu Nou, care avea 3 victorii în cont pe propriul teren, a pierdut sîmbătă în propriul fief cu un scor mai rar întîlnit, 4-5 (2-0), şi nu oricum, ci după ce conducea cu 4-2 după mijlocul reprizei secunde. Ceea ce a stîrnit remarca antrenorului Mihai Dorobanţu, cum că echipa sa a stabilit un nedorit record, şi anume de a încasa 11 goluri în doar două reprize secunde, mai întîi sîmbăta trecută, la Dudeştii Vechi, unde capota cu 6 goluri primite după pauză, de la 0-0 în minutul 45, iar apoi în duelul cu Banatul Nerău.

Unirea Peciu Nou: antrenorul Mihai Dorobanţu, stupefiat: de la 4-2 la 4-5, pe final

 

 

 

 

 

„Ne-am bătut singuri, pe greşeli ale apărării şi am stabilit un adevărat record al reprizelor a doua, cu 11 goluri primite în două meciuri: 6 la Pobeda, de la 0-0, 5 azi, de la 2-0. Apărarea a fost prinsă pe picior greşit, cu mari erori de fundaşi. Era fază de atac, greşeală de apărare, şi gol. Dacă eram jucător îmi rupeam ghetele şi carnetul, şi nu mai jucam în viaţa mea, să pierd de la 4-2 în minutul 70. Am 30 şi ceva de ani de fotbal şi nu-mi aduc aminte să fi păţit aşa ceva, parcă încă am un vis urît. Îi felicit pe oaspeţi, care au jucat cum au putut, dar au jucat, şi noi ne gîndeam că îi vom învinge la scor, după cum mergeau lucrurile în prima parte. Am reuşit însă să-i aducem peste noi şi au reuşit ei să ne bată”, ne-a spus Dorobanţu.

Dobrilă a desprins gazdele la 2-0 la pauză, primul gol marcîndu-l cu capul, spre mijlocul primei reprize, şi a majorat diferenţa în minutul 50. După hat-trick-ul atacantului, Banatul a avut o primă revenire, cu două goluri marcate în decurs de 3 minute, „stilul nostru caracteristic, să avem căderi”, dar tot Dobrilă părea a linişti apele şi a pune lucrurile la punct: 4-2, în minutul 70. Transformat în 4-5 pînă la final, ca un al patrulea succes în deplasare pentru strîngătoarea trupă din Nerău!

Adrian Dobrilă, în vîrstă de 25 de ani, activînd în tură de noapte, a descins de la servici şi a marcat 4 goluri pentru învinsa AS Peciu Nou, eşecul umbrindu-i însă „careul”. „Dacă aş avea 11 ca el, aş juca în Divizia A”, a mai spus, mîhnit, Dorobanţu, care a remarcat şi calitatea golurilor vizitatorilor: „Nu ştiu cu exactitate de unde am fi noi dar parcă toţi sunt de la Barcelona, la ce goluri marchează. Tulcan a prins unul senzaţional, din alergare, din colţul careului, la vinclu, iar cel de 4-5, spre final, a fost tot aşa de frumos, la vinclu”.

AS Peciu Nou: Iuhasz – Scutelnicu (Casian Dorobanţu), Ciumacenco, Butnaru (Obreja), Tănăsie – Văcărescu, Bărbosu, Varga (Teslariu), Handrache (Alex Mureşan) – Dobrilă, Bejenaru.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: