Două jocuri în Timiș între cele 27 ale turului 2 în Cupa României

Federația Română de Fotbal a stabilit programul celui de-al doilea tur al fazei naționale a Cupei României, programat săptămâna viitoare. Din județul Timiş, pe lângă cele două echipe calificate din faza inaugurală, și anume Pobeda şi CSC Ghiroda și Giarmata Vii, odată cu turul 2 va mai intra în competiţie încă o echipă din Seria 8 în Liga 3, și anume CSC Dumbrăvița.

Pobeda Star Bisnov – CSC Dumbrăvița şi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CS Hunedoara sunt cele două meciuri din turul 2 cu participarea unor cluburi timișene, partide eliminatorii programate a se juca marţi 22 septembrie de la ora 16:30.

Departamentul Competiții al FRF a realizat împerecherea echipelor pe baza criteriului geografic în al doilea tur al ediției 2020-2021 al fazei naționale a Cupei României, programând 27 de întâlniri, printre care tot două implicând și divizionare ”C” din Aradul vecin, și anume CS Crişul Chişineu Criş – CS Şoimii Lipova și CS Gloria Lunca-Teuz Cermei – ACS Progresul Pecica.

În primul tur, disputat pe 9 septembrie, se înregistrau și rezultatele Club Sportiv Municipal Deva – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 0-1 și ACS Pobeda Stár Bisnov – ACS Fortuna Becicherecu Mic 4-2.

Cei din Dumbrăvița, care au început campionatul Ligii 3 cu un succes acasă cu 3-0 cu Fortuna Becicherecu Mic, vor juca în etapa a II-a sâmbătă de la ora 17, în Caraș-Severin, la nou-promovata ACS Progresul Ezeriș. Iar cei din Ghiroda, care au debutat în noul sezon al Seriei 8 cu un draw pe teren propriu, 2-2 cu cei din Chișineu Criș, vor inaugura runda a doua vineri la ora 17 la Becicherecu Mic. După partidele eliminatorii din Cupa României, dumbrăvițenii vor juca în etapa a III-a acasă cu cei din Ezeriș iar CSC Ghiroda și Giarmata Vii tot pe teren propriu, cu cei din Cermei. Pobeda n-are în schimb alte meciuri oficiale în program, dat fiind că Divizia D Timiș n-a început.

Ca o mențiune în plus despre turul 2 în Cupa României, ACSO Filiași merge în faza a treia după ce în partida din care urma să fie desemnat adversarul din turul 2, SM Jiul Petroşani – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti, ambele echipe au fost eliminate din competiție prin decizia Comisiei de Disciplină și Etică.

Ultimele rezultate din Seria 8 în Liga 3, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: