Două cluburi, din Șag și Comloșu Mare, dispuse să-și asume costurile testărilor periodice, alte 4 din Divizia D Timiș doar teste antigen rapide

În pragul rotunjirii unui întreg an de zile de la întreruperea campionatului Diviziei D Timiș, mai exact a sezonului precedent 2019-2020, scurtcircuitat în martie 2020, AJF Timiș a luat în sfârșit legătura cu cluburile care participau în competițiile sub egida Asociației Județene de Fotbal, dar nu neapărat cu absolut toate, după cum s-a mai destăinuit câte un reprezentant sau altul, plângându-se și că la apelurile telefonice pe adresa forului județean nu răspundea nimeni. Și totuși, trecând peste întrebarea ”De ce tocmai acum!?”, acum, în acest ceas al…  XIII-lea, mult prea întârziat pentru culegerea cioburilor, măcar a avut loc până la urmă o videoconferință pe platforma zoom cu reprezentanți ai grupărilor participante în liga a IV-a timișeană. Șaisprezece la număr, delegaţi ai divizionarelor ”D”, miercuri 3 martie de la ora 17 discutându-se mai ales despre modalitățile de reluare a întrecerii, doar că – tocmai la întrebările punctuale ale reprezentanților cluburilor despre aspectele practice ale relansării – răspunsurile clare din partea AJF Timiș au cam lipsit aproape cu desăvârșire, dându-se din colț în colț, în ceața care bineînțeles că învăluie și domeniul sportului rege. Firesc, dat fiind panta foarte greșită pe care este mânată societatea, indusă în eroare pe fondul absenței cunoașterii aprofundate, o bâjbâială în ceață în zona ”Apă! Apă!”, nicidecum spre ”Foc! Foc!” Ceva de genul ”nebunii în fruntea azilului”, psihoza colectivă învăluind toate palierele vieții publice.

Cât despre faptul că AJF Timiș are în bătătura sa și cluburi de la categoriile Campionatului Județean Timiș, Promoție și Municipal, în Timișoara și Lugoj, precum și cele de la nivelul juvenil al Campionatului Județean Timiș de Juniori, de prisos de adăugat, fără a mai adresa inutila întrebare ”Dar pe toate acestea oare cui le lași?”, căci dezastruoasa gestionare a inactivității fără absolut nici cea mai mică justificare este absolut evidentă.

Dintre cluburile divizionare ”D”, privilegiate în a fi totuși băgate în cele din urmă în seamă, trei grupări nu au participat la demersul AJF Timiș, și anume ACS Carani, AS Seceani şi AS Dudeştii Noi, drept o altă modalitate de a semnala retragerea de pe scenă. S-a consemnat și un caz de neparticipare la videoconferință din motive tehnice, întâmpinate de delegatul clubului Rapid Săcălaz, Ema Kovacs.

Cât despre celelalte, doar două cluburi s-au arătat dispuse să își asume costurile stipulate conform unicei variante viabile în acest moment, cea pe liniile protocolului încheiat între Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Sănătății și FRF, și anume aceea de efectuare a testării periodice RT-PCR, o variantă costisitoare la nivelul fotbalului amator, grupările în speță fiind CS Timișul Șag – reprezentată de Deian Ianoşev, și CS Comloșu Mare, prin Constantin Busuioc.

Alte patru cluburi, și anume AS Peciu Nou – reprezentat de Marius Mureşan, Pobeda Star Bişnov Dudeştii Vechi (Gheorghe Stoianov), CS Universitatea de Vest din Timişoara (Gabi Bîzoi) şi cel din Topolovăţu Mare (Alin Muntea), și-au arătat disponibilitatea pentru apelarea doar la ”testele rapide”, în vreme ce celelalte participante la videoconferință, mai exact Progresul Gătaia (prin Manu Roşu), Unirea Sânnicolau Mare (Flavius Sitaru), Cocoşul Orţişoara (Aleodor Sobolu), Progresul Ciacova (Alin Ardelean), Millenium Giarmata (Adi Moraru), CSM Lugoj (Mihai Maier), CS Phoenix Buziaş (Dănuţ Sasz), CSO Deta (Florin Albu), Voinţa Maşloc (Ioan Coman) şi Unirea Tomnatic (Vali Taciuc), nu au dat nici un răspuns întrucât situaţia prezentată nu li s-a părut a fi clară, pe fondul nesiguranței reprezentanților forului județean la răspunsurile oferite, în absența unor precizări clare și explicite în ceea ce privește efectuarea concretă a stipulărilor solicitate și semnalate. 

Oricum, președintele AJF Timiș a solicitat tuturor cluburilor participante în liga a IV-a să își exprime în scris, printr-o adresă trimisă până luni 8 martie 2021 inclusiv pe email-ul forului județean, [email protected], intenția fundamentată de a se înscrie în competiție în situația în care testele RT-PCR vor putea fi înlocuite cu testele antigen rapide. Reprezentanților grupărilor le-a fost transmis mesajul administrației FRF, prin care un județ poate avea dreptul de a desemna o campioană a Diviziei D Timiș care să reprezinte competiția respectivă la barajul de promovare în Liga a III-a doar dacă Asociația Județeană de Fotbal în cauză organizează un campionat în care participă minimum 8 grupări. De asemenea, în eventualitatea organizării unei competiții de liga a IV-a cu un număr redus de cluburi, pe de altă parte niciunul nu ar retrograda la finalul rundelor în Campionatul Județean al eșalonului 5.

Conform AJF Timiș, la nivel guvernamental se discută posibilitatea înlocuirii acestor teste RT-PCR cu teste antigen rapide, care ar putea asigura un impact financiar mai redus asupra cluburilor. Dacă acest tip de teste va fi aprobat, modificându-se astfel protocolul amintit mai sus, fotbalul amator ar avea o șansă de a fi reluat, dat fiind intenția de participare la competiție exprimată de mai mult de jumătate dintre echipele din liga a IV-a. 

Pe de altă parte, pentru exacta informare a participanților la ”fotbalul mic”, ceva mai jos, o scurtă spicuire din consemnările Sporttim în legătură cu farsa mascaradei în derulare, accesarea articolelor efectuându-se prin apăsarea pe titluri. Căci este vorba despre o așa-zisă combatere a unui așa-zis ”virus” care n-a fost încă deloc izolat și purificat nicăieri în lume în ultimele peste 12 luni – existența sa nefiind așadar dovedită științific, și la care rata oficială de supraviețuire este de 99,5% pentru persoanele cu vârsta sub 70 de ani, 95,5% în cazul celor cu afecțiuni cronice dintre septuagenari și mai în etate, iar în loc de ”virus” a se citi o nano-fuziune de particule bio-robotice diferit mixate în funcție de zona în care sunt răspândite în complotul sub formă de bioterorism. La ora actuală este vorba despre o simplă etapă intermediară în cursul forțării omenirii spre transhumanism și mai departe, vizând totala modificare genetică a întregii existențe biologice pe pământ – a plantelor, animalelor și speciei umane, reclasificată între timp în rândul animalelor, laolaltă cu artropodele, păsările și dinozaurii, palierul la zi de tranzit constând în simularea pe viu a unei situații de criză cu tematică ”virusarea” și masive achiziții publice, proiect SPRP (Proiect Strategic de Pregătire și Răspuns Covid-19) al Băncii Mondiale programat între 2 aprilie 2020 și 31 martie 2025, și având drept țel de moment studiul de caz aplicat direct pe oamenii recategorisiți drept animale sub eticheta ”vaccinare”, care nu constituie nici măcar un experiment, dat fiind că un experiment ar implica identificarea unor rezultate, pe când urzeala în curs este cu finalitate binecunoscută, genocidul. Au fost publicate deja nenumărate documente oficiale ale studiilor de caz și datele cu probe edificatoare ale cercetărilor care demontează și spulberă toate aspectele de la A la Z ale întregii ”narațiuni oficiale” fără justificare științifico-medicală a urzelii ”pLandemiei” – de la purtarea măștilor și până la transmiterea asimptomatică sau ”testare”, de la ”virus” și până la ”distanțarea socială”, manipulare pentru înfricoșarea și îndoctrinarea populației de către un sistem constrâns a implementa în teritorii vastul plan mondial, iar dovezile continuă să curgă, acesta fiind strict și numai abia începutul. Consecințele se vor vedea în timp, când nu va mai fi nimic altceva de făcut, decât de constatat pagubele într-o confuzie generală. 

Tot ceea ce ar trebui de fapt făcut, atât și absolut nimic mai mult, ține de reluarea firească a vieții sociale exact precum de exemplu la momentul în timp ”toamna lui 2019”, ca și cum mașinațiunile din martie 2020 încoace nici n-ar fi existat măcar. Cine își imaginează că Sporttim ar scrie ”nebunii”, ”absurdități”, ”aberații”, ”bazaconii” și ”minciuni”, se înșeală profund și în totalitate.  

Rezultate din cercetare. Studiu de caz pe 9.899.828 locuitori de metropolă: transmiterea asimptomatică, 0. Zero! Nulă: date, nu vorbe ”Capitală Canal TV”. Omul sănătos e sănătos și nu ”suspect” până la proba contrarie, ”testul” ca farsă de bază a ”pLandemiei” spre ac și ser. ”Deșteaptă-te, române!”

Journal of The American Medical Association, meta-analiză pe baza a 54 de studii cu 77.758 participanți care dovedește inexistența răspândirii asimptomatice a Covid-19: datele

VIDEO. Serviciul de Sănătate din Irlanda (HSI) răspunde oficial: ”Nu deținem nici un înscris” cu evidențe dovedite științific că virusul SARS-CoV-2 ar exista. Inițiatoare a acțiunii legale la Dublin, O’Doherty: ”Erau nevoiți să recunoască. Am solicitat în instanță și probe dovedite științific pe baza cărora au fost instituite măsurile de lockdown și altele. N-au oferit nici una pentru că nici nu există unele studii, e o invenție… Pentru ca virușii să poată fi declarați viruși, trebuie izolați științific într-un laborator și să adere la Postulatele lui Koch – lista solicitărilor care să valideze existența unui virus. Așa-zisul virus nu aderă la nici unul dintre Postulate”

Doar 13.844 infectări Covid-19 în tot anul 2020, date oficiale totale pe GOV.UK ale rapoartelor documentate statistic ale Guvernului Britanic. ”La televizor” în schimb mai multe decese, peste 50.000. Avertizare generală: ”În toate țările constrânse de măsuri veți descoperi cu certitudine o corelație între severitatea lor și numărul presupuselor cazuri”. Sporttim subliniază de 9 luni manipularea cu ”cazuri / cazuri”, ”Testare! Testare!”

VIDEO. ATI suprasolicitat din vorbe mincinoase ”la TV”, în realitate fără nici un pacient! Doctorul Heinrich Fiechtner în Parlamentul Germaniei: ”Toată narațiunea asta, a infecției și testelor care nu sunt capabile nici măcar să distingă între un virus activ și unul inactiv. Iar acum și vaccinul ucigaș. Distrugeți o întreagă țară, îi aruncați pe oameni în suferință, panică, ruină și moarte! La acest punct, la ora actuală, nu, nu mai puteți justifica măsurile. Solicitați oamenilor să îndure carantina dar nici măcar nu puteți oferi vreo evidență motivată de ce ar face-o!? În paragraful 4 din Articolul 20 al Constituției germane, cetățenii au dreptul la rezistență ca apărare în fața exercitării ilegale a puterii statale!”

Document oficial. Organizația Mondială a Sănătății publică în secțiunea ”alertă de produs medical” o ”notă informativă a OMS pentru utilizatorii de diagnostic in vitro”: testele PCR crează fals ”pozitive” prin numărul mare de cicluri de amplificare. De ce se recunoaște așa târziu ceva evident, despre care se scria de luni de zile? Pentru că Maurul trebuia să-și facă datoria: pregătirea terenului pentru vaccinare. Intrată acum în scenă…

Trezire: prim stat care solicită oficial laolaltă cu rezultatul testării și valorile pragului ciclic CT și marjele de referință, pentru analizarea datelor. ”Problema? Că guvernele lumii își bazează deciziile pe valori CT care sunt foarte mari. Prea mari!” ”Test Covid!? Nu există așa ceva! Se testează supunerea umană de a se lăsa de bună voie a-i fi violat organismul prin găsirea unor fragmente ca urme din răceli precedente, pretinzându-se altceva. Testul are un alt scop decât cel declarat și n-are o bază legală”

”Frauda Covid”: Guvern din G20 și decidenți din sănătate dați în judecată pentru frauduloasa utilizare a testelor PCR în sensul creării aparențelor unei pandemii și pentru implementarea măsurilor de lockdown, acuzați de crime împotriva umanității. ”O crimă ca oameni sănătoși să fie testați cu un PCR care nu oferă un diagnostic al bolii respectiv să fie etichetați drept cazuri dacă rezultatul este pozitiv, dat fiind numeroase fals pozitive”. Documente

”E ca un Hiroshima-Nagasaki al testului Covid”: se solicită retragerea lucrării de la baza aplicării în lume în 2020 a protocolului testării RT-PCR. Raportul oficial revizuit ”10 erori fatale la nivel molecular și metodologic cu consecințe ca rezultate fals pozitive”, trimis Eurosurveillance de oameni de știință din lume grupați în proiectul ”Știința împotriva panicii crizei Covid”. Documentele

Autorul raportului discreditat care estima milioane de decese dacă lockdown-ul nu ar fi implementat și pe modelul căruia s-au adoptat și măsurile din România, Ferguson, dat în judecată în Belgia împreună cu finanțatorul său Bill Gates și guvernul de la Bruxelles pentru că restricțiile ”nu doar au cauzat prejudicii și daune excesive prin devastatoare aspecte economice, dar s-au axat pe informații greșite și rațiuni eronate”. ”E important să se știe că cei mai mulți oameni de știință nu acceptă că respectivul model al lui Ferguson a fost măcar cât de puțin corect, dar chiar și așa guvernul e totuși credincios și acum modelului”. Biocipul permanent sub piele de detectare ”Covid” creat de Profusa, finanțată de Fundația Gates, ”verde” în primăvară

British Medical Journal, una dintre cele mai citate 4 publicații medicale din lume, cu 180 ani vechime, conținut în 14 limbi și parteneră cu 8.000 organizații medicale, editorial cu titlul ”Covid-19: Politizare, corupție și suprimarea științei – când știința bună e suprimată de complexul politico-medical, oameni mor”. BMJ: ”Covid-19 a ridicat corupția statală la o scară grandioasă și este vătămătoare pentru sănătatea publică. La nivel global, oameni, politici și achiziții sunt corupte de agende politice și comerciale”

Președintele Academiei Mondiale de Științe și Tehnologii Biomedicale, carte despre virusul modificat genetic în laborator: ”Crearea unui vaccin, extrem de puțin probabilă”. În schimb asta e ”fake news”, și anume întreaga ”narațiune oficială”, o ”pLandemie” da capo al fine: 640 de doctori europeni organizați pentru a investiga supralicitarea crizei de către autorități

Lume a sportului, deșteaptă-te și ridică-te ferm cu coloană vertebrală și pentru restul societății, pentru a ne face bine! Poți fi exemplul necesar prin a spune solidar ”Gata, de-ajuns!” Nou set de informații difuzate unicat în România: II. Inclusiv o hartă interactivă din surse publice verificate

Universitatea Hamburg, comunicat de presă cu rezultatele studiului de un an: numărul și calitatea dovezilor indică drept sursă laboratorul din Wuhan. Profesor Dr. Roland Wiesendanger: ”Așa ceva nu mai poate rămâne doar la latitudinea unui grup restrâns de oameni de știință, ci trebuie să devină urgent subiectul unei dezbateri publice”

Celeste Solum (ex-FEMA) indică surse online: ”Informați-vă.” Reclasificată între artropode, dinozauri, păsări, specia umană la nivel de extincție: ”Pot patenta numai o nouă formă de viață, de aceea ne modifică, pentru a putea fi patentați” Covid, nu un virus ci o primă formă de instalare a noii vieți: fuziune nano-sintetică bio-robotică. ”Vaccinare”: autoasamblare și asalt al organismului cu 33 de clasificări de roboți. Repetarea dozelor, pentru asigurarea preluării de către entitatea sintetică. Oricine are un test Covid, i se plasează un emițător magnetic. Terrestrial Health Animal Code include ”Manualul de test diagnostic și vaccinuri pentru animale terestre.” Coduri medicale înnoite, execuție a omului și prin gazare sau înjunghiere cu un obiect ascuțit – seringă, lideri publici activați la stadiul operațional la WEF 2020. Particulele nanomagnetice care atacă ADN, amplificate de frecvențe

Natural News: ”În noiembrie, Johns Hopkins University (JHU) a publicat un studiu care sugerează că tampoanele de testare a coronavirusului Wuhan (COVID-19) pot fi impregnate cu microdispozitive mici, în formă de stea, capabile să livreze vaccinuri fără consimțământul oamenilor, în necunoștință de cauză.” ”Testarea”, sub semnul întrebării din 2020… Extensiv raport oficial revizuit: ”10 erori fatale la nivel molecular și metodologic având consecințe ca rezultate fals pozitive”

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: